Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: oktober 2011

We found love - Coldplay (cover)

31.okt.2011 @ 18:46 i Sanger og videoer 2 kommentarerLiker du Rihanna eller Coldplay sin versjon best?

En indre uro

28.okt.2011 @ 21:06 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Hver dag har jeg en slags knute i magen. Noen dager er den så liten at jeg nesten ikke kjenner den, men hvis jeg er alene i 5 minutter, da kjenner jeg den godt. Andre dager kan den være så stor at jeg ikke klarer å tenke på annet. En knute som alltid gjør vondt og minner meg på fortiden. Selv om alt rundt meg er bra, for det er det virkelig nå, er den der fortsatt. Det er som om den har bosatt seg der og nekter å flytte. Den har vel funnet en person som den kan utnytte litt. Utnytte på måter som kun går utover en person, nemlig personen med knuten i magen. Jeg liker ikke at jeg lar den utnytte meg, men jeg klarer ikke la være. Jeg gir inn for knuten, og lar den være der. Det er slitsomt, men vanskelig å bli kvitt den. En indre uro.

Hvor mye penger bør man bruke på gaver?

27.okt.2011 @ 16:37 i Debatt 1 kommentar

En ting jeg har tenkt en del over er hvor mye penger man bør/ikke bør bruke på gaver til familie, venner og kjæreste. Jeg tenker at hvis det er din aller beste venn som har bursdag, gir man kanskje litt mer i gave enn hva man gir til en venn man ikke så ofte er med. Men hvor mye skal man egentlig bruke? Det kommer jo naturligvis veldig ann på hvor mye penger man har til å bruke, men sånn generelt. Hva er egentlig normalt?

Tumblr_ltoli3fufs1r40o4ho1_500_large

Hvor mye penger bruker du på gaver til familie, venner og kjæreste?

 

England 22-24 oktober

26.okt.2011 @ 17:10 i Glede 2 kommentarer

Fra lørdag-mandag var jeg en tur i England for se på fotballkamp i Manchester. Kampen gikk såpass dårlig at den er ikke verdt å prate noe særlig om..

Men når vi var på vei fra flyplassen og til togstasjonen, så var det en helt sykt diskrimenerende bokhandel vi gikk forbi. Måtte bare ta bilde av den, fordi det var helt rart.

Senere gikk vi en liten tur på Starbucks og tok oss en kaffe, før vi stresset rundt om kring i Manchester.

NAM!

Innkjøpene fra turen kommer mest sannsynlig i morgen.

Hva har du gjort i det siste?

Hvilke sko vil du gå med i vinter?

21.okt.2011 @ 20:11 i Innkjøp og mote 1 kommentar
//hm.com

Jeg håper på ett av disse.


Den indre diskusjonen

20.okt.2011 @ 21:15 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Du vet den diskusjonen du har med deg selv hver dag? Den om du egentlig burde gjøre det du tenker å gjøre, eller kanskje du er som meg. At du sliter med den samme diskujonen hver dag. Diskusjonen om du burde påføre deg smerte eller ei. Som om det er to personer som sitter inne i hodet ditt og diskuterer. To personer hvor ene parten sier at det er lurt, det er kun for noen sekunder, mens andre parten skriker i mot og prøver å stoppe det. Forteller hvor dumt det er. Du prøver febrilsk å lytte til stemmen som sier du ikke skal, men du vil heller lytte til stemmen som sier du skal, nemlig fordi du vil gjøre det. Du er lei av å gå dag ut og dag inn med smerten i brystet som du ikke får ut på noen annen måte, men du vil heller ikke skuffe alle rundt deg. Du vet at familie, venner og kjæresten vil bli lei seg. Du vil ikke se noen av de såret, skuffet eller en smule lei seg. Du ønsker dem ikke det. Men du ønsker deg selv smerte, så hva skal du gjøre? Hva blir det til?

 Tumblr_lr21ijbqrw1r1q4ndo1_500_large

Dagen i dag#5

18.okt.2011 @ 21:23 i Hverdag 1 kommentar

De to siste dagene har jeg vært på min gamle skole for å jobbe der og se hvordan det er å jobbe på skole. Skal være det i 3 uker til, og det virker som det kan bli veldig morsomt. Barna er så søte og snille, og så flinke de er til å gå i 1.klasse! 
Så i dag har jeg brettet rundt 50 spåer til alle barna, og i morgen skal jeg visstnok lage armbånd til alle jentene. Har en følelse at dette kommer til å bli noen slitsomme uker, men kommer til å lære så mye.

Ellers har jeg trent en del de siste dagene, og skal prøve å trene frem til fredag, for på lørdag drar jeg nemlig til England.
 Tumblr_lt81xw6tzl1qecq0ko1_500_large
Har dere gjort noe i det siste?

Konkurranse - vinn goodiebag

17.okt.2011 @ 20:52 i Blogg 0 kommentarer

Blogg.no har en konkurranse nå hvor du kan vinne goodiebag fra Calvin Klein. Alt du trenger å gjøre er å skrive et kort og lite innlegg om en ting du liker, men kanskje ikke liker å innrømme. 

Mine "sjokk"avsløringer er at jeg egentlig liker Westlife veldig godt, har vel egentlig alltid gjort det, men hører ikke like mye på det lenger, men jeg kan sånn cirka alle sangene dems og synes virkelig de er flinke!

En annen ting er at jeg elsker å skrive ting, om det bare er å skrive en liste med sanger, en liste med ting jeg skal ha med meg til praksisplassen eller om det er en liste over hva jeg vil gjøre før jeg dør, jeg elsker å skrive de. Det er det ikke mange som vet, men jeg bruker enhver sjanse til å få gjort det.

Hva er dine "sjokk"avsløringer?
Er du med i konkurransen?

Trykk "Play" under for å se filmen om den nyeste parfymen til Calvin Klein!

Klikk her for konkurransen om goodiebags fra Calvin Klein!

Stikkord: calvinvinn

Favoritt - ringer

16.okt.2011 @ 18:39 i Innkjøp og mote 1 kommentar


//privat

Har du noen favorittringer? 
Hva synes du?

Produktiv dag!

15.okt.2011 @ 15:48 i Hverdag 1 kommentar

Startet dagen ved å våkne opp alt for tidlig ved siden av kjæresten, siden han har dratt på hvite busser tur til Polen og Tyskland. Siden jeg allerede var tidlig oppe tenkte jeg det var greit å kunne få noe ut av dagen, så jeg dro en kjapp tur hjem for å spise en god frokost, og en knapp time senere dro jeg rett til trening på SATS. Var utrolig godt å få trent igjen, så denne uka som kommer skal jeg prøve å trene hver dag før jeg drar til England på lørdag!

Ellers har jeg gjort en del husarbeid og fått fiksa litt her og der i dag, og om en liten time bærer det av gårde til Åråsen for å se LSK - Stabæk. Blir en ganske rolig, men bra lørdag.


Hva gjør du i dag?

Treningsmotivasjon

14.okt.2011 @ 15:20 i Trening 1 kommentar

Hvis jeg skal trene uten å tenke at det kun er et ork, trenger jeg motivasjon, og jeg tviler på at jeg ikke er den eneste. Mine beste treningstips er som følgende:

 • God musikk å trene til. Om du liker opera, metall eller listepop spiller ingen rolle. Hør på musikk som får deg til å ville trene.

 • Sett deg et mål, ha et sunt ideal. Ikke forvent at du skal nå målet ditt etter få dager, resultater tar tid.


 • Finn ut hvorfor du vil starte med treningen i det hele tatt. Er det for at du vil bli i bedre form, tenk på det når du trener, hvis det er for at du synes du har litt til overs du gjerne kunne kvittet deg med, tenk på det når du trener. Hva det nå enn er, ha en motivasjonstanke om hvorfor du trener.

 • Finn aktiviteter du synes er morsomt. Det er ingen vits i å presse seg gjennom noe man synes er gørrkjedelig. Det finnes mye morsom trening!

 • Tren med en venn, som kan pushe deg litt på dager du egentlig ikke vil yte ditt beste.
 • Tenk på at du får mer overskudd og du vil bli mer glad over tid.

  Hva er dine tips for motivasjon?

En fin dag i Oslo med Sofie

13.okt.2011 @ 21:37 i Hverdag 0 kommentarer

I dag tok jeg turen etter skolen ned til Oslo for å tilbringe litt tid med verdens beste Sofie! Lenge siden jeg har vært med hun, så var godt å få vært med hun og bare prata om alt mulig. Sofie skulle ta en del bilder til et prosjekt på skolen, så det var hovedgrunnen til at vi var i Oslo, men siden vi først var der kunne vi jo ta turen på en café. 


Stamkunde på Wayne's coffee!

Hva har du gjort i dag?

Å ikke like det man ser i speilet

10.okt.2011 @ 22:02 i Debatt 1 kommentar

Vi har vel alle våre dager hvor vi ser i speilet og rett og slett hater alt vi ser der? Dager hvor man bare føler seg stygg, enten for tynn, for tykk, for stor nese, for liten nese. Listen er uendelig. Noen sliter mer med det enn andre, og noen kan bure seg helt inne i frykt for at andre skal se "hvor stygg du er". Noen kan se seg i speilet og begynne å gråte fordi de føler de ikke ser bra nok ut, ikke nok former, for mye former og alt annet man kan finne på å pirke på. Også er det de som ser seg i speilet og tenker at man ikke får gjort så mye med det uansett, så det er like så greit å akseptere det.

Vi har alle komplekser, om de er små eller store varierer, men alle har de. De dagene man føler seg som verst, er det alltid viktig å tenke på det positive ved en selv. Hvis man er fornøyd med øynene sine, så fremhev de. Ikke se for mye på det du ikke er fornøyd med, men fremhev det du liker. Noen synes det hjelper å stå i speilet og si f.eks 3 fine ting om seg selv, mens andre kanskje føler seg bedre hvis de tar på de fineste klærne de har. Det varierer fra person til person, men det viktigste er å passe på seg selv og klare å gi seg selv komplimenter.
311890_278389312183221_243844682304351_958321_624833910_n_large
Er du flink til å se det positive ved deg selv? 

Mandager er ikke så alt for ille

10.okt.2011 @ 07:59 i Glede 2 kommentarer
 • Jeg starter senere på mandager, og den lille timen gjør mye for hele uka

 • Vi har ganske avslappende fag hele dagen

 • Man får sett de man ikke har sett i helgen/ferien og får fortalt om alt det superduperkule man gjorde

 • Vi har a-time på skolen(en time friminutt)

 • Når mandagen er over, er det alltid en mindre dag til helg.
  Tumblr_lovl2lacpb1qiga09o1_500_large_large
  Hva synes du er bra med mandager? 

Når en person du kjenner blir til en du ikke kjenner

06.okt.2011 @ 11:21 i Tekster og diverse 3 kommentarer

Hvordan er det mulig at en person forandrer seg fra en du kjenner inn og ut, til en du ikke lenger kjenner igjen engang? Følelsen man får når du innser mer og mer hvordan personen har forandret seg, og du ikke lenger føler du kjenner h*n. Følelsen av at du mister en av dine nærmeste venner uten at noe egentlig har skjedd. Når du ikke riktig vet om det er du eller h*n som har forandret seg, men du vet bare at noe er annerledes. Ting er ikke som de pleide, samtalene går ikke like lett som før, noe er forandret, men du klarer ikke helt sette fingeren på det. Det eneste du egentlig vet er at du savner hvordan ting var for kun noen måneder tilbake.

 Tumblr_l1u0ad3cgt1qamaz1o1_400_largeTumblr_lhewsnv3yg1qcxbyuo1_500_large

Opplevd det samme?

 

Piercing, gode erfaringer?

05.okt.2011 @ 22:28 i Hverdag 4 kommentarer

Flere ganger har jeg nå prøvd å ta hull i ørene med pistol(hos frisøren), men det har aldri fungert. Senest for to år siden tok jeg 3 nye hull i øreflippene, men de grodde igjen veldig fort og etter det ga jeg egentlig ganske opp. Men nå har jeg tenkt til å prøve igjen, bare denne gangen skal jeg ta det med nål i et piercingstudio, for jeg har hørt og lest at det ofte fungerer bedre. Men hvis noen har noen innspill å komme med, så skrik ut!

 
Har du piercing eller hull i øret?

September har vært bra fordi

 • Innlegget mitt ble trukket ut som ukas blogginlegg på ung.no
 • Kjøpte nye sko, som jeg elsker
   
 • Var i bursdag til Kristine og fikk 3-retters middag hun hadde laget.
 • Tok klassebilde og portrettbilde, ble faktisk fornøyd.
   
 • Fikk kjæreste.
 • Farget håret
   
 • Så på vinterjakker og uffet meg faktisk ikke ved tanken på vinter.
 • Var på hyttetur med 2BUA og 2HAA
 • Endelig innsett at jeg har det like greit uten noen personer i livet mitt.
 • Tok meg en tur til Oslo alene og fikk tankene på meg selv og ingen andre

  Hva har gjort september bra for deg? 

Inspirasjon - love

03.okt.2011 @ 16:49 i Inspirasjon 0 kommentarer

1129_largeTumblr_lqujf8jtoq1qe5buio1_500_large
Tumblr_lp4avmebjy1qgah1no1_1280_large1b300c0b79e0f2978dd30e711e17390b_large1029704-7-1317651762605_large


Tumblr_lshqxodspu1r40o4ho1_500_largeScaled_large8d44e16b-ce3f-4933-b20c-f82f4ad18a85_large
Tumblr_lsdtjh6tld1r15gu6o1_500_large
247300_216080818424233_212807805418201_677125_6777854_n_large317349_158293780929068_100002453413464_285934_329380158_n_large298453_2255252753261_1606609919_2147396_1921993979_n_large
//weheartit.com

 

Lite blogging

03.okt.2011 @ 11:00 i Hverdag 0 kommentarer

Har blitt lite blogging de siste dagene, rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å gjøre. Har kost meg mye hos kjæresten min og vært i bursdagen til Sofie. Har vært en veldig fin start på ferien, og jeg kjenner det blir utrolig godt med en hel uke uten skole og mas. Ellers er alt ganske bra for tiden.
Tumblr_louzg2jzzq1qdpsx9o1_500_large

Har dere noen planer i ferien?
 

 • lisebjork 17, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits