Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: november 2011

Julegavetips til henne

24.nov.2011 @ 09:14 i Tips 1 kommentar

Tenkte å legge ut litt tips til noe jeg ville kjøpt til venninner, mamma, bestemødre og jenter generelt da egentlig.


1.Billetter til en reise, konsert eller andre ting du vet hun liker.
2.Pledd med armer, godt å ha til en som er litt frøsen!
3.Smykker er vel noe de fleste jenter liker?
4.Kanskje er det en god bok hun ønsker seg?


5.En god fuktighetskrem eller bodybutter er noe de fleste jenter ville satt pris på.
6.Sminke, er det noe hun har sagt hun ønsker seg?
7.Parfyme. Alle jenter vil lukte godt, så en god parfyme som du vet hun vil like er en sikker deal.
8.Har hun en ødelagt rettetang, krølltang eller trenger en splitter ny kanskje?

Har du noen tips til hva man kan kjøpe til henne?

Kjole vs kjole

23.nov.2011 @ 18:15 i VS 4 kommentarer

Sett rundt på kjoler i hele dag og prøvd å finne den perfekte, men har enda ikke funnet den. Har likevel funnet to gode konkurrenter. Hvis du vet noen steder de selger stroppløse kjoler med åpen rygg, skrik gjerne ut!VS


/nelly.com

Hvilken likte du best?

Vinn Braun Silk-épil

22.nov.2011 @ 17:41 i Konkurranser 3 kommentarer

Dere har vel kanskje fått med dere at blogg.no har en konkurranse hvor man kan vinne en Braun Silk-épil som gir deg silkesmoothe legger hele året. Lett å bruke, skånsom mot huden og napper ut alle hårene, hvem ønsker seg vel ikke en sånn? Vet hvertfall at jeg hadde hatt god nytte av det!

 
Har du meldt deg på konkurransen? 

Braun Silk-épil Dual 7891 WD er en oppladbar, toveis epilator med Gillette Venus teknologi som gir et langvarig silkemykt resultat på legger og kropp, i ett strøk. Blogg.no deler ut 6 stk. Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan vinne en!

Klikk her for mer info!

Stikkord: braunvinn

Dagens antrekk 22.11.11

22.nov.2011 @ 17:09 i Outfit 1 kommentar


jakke bikbok topp carlings bukse bikbok/privat

Hva synes du?

Sneakpeak på morgendagens antrekk

21.nov.2011 @ 22:46 i Outfit 0 kommentarer
/privat

Hva synes du?

For en kjedelig dag

21.nov.2011 @ 21:39 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har vært en utrolig kjedelig, men avslappende dag! Skulle egentlig på trening med to venninner etter skolen, men begynner virkelig å bli syk så måtte bare dra hjem fra skolen i dag. Lenge siden jeg har følt meg så dårlig, men alle har vel en periode med litt forkjølelse og lignende nå? Begynner jo å bli rimelig kaldt for tiden..
Var uansett veldig godt å sove en liten tid, trengte den ekstra søvnen.


/arkivbilde

Hva har du gjort i dag?
Vært noe særlig forkjøla i det siste?


 

Jeg vil fortelle deg hva jeg føler

20.nov.2011 @ 19:13 i Tekster og diverse 5 kommentarer

Jeg vil fortelle deg alt hva jeg føler om deg. Hva som er grunnen til at jeg ikke lenger vil ha deg i livet mitt, uavhengig av om du vil eller ei. Jeg vil fortelle deg hva du har gjort med meg, hvor mange dager jeg har gått livløs rundt og tenkt på deg, hvor mange nettet jeg har ligget søvnløs fordi jeg har tenkt på alt du har sagt til meg. Jeg vil fortelle deg hvor dypt ordene stakk, hvor sårende det var å høre det fra en jeg kalte min beste venn. Jeg vil fortelle deg hvorfor jeg ikke klarer å stole ordentlig på folk igjen. At de kan overbevise meg så mye som overhodet mulig, men jeg tror likevel ikke på dem. Hvor mye det ødelegger for meg nå, noe du gjorde for 8 måneder siden. Noe som ikke kan bli tatt tilbake, som alltid vil sitte i hodet mitt og ødelegge for det bra jeg har nå. Jeg vil at du skal vite hvordan du har kontrollert livet mitt på en måte du ikke selv vet en gang. Jeg vil fortelle deg alt jeg har på hjertet og hjernen og alt som jeg må få ut, men jeg vet jeg ikke kommer til å få responsen jeg vil ha, og jeg vil ikke bruke mer av min tid på deg.

 Tumblr_lpcxvagjtx1qaqxcdo1_500_large
//weheartit.com

Deilig start på dagen

19.nov.2011 @ 17:02 i Hverdag 1 kommentar

Startet dagen ved siden av verdens beste kjæreste etterfulgt av å bare ligge og prate i rundt 2 timer, før han dro på butikken med moren sin og jeg ble igjen fordi jeg er så lat. Var utrolig digg å bare ligge og se på friends uten å måtte bevege meg i det hele tatt, sett bort i fra å skru opp lyden da. Ellers har vi kun forflyttet oss fra sofaen til senga og nå tenker jeg at jeg skal snart må fikse meg litt og kanskje lese litt i boka mi mens kjæresten spiller litt. 


//arkivbilde

Hva gjør dere i dag?
 

Når et vennskap blir feil

18.nov.2011 @ 10:12 i Tekster og diverse 1 kommentar

Vi har vel alle opplevd at noen man har vært utrolig nær en annen person og har sett på h*n som en av dine beste venner, men plutselig en dag er det ikke sånn lenger? Kanskje er det en krangel, kanskje er bare ene parten sur på den andre eller kanskje man bare har mistet kontakt. Uansett hvordan det skjer, er det ikke en god følelse man sitter igjen med. Kanskje lurer du på hva du har gjort galt, hva som skjedde med vennen din eller om det er du som har forandret deg. Men hvis det går så langt at det blir feil å være med personen og du føler det kun blir klein stemning, hva skal du gjøre? Kanskje har dere samme vennekrets, pleier å være med de samme menneskene, men dere klarer ikke ha en samtale. Skal man bare smile og si hei, eller skal man la være å si noe i det hele tatt?
Tumblr_lutje8egts1qef86vo1_500_large
Selv synes jeg det kommer an på hva som har skjedd. Hvis vennen din er sur på deg uten at du vet hva som er galt, synes jeg det er vanskelig å være glad og blid ovenfor personen hvis ikke h*n er det selv. Hva tenker dere? 

 

Fin dag!

16.nov.2011 @ 22:13 i Hverdag 1 kommentar

Heihei! I dag har vært en utrolig bra dag. Startet dagen med litt vanskeligheter for å stå opp og litt surr på morgningen, men det er jo sånt som skjer inni mellom. Ellers var jeg på jobbintervju etter skolen og skal nå på opplæring til jobben neste torsdag. Ble så utrolig glad! Har søkt på mange jobber i det siste, så var utrolig deilig å få seg en jobb nå! Er egentlig veldig stolt av meg selv nå. Haha, hørtes dumt ut når jeg sa det sånn, men jeg er faktisk det.
Ellers har jeg kun slappet av med kjæresten og sovet et par timen siden vi begge var så trøtte.
Hva har du gjort i dag?
 

Dagens outfit

15.nov.2011 @ 21:04 i Outfit 1 kommentarT-skjorte Frankrike shorts bikbok strømpebukse h&m


Hva synes du?

Er du redd for døden?

14.nov.2011 @ 21:36 i Tekster og diverse 3 kommentarer

En ting jeg ofte tenker på er døden. Hvor fort den kan komme, uten at du får noe forvarsel. Plutselig kan du se døden i øynene uten at man egentlig tenker over det. Alle som omkom under Utøya fikk ingen forvarsel. Alt de fikk var et skudd og redsel. Men er døden kun redsel? Kan døden være befriende, godt eller kanskje til og med det man ønsker? At man ønsker man ikke lenger var til? Vi har vel alle våre dager hvor vi kunne ønske vi ikke hadde eksistert, at ting ville vært lettere, men som regel går de dagene over før vi vet ordet av det. Noen sitter med de tankene hver dag i flere år og føler aldri at ting går fremover. Er døden befriende for dem? Er døden det de ønsker av alt annet? 
6344532895_a0d8e9d770_z_large
Andre som har et godt liv, gode mennesker rundt seg, føler bra med seg selv, har det de trenger av penger, mat og materalistiske ting, vil de være mer redd for døden enn en som har det vondt? Vil jenta med flest venner og best selvtillitt være mer redd for døden enn gutten som blir slått av faren hver gang han kommer hjem? Jeg tror alle er redd for døden, om vi innrømmer det eller ei. Alle har nok en følelse av redsel for å ikke lenger være på planeten. Noen er kanskje redd for å forlate venner og familie, andre for at de ikke vet hvem som faktisk vil bry seg, noen vil til og med kanskje være redd for at ingen skal huske dem senere i livet.  

Er du redd for døden?
Ser du på døden som befriende eller noe du helst vil unngå og tenke på? 

11.11.11

11.nov.2011 @ 18:15 i Bilder 1 kommentar

Var en tur på Høldipperen, et badested i Nittedal, med Petter og tok noen få bilder. Gikk en god stund gjennom masse gjørme, men var ganske koselig på en liten skogstur med kjæresten. 

<3 <3/privat

Nå skal vi se på Avatar og kose oss med kake, standard!

Hva gjør du i kveld?

New in 08.11.11

08.nov.2011 @ 20:27 i Innkjøp og mote 3 kommentarerONLY


Glitter

Hva synes du?


Fin dag med meg selv

08.nov.2011 @ 19:18 i Glede 0 kommentarer

I dag har jeg virkelig trengt en egen dag kun for meg selv, så jeg har vært på en liten shoppingrunde, tatt meg en tur på café, sett på one tree hill og tenkte jeg skulle ta fotbad snart. Har vært en veldig avslappende og behagelig dag. 


//mobil

Har dere ofte dager for dere selv?
Innkjøpene kommer i et innlegg senere.

Oktober har vært bra fordi

 • Jeg så det positive i mandager.
 • Var med Sofie til Oslo og Sofie tok masse bilder.
 • Hadde mye treningsmotivasjon og trente cirka hver dag en god stund.
 • Jobbet på min gamle barneskole i 3 uker.
 • Var i England og så på fotballkamp.


 • Hørte Coldplay sin versjon av "we found love". 

  Hva har gjort oktober bra for deg?

Bluse VS bluse?

06.nov.2011 @ 19:36 i VS 2 kommentarer

vs
 

Hva synes du?

Hvorfor kan ikke jeg hate deg?

04.nov.2011 @ 19:04 i Tekster og diverse 1 kommentar

Hva hindrer meg fra å hate deg? Hva har du gjort som skal få meg til å ikke ville hate deg? Du har ødelagt så store deler av livet mitt som jeg er usikker på om noen gang vil leges. De rundt meg sier at selvsagt har jeg rett til å hate han, at de ikke forstår hvordan jeg kunne være i et vennskap med han så lenge. Selv om jeg vet alt det stemmer, har jeg konstant forsvart deg. Jeg har sagt du egentlig ikke er sånn, at alt bare er en misforståelse, at du har vært den beste vennen noen gang, men hvem er det jeg prøver å lure? Det er så langt i fra sannheten som overhodet mulig. Du har brutt meg ned, men jeg har reist meg delvis, og jeg reiser meg stadig mer og mer. Du skal ikke se meg nede igjen, det er ikke verdt det. Du er ikke verdt det.


/privat, gammelt
 

I dine armer

04.nov.2011 @ 12:54 i Tekster og diverse 1 kommentar

Å ligge i dine armer er den beste terapien som finnes. Aldri noe som får meg i bedre humør enn å ligge i dine armer, kjenne varmen din og ha muligheten til å se inn i de fine øynene dine. Kun ligge der og høre deg puste, se deg smile, kanskje stryke deg lett over kinnet og tenke over hvor heldig jeg er som har deg. Vite at jeg kan fortelle hva som helst, si hva jeg tenker på uansett hvor rart eller teit det er, og likevel være 100% sikker på at du sier de rette ordene tilbake. Om jeg er usikker på noe i forhold til oss, klarer du alltid å få meg til å tenke det motsatte fordi du vet nøyaktig hva du skal si. Du kjenner meg best av alle, til tross for at vi ikke har kjen hverandre så lenge. Du er så utrolig bra, og med deg føler jeg at smilet er ekte, latteren kommer stadig vekk og jeg er ikke like redd og sårbar. Du gjør meg sterkere.

 
15687909_large
/weheartit.com

Sjokoladekuler

04.nov.2011 @ 11:03 i Hverdag 0 kommentarer

I går lagde Petter og jeg sjokoladekuler, med en oppskrift jeg hadde brukt på barneskolen eller ungdomsskolen og de ble kjempegode! Tok ikke lang tid å lage, så de er perfekte hvis man er skikkelig godterisyk en dag. Oppskriften finner du hvis du søker på negerboller.(Vet ikke hvorfor det kalles det, men det gjør visst det)
Ellers er jeg hjemme fra praksisen i dag, siste dagen og greier, fordi jeg har problemer med å stå ordentlig på den ene foten. Sykt ergelig at jeg ikke fikk dratt den siste dagen, men ville nok bare vært i veien siden jeg ikke ville fått gjort noe særlig.


/privat

Har dere lagd sjokoladekuler før?
 

01.11.11

01.nov.2011 @ 07:56 i Hverdag 2 kommentarer

Hei og god morgen! Har dere det bra for tiden? Selv har jeg det veldig fint og i dag har jeg vært sammen med kjæresten min i 1 måned. Ikke at det er så lenge eller noe sånn, men er koselig å huske sånne smådatoer. Siden det er tirsdag og 2 for 1 på kino, har vi tenkt oss en liten tur ut og se en film. Vet dere om noen bra som går for tiden? Ellers er det ikke mye annet som skjer for tiden, annet enn at jeg snart er ferdig i praksis, kjenner det blir godt å komme tilbake til skolen!Hva gjør dere for tiden?
 

 • lisebjork 17, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits