Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Savn

Jeg savner deg #2

11.sep.2011 @ 14:28 i Savn 6 kommentarer

Det er uvant å ikke bare kunne ta opp telefonen og ringe eller sende melding til bestevenninna si når noe nytt skjer. Det er rart, og det er uvant. Hvis man har hatt en alt for lang dag, hvis man bare må fortelle om noe teit som skjedde på skolen eller siste nytt om gutten du liker, og man før bare kunne ringe eller sende melding. Når bestevenninna de er i USA, er det ikke like lett lenger. Det blir ikke like mye prating som det blir når begge er i samme land, og samme kommune, sted, ja, så mye nærmere enn det vi er nå. Akkurat nå er det så mye jeg vil fortelle hun i telefonen, eller møte hun for å samle frukt på kiwi. Å ha en person man bare gjør helt utrolig idiotiske ting med er det beste som finnes, og da er det jo ikke akkurat rart man savner personen når man er så langt fra hverandre. 

Men uansett hvor langt vekk vi er fra hverandre, eller hvor lang tid det går før vi har en ordentlig samtale vet jeg at jeg alltid kan snakke med hun hvis det er noe. Om det er så lite som at jeg hadde en prøve i norsk, eller om det er at noe veldig alvorlig har skjedd, jeg kan alltid vite at jeg kan komme til hun uansett hva. Jeg er veldig stolt av bestevenninna mi, som dro til USA for ett år, for å stå på egne ben og klare seg mye selv! Ikke alle ville klart det, det er jeg sikker på.

Jeg savner deg! 

Jeg savner deg

14.aug.2011 @ 00:16 i Savn 0 kommentarer

Jeg savner deg hele tiden, hver dag. Hele tiden sier jeg at savnet blir mindre og mindre, kanskje jeg ikke savner deg så mye som jeg tror. Men det er feil, det er bare en løgn. Hver dag siden vi sist pratet har jeg savnet deg. Ja, noen dager savner jeg deg mindre, men savnet etter deg er der alltid. Høre sanger som minner meg om deg, om vennskapet vi hadde, se filmer som minner om det, ikke noe av det hjelper meg videre. Men jeg kan ikke slutte å høre på sanger jeg liker, slutte å se filmer eller serier jeg liker fordi jeg er redd for å savne deg for mye. For sannheten er at jeg savner deg hele tiden uansett, eneste forskjellen er at andre ser at jeg savner deg når jeg gjør ting som minner meg om oss. Men det kommer aldri til å bli et vennskap som vi hadde. Ingen kan noen gang erstatte deg, gi meg et likt vennskap. Det er det som gjør mest vondt, at jeg vet det ikke kommer til å bli et likt vennskap noen gang igjen.
Tumblr_lpjuvffsq11qlaa6wo1_400_large 

Kos deg i USA, Lene!

16.jul.2011 @ 15:19 i Savn 3 kommentarer

I dag tidlig var det opp klokken 7 for å si hadet til Lene som skal til USA dette skoleåret. Heldigvis ble ikke avskjeden så trist som jeg trodde, selv om det er trist og kjipt å tenke på at jeg ikke ser hun på ett helt år. Men når hun kommer tilbake er kanskje vennskapet vårt enda sterkere og vi kan finne på mange nye, morsomme ting sammen. Ett år går fort, og jeg er sikker på at Lene kommer til å kose seg og ha massevis å fortelle mens hun er der nede. 


Kommer til å savne deg Lenepene! 

Verdens beste jente

19.jun.2011 @ 21:16 i Savn 1 kommentar

Det er ikke lenge til du skal dra nå. Under 1 måned til du og jeg skal være fra hverandre ett år. Eneste muligheten vi har for kontakt er via teknologi. Et helt år uten sin beste venn, det er ikke bare bare. Jeg vet egentlig ikke helt om det har gått helt opp for meg at du faktisk skal dra. En del av meg vil at du skal bli, at noe skal komme i veien for at du kan dra, men en større del av meg ønsker deg en god tur og er stolt av deg for å ta det steget. Jeg vet at du kommer til å klare deg bra i USA, det er vel mer om jeg skal klare meg med deg på andre siden av kloden. 

Jeg har kjent deg siden barneskolen og på årene som har gått, har jeg sett både deg og meg vokse. Noen ganger har jeg følt vi har vokst fra hverandre, men så har vi kommet sammen igjen. Vi har hatt både oppturer og nedturer, krangler og gleder. Det kommer til å bli helt rart når du er i USA. Å ikke bare kunne ringe deg hvis noe skulle skje, eller spørre om du er hos moren eller faren din når jeg går oppover mot deg. Men uansett hvor langt fra hverandre vi er, vil alt være det samme mellom oss når du kommer tilbake. Du er den beste jenta jeg vet om, og den beste vennen jeg har. Et år. Et år av alle årene vi har hatt, og skal få, er ingenting. Vi har gått et år nå på forskjellige skoler, etter 10 år på samme skole. Vi skal klare USA også. 

I love you! 

Dette ble utrolig klisje og alt det der, men herregud så mye jeg tenker på det at du skal dra, Lene. Selv om det kanskje ikke alltid virker sånn vil du alltid være min beste venn og jeg kommer til å savne deg noe helt sykt. 

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits