Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: juli 2010

Tommel opp og ned i juli.

 • Var i Sogndal med kjæresten.


 • Var mye alene fordi familien var på ferie.

 • La på fransk manikyr selv.
 • Jeg begynte å blogge mer.

 • Fikk skille av å ligge ute en dag.

 • Jeg ble 16 år.


 • Det regnet masse.
 • Broren min dro til millitæret.

 • Brukte masse penger..

 • Vært usunn..
Hva har vært tommel opp og tommel ned for deg i juli?

Anbefaling av Jannike.

31.jul.2010 @ 22:02 i Anbefalinger 1 kommentar


(Unnskyld for at bildet blir lite, ser på bloggen hennes, der ser dere det bedre)

Design: Med en gang jeg gikk inn på bloggen, synes jeg designet var ufattelig fint. Så friske og fine farger. Det fikk meg til å ville bla lenger nedover på bloggen for å lese mer.  Headeren er utrolig enkel, men samtidig så fullført. Hun har fikset på bloggen sin, så den ikke ligner på alle andre sin, og det legges godt merke til. Skriften er passe stor og lett å lese. Jeg synes dette designet gjør så man vil bla seg lenger nedover. 

Innleggene: Jannike skriver utrolig bra. Det er ryddig og morsomt å lese. Hun har flere bilder som beskriver teksten godt. Bildene hennes er utrolig fine, og de er også en del av det at du vil bla mer ned på bloggen hennes. Hun har få, om ingen, skrivefeil. Som jeg har sett hvertfall, noe som virkelig er et pluss. Du har ikke lyst til å sitte å lese en blogg fullt av skrivefeil. Heldigvis er ikke dette tilfellet her! Hun skriver kort og lett, noe som gjør tekstene morsomme, men du forstår også hva hun mener og du får mye ut av de få setningene.

Helheten: Helheten blir jo egentlig mest det som er skrevet over, men jeg kan jo tilføye at hun er flink til å kommentere på andre blogger også, og legger ikke igjen reklame(f.eks; Fin blogg, besøke min?). Ikke som jeg har lagt merke til hvertfall. Bloggen er ryddig, fine bilder og fine farger, alt passer og henger sammen. Lett å finne frem i bloggen, siden du kan også søke i bloggen øverst på siden. Så alt i alt, er dette en veldig ryddig og fin blogg,som jeg kommer til å begynne å lese fra nå av!

Karakter: 5+

http://kab0m.blogg.no/ Her kan dere gå inn selv og si hva dere mener om bloggen hennes!

Liker du å anbefale/anmelde blogger?

Anbefaling av din blogg?

31.jul.2010 @ 14:58 i Hverdag 1 kommentar
I kveld tenkte jeg å anbefale noen blogger. Spørs hvor mange som vil bli anbefalt, men håper på å få anbefalt to hvertfall!
Hvis du vil bli anbefalt, så er det bare å si at du vil bli anbefalt. 

Ellers så har jeg hatt besøk av tante, onkel og besteforeldre for kaffe og kake i dag. For i dag har nemlig jeg bursdag, så ville feire litt med nærmeste familie. Siden vi skal på Åråsen om en knapp time, var det greit å få besøk litt tidlig. Og når man i tillegg våkner opp til et nydelig ansikt som kjæresten sitt, er ikke dagen dum. Var flink å bake Oreo kake i går, så den ble servert, sammen med marsipankake og vafler. Det var veldig koselig å få besøk av litt familie igjen, for selv om vi bor veldig nærme hverandre, ser vi hverandre ikke så ofte som vi kanskje burde.


Endelig kan jeg bruke øredobber igjen!

Ser du familien din ofte?

The green mile.

30.jul.2010 @ 23:51 i Anbefalinger 4 kommentarer
I går kveld så kjæresten og jeg på filmen 'The green mile'. Det er ikke så lenge siden jeg først hørte om den, men jeg synes virkelig filmen var utrolig bra!

Siden jeg er for lat til å skrive sammendrag selv, hentet jeg litt av handlingen fra wikipedia.

I 60 år har Paul Edgecomb slitt med søvnløshet og dårlig samvittighet. En hendelse fra hans tid som fangevokter på 1930-tallet har festet seg i sinnet for alltid. Paul var på avdelingen for dødsdømte i det beryktede Cold Mountain i depresjonstiden. Her ventet fangene på å gå sin siste vandring, «den grønne mil», over det grønne linoleumsgulvet mot den elektriske stol.

Paul og hans kolleger hadde sett det meste, men var ikke forberedt på John Coffey. En dag ruver giganten i døråpningen, dømt for å ha drept to ni år gamle søstre. Personligheten hans bryter tvert med utseendet. Bak musklene befinner det seg en enkel, mørkredd mann med et godt hjerte.

Snart kommer det for en dag at Coffey har unike evner. Paul er den første som får nyte godt av dem. Den sindige fangevokteren utvikler et vennskap med den milde kjempen, og lar kollegene få ta del i hemmeligheten om ham. Paul begynner for alvor å lure på om Coffey kan være uskyldig.

Men tiden er knapp. Coffey skal snart gå «den grønne mil».


Har du sett den?

Usikker på hvor du skal ha sminkekoster?

29.jul.2010 @ 13:46 i Anbefalinger 5 kommentarer
Det har jeg vært en stund også. Jeg har bare slengt de i en skuff på badet, men det er jo selvfølgelig ikke lurt. Sminkekoster blir ikke fine når de blir liggende sånn. Så i dag har jeg renset kostene, og funnet ett nytt sted til de!

Bestemor sin gamle veske! Passer supert.
Tok ansiktsbørstene bakerst, og det til øynene foran!Hvor har du sminkekostene dine ?

For en deilig dag!

29.jul.2010 @ 00:47 i Hverdag 2 kommentarer
I dag har det vært utrolig nydelig vær. Det har vært godt over 20 grader så og si hele dagen, så mesteparten av dagen har jeg tilbringet ute. Fått ett lite skille til og med. Koste meg i sola sammen med kjæresten i går også, så han tok en del bilder av meg, tenkte jeg kunne legge ut noen. Så spiste vi markjordbær. Nam!


Sommer!

Innkjøp

27.jul.2010 @ 20:12 i Innkjøp og mote 0 kommentarer
Som jeg sa i stad, har jeg vært en del på shopping i det siste, så har blitt med en del hjem. Tenkte å vise dere det nå.


Bikini fra Cubus. 49 kroner per del.

Veske fra Morris. 99 kroner.

Genser fra Risøe. 100 kroner. Hastverk  med å ta bilder.

Olajakke/Olaskjorte fra Gina Tricot. 99 kroner.

Skinnjakke fra Only/Vero Moda(husker ikke). 100 kroner.

Collegegenser fra Bikbok. 50 kroner.

Olabukse fra Bikbok. 130 kroner.

Ringer fra Bikbok. 3 for 49.
Speil med forstørrelse på ene siden fra Vita. 79 kroner.
Håndkrem fra H&M. 39 kroner tror jeg?

Ansiktsmaske fra H&M. 19 kroner.


Smykke fra Lindex. Kostet 59 kroner, men spleiset med en venninne. Skal gravere inn senere, gleder meg!

Ellers har jeg bare kjøpt litt dilldall jeg trengte osv, men det er ikke noe spennende å se!

Har du shoppa mye i det siste?Oslo i dag.

27.jul.2010 @ 12:22 i Hverdag 0 kommentarer
I dag har jeg tenkt å ta meg en tur til Oslo med kjæresten for å kjøpe noen småting og noen t-skjorter. Har vært en del på shopping i det siste, men har også følt jeg har trengt en del. Blir kanskje ett innlegg i kveld med alt innkjøpet samlet hvis dere vil se?

Ellers så blir jeg 16 på lørdag, og da er det bare 9 dager til vi skal til Frankrike. Så nå nyter jeg bare sommeren selv om været ikke er noe å skryte av.. 

Hva har dere gjort i det siste? Fint vær hos dere?


Begynt å trene litt med rockeringen vår igjen også :)

Sminke-anbefaling.

25.jul.2010 @ 23:11 i Anbefalinger 2 kommentarer
For noen uker siden bestilte jeg sminke fra www.eyeslipsface.co.uk. Eller elf, som det også er kjent som. Bestilte en del øyenskygger og mineralprodukter. Selv er jeg utrolig fornøyd! Sminken er veldig billig, men også veldig bra. Det jeg vil anbefale er mineral foundationen jeg kjøpte. Den kostet 38 kroner og det er ganske mye i den. Du trenger ikke ta på mye for å dekke, og foundationen legger seg lett og luftig på huden, og ikke et tungt og tett lag som kremete foundationer ofte gjør. 

Selv synes jeg den var veldig bra, og tror det er mange fler som mener det samme som meg!
Har du prøvd den ?

Vært en liten pause

22.jul.2010 @ 00:49 i Bilder 0 kommentarer
Var i Sogndal i en to-ukers periode med kjæresten, så ble ikke noe blogging. Hadde ikke noe internett der, så var deilig å ta 2 ukers fri fra internett. Ble bare å slappe av med en gang vi kom hjem, og sove. 

Fikk ikke gjort så fryktelig mye når vi var i Sogndal, grunnet dårlig vær, men vi koste oss veldig! Var en tur på Nigardsbreen, tok litt bilder og slikt, ellers er det ikke så mye å si om den turen. Blir forhåpentligvis litt fler bilder fra Frankrike-turen i August.


Nigardsbreen

Søte vi er.

Fine vi er.

Hva har du gjort i sommer?
Stikkord: sommerferie2010
 • lisebjork 17, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits