Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: august 2010

Frankrike - Toulon.

16.aug.2010 @ 21:18 i Hverdag 0 kommentarer
Fra mandag så har jeg vært i Toulon, i sommerhuset til kjæresten og familien hans. Det har vært fint vær så og si hele tiden, og vi har gjort så mye morsomt!

Har ikke tatt så mange bilder, men har tatt noen!

På tirsdag var vi på stranden, og kjørte gocart. Jeg ble påkjørt bakfra, så fikk nakkesleng ol, så jeg har ikke kjørt noe mer etter det! Tom-André og jeg gikk litt oppover i fjellet også, og utsikten er heelt fantastisk!


Go-cart.

Utsikten. 
Vi var i en Zoo også, men jeg vil faktisk ikke legge ut bilder derfra, siden dyrene hadde det ikke veldig bra, siden de hadde verken vann eller stor nok plass å være på!

Et til bilde av utsikten, tatt fra Tenepheriqen eller noe sånn. Vanskelig ord!

Tivoliiiii

Rett etter vi kom ut fra en karusell.
Tok mye mer, men orker ikke legge ut alle bildene nå.
Tok også noe som heter 'kula', men det kan jeg legge ut film av.

Har hatt en helt suuper uke!

Drømmested

07.aug.2010 @ 13:11 i Hverdag 0 kommentarer
På mandag drar jeg til Frankrike med kjæresten og familien hans. De har hus der, så vi skal nok kose oss masse! 

Det er internett der, så jeg skal prøve å oppdatere noen dager, da får dere også bilder fra stedet, som ikke er fra google.
Vi skal på tivoli, kjøre go-cart(?), gå fjellturer og bade. Gleder meg så sykt!

Stranda. Seeee så fin og stor.
Bare et random bilde fra google. Toulon er stedet vi skal til, og det er en havneby.
Enda et random bilde fra google.

Hva har du gjort i sommer?
Vært utenlands?

Stikkord: sommerferie2010

Utroskap - hva mener dere om det?

07.aug.2010 @ 00:29 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Dette er hva jeg mener: Utrolig dumt, og feigt.


Jeg hater virkelig utroskap, det er faktisk en av de tingene jeg virkelig ikke tåler. Hvis man har valgt å være sammen med en, eller gifte deg med en for den saks skyld, burde man klare å være trofast. I de fleste tilfeller, er man ikke tvunget i et forhold, man velger det selv.
Hvis man ikke liker den man er sammen med like godt lenger, eller virkelig har fått følelser for en annen, burde man vær tøff nok til å gjøre det slutt først! Hvis man ikke tørr det, så er man virkelig feig.
Noen vil kanskje si, 'jeg var full, jeg hadde ikke kontroll'. Vet du hva? Det synes jeg ikke er en bra nok grunn. Hvem valgte å ta en slurk fra flaska? Det valgte man selv. Edru eller full, er man utro, er man utro.
Hva mener du om utroskap?
Ville du noen gang tilgitt noen som var utro mot deg?   - Det ville hvertfall ikke jeg gjort!

Burde ungdommer velge fremtid så tidlig?

04.aug.2010 @ 17:36 i Tekster og diverse 1 kommentar

Noe jeg har tenkt på lenge, og diskutert med venner, familie og bekjente er at ungdommer må velge "fremtiden" sin utrolig tidlig. Når vi er 15-16 år, skal vi velge en linje på vidergående, som kanskje blir yrke vårt resten av livet. Når vi er i denne alderen vil det alltid være tvil, og jeg tror ikke mange er 100% sikre på hva de vil jobbe som når de er 30. Selvfølgelig er det fint at vi har så mange muligheter, og at vi kan begynne å konsentrere oss om ting vi vil jobbe med, men det er fremdeles for tidlig, mener jeg.

Jeg skal jo nå begynne på 'Helse- og sosialfag', og jeg føler meg ganske sikker på valget mitt. Det er mye å velge mellom innen helsefaktoren, så jobb vil ikke bli et problem når jeg blir eldre. Men alle er ikke så sikre som det. Kanskje du velger feil, må gå 1.klasse om igjen, så plutselig tar de 2-3 årene på vgs litt lengre enn du hadde planlagt.

Hvis du velger å gå yrkeslinje, som jeg har valgt, skal du jo velge en annen linje som du skal gå andre året. Noen linjer må du kanskje dra langt unna der du bor for å få gått på denne linjen. Skoleveien som før bare var 10 minutter, kan plutselig bli en time lang. Men det har ikke så mye med det jeg prøver å få frem.

Jeg synes ungdommer må velge fremtiden sin alt for tidlig. 
Hva mener du ?

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits