Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Utfordring

6. Fortell om bloggene du leser.

11.jan.2012 @ 10:40 i Utfordring 2 kommentarer

Jeg leser veldig mange blogger daglig, både blogger som er på topplisten og bloggene til venner. Ser jeg noen overskrifter som er interressante av mine venner på blogg.no klikker jeg innom, ellers er jeg innom de bloggene som er i nærmiljøet. På topplisten leser jeg flere blogger som Elise, Linnéa, Anna, Voe, Tuva, Therese, Ida, Fotballfrue, Julia, Marthe og Hedda


//Arkivbilde

Hvilke blogger leser du?

 

5. Fortell om en person du beundrer.

09.jan.2012 @ 17:11 i Utfordring 2 kommentarer

Jeg beundrer egentlig to personer. Min bestevenninne og kjæresten min. De er begge to helt fantastiske på hver sin måte.

Lene beundrer jeg for at hun alltid sier meningene sine og er det noe hun ikke liker eller ikke er fornøyd med, sier hun fra. Hun er en venn som alltid stiller opp hvis det er noe som plager deg og som man alltid har det morsomt med. Hun er alltid med på å finne på noe helt random og ser det positive i det meste. Har man en dårlig dag hjelper det alltid å prate med Lene. 

Petter er virkelig en person som ser på det positive fremfor det negative. Som regel kan jeg selv være ganske negativ og klager en del over små ting som egentlig ikke er noe å klage over, men når jeg snakker med han om det og han ser samme saken på en positiv måte, er det også lettere for meg å se på det positivt. Han støtter og lytter alltid og trenger du hjelp til noe, er han der.
 

Er det en person du beundrer?

4. Fortell om hvem du var for ett år siden.

07.jan.2012 @ 21:14 i Utfordring 3 kommentarer

For ett år siden var jeg en person som ikke visste hva hun skulle gjøre med livet sitt. Jeg var 100% sikker på at jeg ikke kom til å leve ut året, jeg følte rett og slett at jeg ikke fortjente å leve. Jeg synes livet var helt forferdelig vanskelig å leve og gikk til psykolog for å få hjelp med tankegangen min. Selv om jeg hadde mange venner rundt meg, følte jeg meg verken ønsket eller god nok. Jeg ville sjeldent være med mange mennesker, og holdt meg mye hjemme for meg selv. Ellers var jeg mye den samme personen hvis man ser bort i fra hvilket stadie jeg følte meg på personlig. Jeg hadde mange av de samme meningene og var da som jeg er nå. 

Hvem var du for ett år siden? 

3. Fortell om din beste venn

06.jan.2012 @ 12:20 i Utfordring 2 kommentarer

Min beste venn er for øyeblikket i USA som utvekslingsstudent. Hun er den mest fantastiske personen jeg vet om, og hun fascinerer meg veldig mye. Det er godt å vite at man har en bestevenn som alltid er ærlig med deg, både på godt og vondt. En du kan diskutere og krangle med, men vite at ting ordner seg uansett. En du kan gjøre alt med uten å tenke om det er teit eller ei. 

Siden vi er på forskjellige sider av kloden nå, prater vi ikke like mye som vi gjorde for et år siden, men vi har fortsatt god kontakt og jeg kunne aldri tenkt meg et liv uten hun. En bedre venn skal man virkelig lete lenge etter! Det er ingen jeg ler så mye med og vet jeg kan si alt til.


<3

Hvis du vil lese om livet til Lene i USA, klikk her

Fortell meg gjerne om din beste venn!
 

2. Fortell om byen du bor i.

04.jan.2012 @ 17:21 i Utfordring 2 kommentarer

Det er vel strengt talt ikke en by, men jeg bor i Nittedal og trives helt greit her. Har jo mange venner her og en kjæreste som jeg er veldig glad i. Men det er ryktehøl uten like. Om en person har hørt noe, tar det ikke lang tid før så og si alle i Nittedal vet om det. Det er litt ekkelt å tenke på at mange kanskje går rundt og prater dritt om en, men sånn vil jeg tro det er flere steder. 

Ellers er Nittedal et lite sted, og det største kjøpesenteret vi har er Mosenteret med 5-6 butikker. Men vi bor jo ganske sentralt i forhold til Oslo, Lillestrøm, Strømmen og lignende, så sånn sett er det veldig greit. Vi har jo masse fin skog og god plass å være ute på, så sånn sett er vi veldig heldige.

Nittedal er en nok så kjedelig plass å bo, så dermed er det også svært lite å si.

Hvor bor du og hvordan liker du deg der?
 

1. Fortell om deg selv

03.jan.2012 @ 16:38 i Utfordring 1 kommentar

Kan jo starte med å si at jeg er født i 1994 og blir dermed 18 år dette året, noe jeg ser veldig frem til. Som alle andre sier har jeg også verdens beste venner, mennesker som gjør hverdagene mine bedre og som jeg kan prate med om alt. Jeg bryr meg veldig lite om hva andre mener om meg og mitt liv, så lenge jeg er fornøyd med det selv. Har en kjæreste som heter Petter og han er helt fantastisk. Støtter meg i tunge stunder og ler med meg i glade stunder. Han har virkelig forandret livet mitt til det bedre, kun ved å være seg selv. Kjenner ingen som klarer å forholde seg like positiv som han og alltid sette andre foran seg selv.

Jeg har startet utdanningen min på helse- og sosialfag, og går nå på barn- og ungdom. Har planer om å utdanne meg til psykolog eller sosionom, men det får vi vel komme tilbake til rett og slett.

Ellers er det veldig lite å fortelle om meg selv, synes det er så vanskelig å skulle beskrive seg selv som person og slikt, så dette får vel holde.

Nå kanskje du kan fortelle litt om deg selv? 

En liten utfordring

29.des.2011 @ 15:06 i Utfordring 0 kommentarer

1. Fortell om deg selv.

2. Fortell om byen du bor i.

3. Fortell om din beste venn.

4. Fortell om hvem du var for ett år siden.

5. Fortell om en person du beundrer.

6. Fortell om bloggene du leser.

7. Fortell om ett av dine favorittfotografier.

8. Fortell om ett av dine favorittplagg.

9. Fortell om en av dine favorittlåter.

10. Fortell om hva som finnes i veska di.

11. Fortell om dine fremtidsdrømmer.

12. Fortell om noen som du savner.

13. Fortell om favorittsaken i hjemmet ditt.

14. Fortell om en av dine favorittbøker.

15. Fortell om hvordan du var da du var lita.

16. Fortell om hvordan en perfekt dag ser ut for deg.

17. Fortell om en plass du absolutt vil besøke innen du dør.

18. Fortell om en venn som bor langt bort.

19. Fortell om noen du elsker.

20. Fortell om noe du er avhengig av.

21. Fortell om ditt beste juleminne.

22. Fortell om fem fine saker som har skjedd det her året.

Listen er tatt fra Lise 

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits