Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Norge

Blomsterhavet utenfor Domkirken i Oslo

26.jul.2011 @ 12:02 i Norge 1 kommentar

I går før rosetoget var vi innom Domkirken i Oslo for å se på alle blomstene. Dessverre ble ikke bildene så utrolig bra siden de er tatt med mobilen, men det var så fint, så jeg måtte bare ta bilde av det.

Dette er ikke engang alle blomstene, helt fantastisk!

På siden av Domkirken. 

Tok dessverre ingen bilder av selve rosetoget, var alt for opptatt med å følge med på talene og tørke vekk mine egne tårer. Var helt fantastisk å se så mange som brydde seg og som stilte opp. Det var helt fullt nedover hele Rådhusplassen, Aker Brygge og i sidegatene til Karl Johan. Norge er et flott land med mange flotte mennesker. Oslove <3

Gikk du i rosetog eller fakkeltog i går?


Rosetog fra Rådhusplassen i dag

25.jul.2011 @ 14:41 i Norge 2 kommentarer

I kveld klokken 18 blir det rosetog og ikke fakkeltog i Oslo. Toget skal gå fra Rådhusplassen og fra mange andre plasser i Norge. Det er så flott å se at vi som en nasjon står samlet gjennom en tid som dette.
HAV AV BLOMSTER: Blomsterhavet bare vokser utenfor Oslo domkirke. I kveld er det forventet at mellom 50 000 og 100 000 vil gå i rosetog fra Rådhusplassen i Oslo. Foto: Berit Roald, SCANPIX
Bilde fra vg.no, av blomsterhavet utenfor Domkirken i Oslo.

Skal du gå i rosetog i dag? Evt hvor? 

Ting som dette gjør at jeg er stolt av å være Nordmann

24.jul.2011 @ 17:13 i Norge 1 kommentar

Bush, 9/11 - "We're gonna hunt you down"


Stoltenberg, 7/22 - "We will retaliate with more democracy" 

Jens Stoltenberg har vist seg som en fantastisk mann, fantastisk taler og en fantastisk politiker. 
Oslove  Tom for ord, tom for glede, tom for alt

24.jul.2011 @ 01:08 i Norge 0 kommentarerTrist, men vakkert. Mer er det ikke å si om denne saken. 
Vanlig blogging kommer det nok ikke til å bli før jeg føler for det. Nå føles alt bare meningsløst og tomt. Kan ikke en gang prøve å forstå hvordan de som har mistet noen føler det. Hvil i fred, dere fortjente ikke dette.  

22.07.11 - en ny hendelse i Norsk historie.

23.jul.2011 @ 11:58 i Norge 1 kommentar

Kunne bare ønske hendelsen var positiv. 

Ord blir små i slike situasjoner, for det er ingenting man kan si som kan ordne dette. Tenk at en mann, og i tillegg en norsk mann har gått til angrep på sitt eget land på denne måten. Drept rundt 90 ungdommer, skutt dem med kaldt blod, fyrt av en bombe i Oslo sentrum. Dette er helt uvirkelig, aldri ville jeg trodd dette kunne skje..

En ting er sikkert, Norge har utrolig mange flotte mennesker med rørende og støttende ord. Jeg har sittet på twitter og oppdatert så og si hele gårsdagen og hele morgningen. Så mange fine ord, så mange rørende ord. Dette er en tid vi i Norge må stå sammen, la det bli slutt på rasisme og hat, vi skal vise at vi kommer oss gjennom alt som en nasjon og med samhold, ikke med frykt og hat.


Anders Behring Breivik ønsket oppmerksomheten han nå får - ikke hjelp han med å få den. Tenn heller lys for de pårørende og de som er omkommet. 

<3 Norge

Alt for Norge

22.jul.2011 @ 23:40 i Norge 2 kommentarer

"Ingen skal få bombe oss til stillhet" - Jens Stoltenberg.

Har sett på nyhetene fra 16-tiden til nå, og ser enda på. Stoltenberg og Storberget holdt en fantastisk bra pressekonferanse. Aldri har jeg kjent en slik kjærlighet for landet mitt, for landet vårt.

Har dere alle det bra og alle bekjente?
Sender mine varmeste tanker til pårørende, skadde og drepte.


Norge er kanskje ikke så trygt og koselig, likevel..

22.jul.2011 @ 17:34 i Norge 1 kommentar

Som de fleste sikkert har fått med seg, har det vært terror i hovedstaden i dag. Når jeg først fikk melding fra Tom-André om dette, var jeg sikker på at han overdrev, det kunne jo ikke være sant? Men så fort jeg så på nyhetene, på nettet og andre steder man kan lese om det, har det gått opp for meg at Norge er ikke så trygt og fint som vi alltid har trodd.

Jeg hadde aldri i mine villeste tanker trodd at noe slikt kunne skje i Norge. Terror var noe som skjedde i andre land, borte fra oss, ikke her, så nærme. Men nå som det har bevist seg motsatt vet jeg virkelig ikke hva jeg skal tro. Hva blir det neste? Vil det bli verre? Vil flere omkomme? Akkurat nå har jeg så mange spørsmål, men svarene er vanskelig å få nå, kanskje i morgen og om flere uker også.

Å bo så nærme Oslo nå, er skremmende. 40 minutter med bussen, så er jeg midt i Oslo sentrum, og kortere er det å kjøre bil. Dette er jo helt uvirkelig, kan ikke engang prøve å forstå hvordan dette har skjedd..


Politiet bekrefter at flere er omkommet
Kilder vg.no og dagbladet.no

 Hva tenker du om det som har skjedd?

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits