Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: august 2011

Photobooth er gøy

31.aug.2011 @ 19:33 i Meg 2 kommentarer


Hva gjør du når du kjeder deg?

Dramajenter

30.aug.2011 @ 20:39 i Debatt 3 kommentarer

Hva er det med oss jenter? Vi skal alltid baksnakke, bitchblikke, dømme og kommentere. Jeg tror ingen jenter(og gutter for så vidt) kan si at de aldri i sitt liv har baksnakket noen. Noen gjør det vel mindre og mindre med årene og vi lærer oss at det ikke kommer noe godt ut av det uansett. Men vi jenter er så flinke til å kommentere hverandre og dømme folk før vi kjenner de. Hvis vi ser noen som går forbi oss med en litt annerledes stil enn de fleste, er det veldig mange av oss som må kommentere det til venninnene våre. Hvorfor gjør vi egentlig dette? Er det fordi vi er sjalu, eller fordi vi ikke har noe annet å prate om?
Noen ganger synes jeg det virker litt sånn. Nesten som om vi baksnakker eller kommenterer andre fordi vi ikke vet hva vi skal snakke om. Forhåpentligvis er det en annen forklaring på hvorfor vi gjør det, men tanken har streifet meg flere ganger.

Noe annet vi jenter er så flinke til, er at vi absolutt ikke skal fortelle venninner eller kjæreste at vi er sur på h*n/de. Det virker som om vi vil at den andre parten skal lese tankene våre og bare forstå at vi er sure. Men slik fungerer det ikke, hvis vi vil ha noe gjort og ordnet opp, må vi snakke med personen vi har et problem med. Jeg gjør det selv, jeg blir sur på noen, men forteller det ikke til personen. Da kan jeg gå flere dager og irritere meg over det, når jeg egentlig bare kan fortelle vedkommende at noe personen har gjort har irritert meg. Jeg prøver å bli flinkere, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste.

Hvis jeg får vite at noen er sure på meg, for ofte får man jo gjerne høre det fra noen andre venninner enn selve jenta som er sur på deg, men de velger å ikke fortelle meg det, blir jeg egentlig ganske irritert og skuffa. Hvis vedkommende prøver å legge skylden over på meg når jeg ikke har visst hva som har vært galt, eller at noe faktisk har vært galt. Hvorfor er vi ikke bare ærlige med en gang? Det burde jo ikke være et problem å fortelle slike ting til våre egne venninner, eller?

P.S: Nå mener jeg ikke at alle jenter er slik som jeg har skrevet, men mange jenter er det!
Tumblr_lqgc6axcet1qf9bmro1_500_large
//weheartit.com

Hva mener du om jenter som baksnakker og ikke forteller om de er sur på deg/noen? 

Fast leser eller bare innom?

29.aug.2011 @ 22:49 i Blogg 1 kommentar

Jeg merker selv at statestikken går oppover nå, og det er jo alltid ganske spennende at mennesker fra forskjellige steder i Norge vil lese hva jeg skriver og gjør. Men nå vet jo ikke jeg hvorfor, så derfor lurer jeg på, er du fast leser eller bare innom nå? Hvorfor leser du bloggen min? Hvordan fant du bloggen min? Hva vil du jeg skal blogge om? Hvor er du fra? Og hva er din blogg?


Arkivbilde er awesome!

 

Skal kjøpe ny blu-ray spiller, noen tips?

29.aug.2011 @ 16:10 i Uintressant 3 kommentarer

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe ny dvd/blu-ray spiller, men vet ikke hva som er bra og dårlig og alt som hører med. Jeg har tenkt litt på en LG blu-ray spiller som er ganske billig, men jeg forstår ikke disse DVD+RW, DVD-R formatene osv, så jeg forstår ikke om denne blu-ray spilleren kan spille av vanlige DVDer. Hvis noen av dere kan hjelpe, så hadde det vært veldig fint.

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/dvd-blu-ray-barbar-dvd/BD550/lg-bd550-blu-ray-spiller
Dette er linken til den jeg har planer om å kjøpe.  

 

Noen tips? 

Ny skoledag da!

29.aug.2011 @ 09:37 i Hverdag 1 kommentar

Ny skoledag og ny uke.Hva gjør du i dag?


En skuffende kamp

28.aug.2011 @ 22:10 i Uintressant 0 kommentarer

Når du drar på kamp med store forhåpninger og gleder deg til å komme tilbake til Åråsen etter et par kamper borte, men ender opp med å bli hersa med av Sogndal, da er ikke gleden der så mye lenger. Når du ser på laget som du er så alt for glad i og ikke klarer å se lysten av å vinne hos spillerne, da vet man at kampen ikke kommer til å bli så god som du håpte. 


Evig og for alltid..

Facelook 28.08.11

28.aug.2011 @ 15:47 i Meg 1 kommentar//privat

Hva gjør du i dag?


Inspirasjon #4

28.aug.2011 @ 01:30 i Inspirasjon 2 kommentarer

//weheartit.com


Burde stemmeretten senkes til 16?

26.aug.2011 @ 19:33 i Debatt 3 kommentarer

Nå som det er valg, er det mange diskusjoner om hvem man burde stemme på, hvilke partier som står for hva og hvem som ikke står for det du ønsker. Det er et valg vi må ta, hvem vi skal stemme på, hvem vi skal velge å tro på og hvem vi skal tro at skal klare dette, men vi under 18 trenger ikke ta dette valget. Men er det egentlig rettferdig? Selv synes jeg vi som er ungdom burde få lov til å være med på å bestemme hvem som skal "bestemme" over oss. Når du er 16 år er du voksen nok til å ta et slikt valg og jeg mener da du burde få lov til å stemme i valget.

La oss se på et eksempel. Venstre sier de vil bygge klubbhus for unge og få flere muligheter for unge til å kunne gjøre noe på fritiden(nå tenker jeg hovedsaklig på Nittedal siden det er her jeg tenker det vil bli aktuelt). En gutt på 19 år vil kanskje ikke bry seg noe særlig om det finnes klubbhus for unge eller ei, for han vil jo kunne dra på byen uansett. Men en på 16 vil være mer interessert i slike saker fordi de omhandler oss som er yngre enn 18.

Noen vil også si at noen på 16 år kun vil stemme på det som er positivt for dem, og ikke se på alt det andre. Men virkelig, det er det jo også veldig mange voksne som gjør. Noen voksne stemmer kanskje Arbeiderpartiet fordi de har gjort det i alle år. Så poenget mitt er at en 16 år gammel jente kan være like interessert i politikk som en dame på 40 år.Hva mener du? 
Burde stemmeretten senkes til 16 eller forbli som den er?
 

Torsdag 25.08.11

25.aug.2011 @ 20:21 i Hverdag 2 kommentarer

Når du har stått opp tidlig for å være på skolen i 2 timer. Når de to timene går uendelig sakte og alt du gjør er å sove på pulten. Når hele klassen skal på tur til skogen, men de 3 du ikke kommer best overens med i klassen kan ikke være med. Når du er på gruppe med den beste jenta i klassen. Når du griller ostepølser med mange fine venner. Når du planlegger jenteturer på bussen hjem og går av bussen med et smil om munnen. Når du er så sliten at du nesten sovner når du kommer hjem, men bestemmer deg for å ta en lang og god dusj. Når du står i dusjen i 25 minutter og kurer håret og skrubber kroppen. Når du smører deg med fuktighetskrem fra topp til tå og filer negler. Når du skifter sengetøy og legger deg i helt ren pysj og seng. Når du ser på filmer og drikker te, mens du snakker med venner på facebook. Da er dagen ganske fin, ja.
Tumblr_lpdifoorm31qfzmm9o1_500_large 
//weheartit.com 

Å grave i gamle sår

23.aug.2011 @ 23:27 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Jeg har nettopp lest litt bakover i arkivet(skal fikse så man kan se det igjen) og lest gjennom tanker, hva jeg gjorde og diverse fra februar til april. Alle tekstene mine under "Tekster og diverse" er veldig depressive, veldig ærlige og fra en periode jeg forhåpentligvis er ganske ferdig med. På en måte gjør det godt å grave i gamle sår, for da vet jeg hva jeg ikke skal tilbake til. Men selvsagt er det vondt å lese og kjenne på de følelsene jeg da hadde igjen. Jeg er glad jeg skrev alle de tekstene, for da kan jeg hele tiden minne meg på hvordan jeg ikke vil ting skal bli igjen.

Stay%252bstrong_large 

Hva tenker du om å grave i gamle sår? 

No more misses nice girl!

23.aug.2011 @ 15:50 i Tekster og diverse 4 kommentarer

Jeg er lei av å alltid tenke på hva alle andre vil si og føle. Og da mener jeg ikke at jeg skal være skikkelig slem fordi jeg ikke vil tenke så mye hva vedkommende vil si og føle, men mer om hva folk jeg ikke kjenner vil si og eventuelt føle. Jeg er lei av at du alltid skal kunne gå med hevet hode og jeg skal stå igjen, med følelsen av at jeg ikke er verdt noen ting. Jeg vil ikke lenger beskytte deg, si at du ikke er sånn og sånn, stoppe folk fra å si sin egentlige mening om deg. Jeg er ferdig. Du er jo tydeligvis helt ferdig, så hvorfor skal ikke jeg være det? Fortjener ikke jeg å slippe å tenke noe på deg, kanskje? Så fra nå av er det slutt. Jeg skal ikke tenke på hva alle andre vil og tenker, jeg skal gjøre som jeg vil og tenker. Hvis jeg vil gå med ballkjole på skole, da går jeg med ballkjole på skolen. Og sånn er det!
Tumblr_l61l83f1w91qb4pkno1_500_large 

Opp for skole.

23.aug.2011 @ 07:17 i Hverdag 3 kommentarer

Jeg er vel ikke den eneste som er våken nå, regner jeg med? Prøver å komme inn i en god rutine slik at jeg kan ha god tid på morgningen, ikke stresse så fælt slik jeg gjorde i fjor. Kjenner at jeg kunne trengt et par timer lenger søvn, men det får så bare være. 

Senere i dag skal jeg bare lese og drikke te, har nemlig fått låne en veldig god bok av Hege, så gleder meg til å komme ordentlig i gang med den! 

Hva gjør du i dag?

 

Mandag 22.08.11

22.aug.2011 @ 21:47 i Hverdag 2 kommentarer

I dag har det vært 3.skoledag, og den gikk ganske så fort og greit. Starter en time senere hver mandag, så det er ganske grei start etter helga. Fått møte flere av de nye lærerne, og de virker både bra og gode i faget sitt, så dette ser ut til å bli et greit år faglig. 
Etter skolen i dag ble jeg med Hege hjem, og det var som alltid veldig koselig. Har ikke vært med hun på utrolig lenge, så var godt å endelig få litt alenetid med den beste jenta. Vi så på Disney-klassikere hele dagen, siden Hege har så mange filmer jeg aldri har sett.

Hva har du gjort i dag?
Begynt på skolen enda?


Bursdagsoutfit

20.aug.2011 @ 13:48 i Outfit 3 kommentarer

Om cirka 15 minutter får vi besøk av en del familie siden broren min og jeg skal feire felles bursdag i dag. Ser egentlig ikke familien min, bort i fra bestemor og bestefar, så veldig ofte, så det blir nok koselig! Sofie skal også være med å feire, som hun alltid var når vi var mindre, så det blir også veldig koselig. 


Skjørt h&m topp butikk i Frankrike strømpebukse h&m

Hva synes du om antrekket?
Hva skal du i dag?

Sommerminner

19.aug.2011 @ 19:53 i Bilder 4 kommentarer

Denne sommeren har vært veldig fin, men kort. Startet med en pangstart på Hove, og den fortsatte bra til tross for mye dårlig vær. 
Som sagt, startet jeg ferien på Hove med mange gode venner. Ett minne for livet!Etter Hove var det mye tid med Lene før hun skulle dra til USA og være der ett år...
Sofie, Lene og jeg var på kino og så Harry Potter, vi hadde grillkveld hos Lene og overraskelsesparty for Lene.

St.Hans Aften tilbringte jeg med Sofie, og vi grillet, spiste masse frukt med smeltet sjokolade, og bare koste oss.


Var i Gøteborg med mamma og pappa.Kjørte en del rundt med Tom-André.

Feiret bursdagen min med gode venner, og god mat.


Sommerferien avsluttet jeg i Frankrike med Tom-André og familien hans.
//privat

Hva har du gjort i sommer?

Movietime

18.aug.2011 @ 20:25 i Hverdag 5 kommentarer//google

Skal se "the last song" sammen med mamma, lenge siden vi har sett filmen sammen, så det blir nok koselig.

Hva gjør du i kveld? 

Første skoledag overstått!

18.aug.2011 @ 17:58 i Hverdag 1 kommentar

Skoledagen i dag gikk egentlig ganske fint.  Noen nye i klassen, nye lærere og klassen virker veldig bra, så jeg er fornøyd. Nå kommer Tom-André snart for å hente meg, før vi skal dra på en café og kjøpe kaffe. Fikk veldig lyst på det helt plutselig.Hva gjør du i dag?

GinaTricot høstwants

17.aug.2011 @ 20:31 i Innkjøp og mote 3 kommentarer

Filmanbefaling - Trust

17.aug.2011 @ 17:06 i Anbefalinger 2 kommentarer

For en liten stund tilbake så jeg en film som heter "Trust", og filmen handler om en jente som chatter med folk på nett. Som de fleste forhåpentligvis vet kan man bli lurt og folk sier de er yngre enn de egentlig er. Nettopp det skjedde i filmen også, og vi følger Annie gjennom de første samtalene på nett, til livet etter. Virkelig en film som får deg til å tenke over hvem du snakker med på nett. 

//google

Har du sett filmen? 

Dagens antrekk 16.08.11

16.aug.2011 @ 21:10 i Outfit 2 kommentarer


Bukse gina tricot sko, cardigan, topp og veske h&mDagen i dag#4

16.aug.2011 @ 20:57 i Hverdag 1 kommentar

Etter to dager med å ligge strakt ut i senga med forkjølelse, var det utrolig godt å komme seg ut litt. Dro en tur på IKEA med Tom-André, også dro vi innom Strømmen, Metro og Lillestrøm. 

//Privat

Hva har du gjort i dag?

Skuffelsen

16.aug.2011 @ 14:48 i Tekster og diverse 4 kommentarer

Det å måtte fortelle broren din hvorfor du ikke får lov til å ha barberblader og lignende, uten tilsyn. Det å måtte se skuffelsen i øynene når du prøver å fortelle det så lett som mulig. Det å føle at du er en skuffelse fordi du ikke klarer å kontrolle det. Ikke klare å kontrollere deg selv hvis du har skarpe gjenstander rundt deg. Det å måtte fortelle moren din at hun må finne frem plaster, fordi du har falt igjen. Å måtte se frustrasjonen i øynene på de du er glad i når du må fortelle hva som har skjedd med armen din. Det å vite at de ikke ser på deg på samme måte nå som de vet sannheten. Når bekjente spør deg hva som er skjedd, og du må finne på en tåpelig løgn fordi du ikke vil fortelle sannheten. Å se at de ikke tror på noe av den tåpelige løgnen din. Men det verste er å vite skuffelsen de rundt deg føler.
5d2kr6_large 

Drømmebil

16.aug.2011 @ 12:50 i Glede 2 kommentarer

Siden jeg begynte å tenke på at jeg faktisk skal ha min egen bil en gang, har jeg vært totalt forelsket i Ford Mercury Comet 1963 modellen. Det er samme bil som Peyton kjører i One Tree Hill, så det var der jeg først så den. Men fy søren, så fin den er! Det eneste negativet er at den selges så og si bare i USA, så da blir det mye penger å få den over til Norge. Men den er verdt det, virkelig.//Google

Hva er din drømmebil?

Garderobefavoritter

15.aug.2011 @ 19:11 i Innkjøp og mote 0 kommentarer

//Privat

Zara høstwants

14.aug.2011 @ 22:04 i Innkjøp og mote 2 kommentarer

Svampebob

14.aug.2011 @ 16:23 i Glede 3 kommentarer


//Privat
Et kort jeg fikk av min kjære venn Caroline.Stikkord: svampebob

Jeg savner deg

14.aug.2011 @ 00:16 i Savn 0 kommentarer

Jeg savner deg hele tiden, hver dag. Hele tiden sier jeg at savnet blir mindre og mindre, kanskje jeg ikke savner deg så mye som jeg tror. Men det er feil, det er bare en løgn. Hver dag siden vi sist pratet har jeg savnet deg. Ja, noen dager savner jeg deg mindre, men savnet etter deg er der alltid. Høre sanger som minner meg om deg, om vennskapet vi hadde, se filmer som minner om det, ikke noe av det hjelper meg videre. Men jeg kan ikke slutte å høre på sanger jeg liker, slutte å se filmer eller serier jeg liker fordi jeg er redd for å savne deg for mye. For sannheten er at jeg savner deg hele tiden uansett, eneste forskjellen er at andre ser at jeg savner deg når jeg gjør ting som minner meg om oss. Men det kommer aldri til å bli et vennskap som vi hadde. Ingen kan noen gang erstatte deg, gi meg et likt vennskap. Det er det som gjør mest vondt, at jeg vet det ikke kommer til å bli et likt vennskap noen gang igjen.
Tumblr_lpjuvffsq11qlaa6wo1_400_large 

Dagens innkjøp

13.aug.2011 @ 19:23 i Innkjøp og mote 1 kommentar

Var på shopping med hele familien i dag faktisk, og da ble det jo litt innkjøp.


Genser vero moda

Bukse gina tricot

Bukse gina tricot

Bukse floyd

Genser cubusH&M høstwants

13.aug.2011 @ 10:45 i Innkjøp og mote 0 kommentarer//H&M

Dagen i dag#3

12.aug.2011 @ 23:33 i Hverdag 1 kommentar

I dag sov jeg lenge, uten å våkne av en overhetet seng så man nesten svetter seg ihjel. Hadde egentlig ingen som helst planer i dag, og var klar for å ligge i senga sånn cirka hele dagen, men fikk en melding av Sofie som lurte på om jeg ville være med på kino, og så klart ville jeg det. Vi dro for å se på 'The green lantern' og den var veldig bra. Ble positivt overrasket, egentlig.


Verdens fineste Sofie//Privat

Dagens antrekk 12.08.11

12.aug.2011 @ 22:58 i Outfit 1 kommentar
Shorts bikbok T-skjorte butikk i Frankrike

Hva synes du?

Bikbok høstwants

11.aug.2011 @ 23:31 i Innkjøp og mote 1 kommentar

Bildedryss fra Frankrike

11.aug.2011 @ 22:26 i Bilder 2 kommentarer
//Privat
Hva synes du om bildene?

Dagstur til innsjø

09.aug.2011 @ 20:09 i Glede 0 kommentarer

I dag stod vi tidlig opp for å dra til en innsjø som ligger cirka 2 timer unna Toulon. Innsjøen ligger langt inne i fjellet og vannet er i kroppstemperatur, kjempedeilig! Tom-André, broren hans og jeg leide en kano så vi kunne padle litt rundt og se, men jeg liker best å bade, så turen ble ikke så alt for lang. Landsbyen som lå rett ved vannet var utrolig koselig, så liten og søt. Tok ikke så veldig mange bilder derfra, men tok noen, men som sagt så er nettet veldig tregt, så venter nok med de fleste bildene til torsdag.


Vannet vi badet i ser du bak fjellene på bildet.

Hva har du gjort i dag?
Hatt en fin dag?

 

Tivolii

09.aug.2011 @ 19:57 i Glede 2 kommentarer

I går kveld var vi på tivoli, var der i fjor også, men det hadde kommet en del nye ting som vi så klart måtte ta. Ble ikke så veldig mange bilder, men fikk tatt noen. Legger heller ikke ut alle bildene nå siden nettet er ganske tregt, så prøver heller å legge ut de fleste bildene når jeg kommer hjem.


Denne gikk som spinsider på tusenfryd, hvis dere har sett den? Hvertfall, veldig morsom.

En JappSpaceshot lignende sak.

Jeg legger ut fler bilder når jeg kommer hjem, dette gikk farlig tregt...
Har du vært på tivoli i det siste?

Bokanbefaling - Saras nøkkel

08.aug.2011 @ 14:13 i Anbefalinger 2 kommentarer

Jeg ble nettopp ferdig med boka Saras nøkkel, og den levde virkelig opp til forventningene. I starten tenkte jeg at den ikke var så bra som alle skulle ha den til, men jo fler sider jeg leste, jo bedre ble boka og når jeg var ferdig satt jeg igjen med en tanke om at boka var helt sykt bra.

Boka handler om en jødisk jente som heter Sara som blir tatt med moren og faren sin under andre verdenskrig til en konsentrasjosnleir. Rett før hun blir hentet av det franske politiet, låser hun lillebroren sin i et hemmelig skap i leiligheten og lover at hun skal komme tilbake for å hente han. 
60 år senere får en journalist i oppgave å skrive om det som skjedde med jødene under andre verdenskrig, og da finner hun flere gripende historier, blant annet om Sara.

Har du lest boka? I så fall, hva synes du om den? 

Fjelltur!

07.aug.2011 @ 22:46 i Trening 0 kommentarer

Nå har vi gått på fjelltur i cirka 2 timer. Måtte klatre og litt av hvert på veien opp, så det var veldig slitsomt. Trodde virkelig jeg skulle svime av når vi var nesten på toppen og jeg ble så irritert når Tom-André prøvde å presse meg til å komme meg helt til topps. Men nå kjennes det godt å ha tatt en ordentlig fjelltur!Svett og god, namnam..

Har du gått på fjelltur i sommer?

Edit: Dette innlegget skulle bli publisert for rundt 6 timer siden

Bowling!

07.aug.2011 @ 22:45 i Glede 0 kommentarer

I kveld har vi spilt bowling, og selv om jeg kanskje er en av de dårligste til å spille bowling kom jeg på 2. plass første runde. Stolt.. 


Leder, hehe.... Jeg er "ni" forresten.

Tom-André.

Hva har du gjort i kveld?
Bowler du ofte?
 

Gårsdagen i bilder

07.aug.2011 @ 17:05 i Bilder 2 kommentarer

I går brukte vi nesten hele dagen på å slappe av hjemme og sole oss ute. Var deilig å få en slapp-av-dag etter to dager med mye frem og tilbake. På kvelden tok vi en tur ned på brygga for å spise middag og se litt rundt i gamlebyen.


Noen av båtene på havna

Gamlebyen


Utsikten fra huset med fyrverkeri i bakgrunn.

Tok også et bilde av et hely sykt maleri som var i gamlebyen, men det får jeg vise dere på torsdag når jeg kommer hjem, for bildet gikk ikke ann å rotere av en merkelig grunn.

Hva synes du om bildene?
Har du vært i Toulon før?

 

Portrett

06.aug.2011 @ 00:43 i Meg 0 kommentarer


/PrivatOnce in a blue moon..

05.aug.2011 @ 22:13 i Bilder 2 kommentarer


//PrivatStrand er søren meg ikke dumt.

05.aug.2011 @ 17:20 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har vi vært på stranda og nå er guttene på GoCart, mens jeg og de andre jentene er i huset og slapper av med tv og tar en liten pause fra solen. Er nesten 30 varmegrader her i skyggen, så det er godt med en pause nå.

Jeg elsker virkelig stranden, og det å ligge på en solseng, med en god bok i hånda, en kald cola i den andre og høre latter og havsus er virkelig det beste som finnes. Når guttene kommer tilbake skal vi grille med mange kjentfolk til familien og slappe av i kveld, kanskje legge oss litt tidlig og få en god og lang natt søvn. Har ikke blitt noen bilder i dag, fordi jeg ville ikke ta med kamera på stranden pga sand o.l. Og i går var det noe surr med minnekortet, så når vi var ute og spiste(og i en middelalderby), hadde jeg ikke mulighet til å ta bilder siden det eneste som var mulig å se på kamera var; kort fullt. Ganske kjipt, men sånn er det!

I tillegg til det var månen utrolig fin i går, så jeg tenkte jeg skulle ta bilde og vise det til dere, men når jeg hadde fått fikset minnekort så jeg kunne ta bilder, var månen borte, så da ble det vanskelig å ta bilde av det.


Stranden ser ikke akkurat sånn ut, men fant ikke noe særlig annet bilde som var bra..

I Frankrike!

04.aug.2011 @ 13:51 i Glede 0 kommentarer

I skrivende øyeblikk befinner Tom-Andé og jeg oss i Frankrike i sommerhuset dems. Vi var her i fjor også, og det er så utrolig fint her! Skal være her i en uke, så det blir nok veldig bra. Vi har nettopp snakket med resten av huset om dagens planer og det blir nok bare å slappe av i sola, ta det med ro her i huset og på kvelden blir det kinamat og gateteater, liker det!Nettopp ankommet rommet vi skal sove på.

Vi har vært i knappe 2 timer, og allerede har vi begynt å rote..

Hva gjør du i dag?
Er du på ferie?De magiske øyeblikkene #1

03.aug.2011 @ 21:40 i Glede 1 kommentar

De magiske øyeblikkene når ting snus helt på hodet. Fra negativt til positivt naturligvis. Når du har hatt en utrolig dårlig morning, men får en telefon fra noen du er veldig glad i som gjør dagen din tusen ganger bedre, og plutselig går alt din vei igjen. Når du har slitt lenge med en bane på ett spill, så ligger du i senga sent om kvelden, og da klarer du det. De er alle magiske disse øyeblikkene, men de øyeblikkene jeg liker best, er når LSK spiller dårlig, dårlig og atter dårlig. Når jeg nesten har vondt i hodet for å revet så mye i mitt eget hår. Når jeg nesten har hatt tårer i øynene fordi det er så flaut. Når LSK da scorer 3 mål på 10 minutter og vinner kampen, viser at de kan hvis de vil, det er magisk det. Når alle klemmer alle uansett hvem du er og hva du gjør. Når noen heller en bøtte med vann på deg fordi de må gjøre noe på grunn av gleden. Det finnes ingen følelse bedre enn den. Det er sant som de sier, livet er morsommere for dem som er glad i fotball. Heldigvis er jeg en av de.
 
 

Kategorier

03.aug.2011 @ 12:32 i Kategorier 0 kommentarer

Videoblogg - lappelaging

03.aug.2011 @ 11:57 i Sanger og videoer 0 kommentarer


Som sagt tidligere lagde Tom-André og jeg lapper på bursdagen min som var på søndag, og da filmet jeg litt samtidig, så her er en liten snutt av hvordan det var. 

Lager du ofte filmer? 

Diskusjonstema - Snus

02.aug.2011 @ 22:23 i Debatt 3 kommentarer

I alle aldre finnes det folk som snuser, jenter og gutter, menn og kvinner. Men hva får egentlig noen til å starte med snus? Er det nysgjerrigheten som tar overhånd eller er det at man vil passe inn og være "kul"? Begynner flest når de er unge og såkalt uvitende, eller når man er blitt eldre og egentlig burde vite bedre? Er det mer normalt å snuse på fest enn normalt? Begynner kanskje noen fordi de finner trøst i tobakk?

Selv vet jeg ikke hvorfor folk begynner, når de begynner og hvorfor de fortsetter. Men jeg vil tro de fortsetter fordi de synes det er godt, og hvorfor de startet er vel forskjellig fra person til person. Men hvorfor er det så mange som snuser? Og er det riktig eller galt å snuse? Personlig mener jeg det er opp til en hver person, akkurat som det er med valget om å drikke alkohol, røyke, drive med narkotika og alt annet man kan utsette seg selv for. Men det er en grunn til at det er 18-års grense, nemlig at unge under den alderen ikke skal bruke denne tobakksvaren. I hvertfall ikke ha mulighet til å kjøpe det selv. Det jeg ikke forstår er hvorfor det er 18-års grense, for det er jo like ille om du er 20 som om du er 40. Kanskje er det fordi du har mer dømmekraft når du er 40 enn når du er 20? Eller er det bare fordi det skal se ut som de som bestemmer aldersgrensen, bryr seg om de som evt vil kjøpe varen og ikke bare er ute etter å tjene penger?
1095719-9-1309823107397_large
Snus er ikke bra, og det er ikke pent. Men er det virkelig så galt å snuse?
Hva er din mening om snus? 

Inspirasjon #3

02.aug.2011 @ 16:45 i Inspirasjon 2 kommentarer


Tumblr_lp8adcopx71qgroito1_500_large
Tumblr_lp3nmjfsf51qjvt2xo1_500_large
Tumblr_lp3mx6qqox1qjvt2xo1_500_large
Jagode-zavri-flip-06_large
Tumblr_lp9rm3gk2x1qe52v7o1_500_large
Tumblr_lpatxq8plg1qeo968o1_500_large
Tumblr_lpanvku6201qabx7ho1_500_large
Tumblr_lke2wtm6vg1qc4uvwo1_400_large
Cdc4c2ee9fb4d858c5063c6d894afe239b624c46_m_large
Tumblr_loiyy3ekki1qzdiqvo1_1280_large
281206_1884934805903_1317375236_1664133_2819548_n_large
Tumblr_lp8ro787tc1qm91mco1_500_large
Tumblr_lp9k3jwgxp1qb5kwuo1_500_large
Tumblr_lfgyyjl2by1qza11zo1_500_large
Tumblr_lnwx0qb0aq1qcgk6ro1_400_large
Tumblr_lnvuhmrgkx1qcgk6ro1_500_large
Tumblr_lnus7bdhpb1qcgk6ro1_500_large
Tumblr_lpa3gqgfoi1qixgqpo1_500_large
Tumblr_lp8j7nvoe01qciek8o1_500_large
//weheartit.com

Pakke i posten

02.aug.2011 @ 12:51 i Glede 3 kommentarer

Når jeg kom hjem fra trening i dag lå det en pakke på rommet mitt.(elsker pakker i posten, generell all post egentlig..) Jeg pakket den opp så nysgjerrig som jeg var, og gjett hvem den var fra? Verdens beste Lene som er i USA på utveksling nå! Hun hadde kjøpt bursdagsgave til meg i USA og skrevet en kjempefint brev/kort. Åh, er så heldig som har en venn som hun!!//Privat

Får du ofte pakker i posten?
Hva synes du om gaven jeg fikk?


Edit: De er fra Victoria's Secret. 

Juli har vært bra fordi

 • Avsluttet en fantastisk uke på Hovefestivalen
 • Var hos Lene og grillet for siste gang på rundt ett år.
 • Lasta ned mange nye filmer, som jeg har kost meg med i sommerferien på sene, kjedelige kvelder.
 • Var på jentekveld hos Lene og hadde overraskelsesparty for Lene dagen etter.
 • Var mye med Lene før hun skulle dra, og bodde der i cirka en uke.
 • Så Harry Potter 7 del 2 på førpremieren og en gang til med Sofie og Lene to dager etter. 
 • Var i Skien på fotballkamp, som Lillestrøm vant 3-1 etter å ha ligget under 1-0 til kampen nesten var slutt.
 • Tom-André fikk lappen, så vi var rundt ute og kjørte litt.
 • Var i Gøteborg med mamma og pappa og var i en fantastisk fin Botanisk hage.
 • Så på "Bad Teacher" med Sofie i Oslo.
 • Pusset opp bloggen min, helt selv, nesten da..
 • Prøvd å se mer positivt på ting og begynt med min egen "terapi" med sanger. SE HER
 • Gikk i rosetog i forbindelse med terrorhandlingene i Oslo og på Utøya, der vi fikk se hvor sterke vi i Norge er og hvordan vi holder sammen. Stolt nordmann <3
 • Bakte muffins som smakte veldig godt, men var veldig mektige.
 • Hadde bursdag og var i Drammen på fotballkamp. Der var det 1 minutt stillhet før kampstart, og alle i kanarifansen hadde hver sin gule rose.


Hva har gjort din måned bra?

 • lisebjork 17, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits