Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: mai 2011

Her hører jeg hjemme

30.mai.2011 @ 20:27 i Glede 1 kommentar


Jeg er hun i grønn jakke helt fremst. 

Å gå i slike tog, med så mange fler som bryr seg om akkurat det samme som deg, tenker det samme som deg og ønsker det samme som deg - nemlig å støtte og heie frem LSK er virkelig en fantastisk følelse. Når jeg går inn på stadion med alle de andre fra kanarifansen, hører musikken som spilles i høytalerene, mens kanarifansen overdøver musikken, følelsen kan ikke beskrives med ord en gang!  

Endret docken min på macbook

29.mai.2011 @ 22:59 i Uintressant 1 kommentar

Har lett gjennom uendelig mange sider med forskjellige dock iconer. Søte, morsomme, geniale og bare helt random iconer. Har lest på Caroline Maria sin blogg om hvordan man gjør det. Jeg er ikke så flink til å forklare, så for å finne ut hvordan du gjør det, gå inn på bloggen til Caroline og søk etter VLOG: hvordan endre icon i docken eller noe lignende.


Sånn cirka sånn så min dock ut før jeg endret den. Hadde litt fler programmer, men de er lastet ned, så fant ikke et bilde med alt. Men dere vet vel f.eks hvordan Itunes-iconet ser ut? Nemlig.


Sånn ser docken min ut nå. Har ikke byttet på så veldig mye, men har byttet ut litt.
Liker spesielt godt "søppelkassen" helt nederst i høyre hjørne. 

Hva synes du?

En lang dag

29.mai.2011 @ 00:43 i Glede 0 kommentarer

Denne dagen har vært så lang, fordi jeg har gjort så mye, samtidig som jeg har gjort lite. Dagen startet med å våkne opp fra en 4 timers lang natt hos Lill, hvor jeg måtte kjappe meg litt fordi jeg ble hentet klokken 10. Klokken 11 gikk bussene fra Lillestrøm til Sarpsborg for å se på Sarpsborg 08 - Lillestrøm SK. På bussturen var det helt umulig å få sove, ikke at jeg egentlig ville sove, men jeg kjente at øynene mine hadde veldig lyst. Uansett ble det ingen søvn før etter kampen. Kampen og toget vi hadde fra puben til stadion er vel egentlig et kapittel for seg selv. Gøy var det hvertfall!

Hva har du gjort i dag?

På'n igjen..

26.mai.2011 @ 21:53 i Tekster og diverse 3 kommentarer

3 uker uten. Ett lite glipp. Begynner på nytt. Dag 2.
Tumblr_llqxdi8hkb1qduys2o1_500_large 

Smoothie!

25.mai.2011 @ 20:51 i Mat 2 kommentarer

I dag lagde jeg smoothie til meg og Tom-André, det du trenger for å lage samme smoothie som jeg lagde er:

Juice, yoghurt, frosne bær.


Du trenger naturligvis også en mikser du kan blande alt i.


Først putter du de frosne bærene ned i mikseren..


Så putter du oppi yoghurten..


Så heller du oppi juice.


Så mikser du bare sammen


Heller i glass og bon apetit!

En veldig god lunsj/mellommåltid

25.mai.2011 @ 14:20 i Mat 1 kommentar

Hvis jeg har dårlig tid eller er veldig sulten og ikke orker å bruke så lang tid på kjøkkenet, pleier jeg å koke opp vann til te, og smøre på pålegg på riskaker. Kanskje ikke den aller sunneste lunsjen, men godt, det er det!

Kjempegodt!


Hva pleier du å spise til lunsj eller mellommåltid?

Hvordan ville mitt liv vært uten musikk?

24.mai.2011 @ 22:50 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Tumblr_llgtl5ls251qjdx4mo1_500_large
Jeg satt med noen jenter fra helse i kantina i friminuttet i dag, da vi begynte å snakke om en sang vi tidligere har danset til i gymmen. Jeg forteller at jeg ikke hadde hørt den, før vi hørte den i gymmen naturligvis, fordi jeg ikke hører på så mye musikk innenfor den sjangeren. Da var det en av jentene som trodde at jeg sa at jeg ikke hørte på musikk i det hele tatt. Da begynte jeg å tenke tilbake, tenke tilbake om jeg kunne finne en dag eller en uke hvor jeg ikke hørte på musikk i det hele tatt. Kanskje når jeg var 7-8 år, da hadde jeg ikke like god tilgang til musikk slik jeg har nå, men jeg hørte jo på musikk på radio blant annet. 

Når jeg gikk i 9. og 10. klasse hørte jeg på musikk hele tiden. Hver dag, hver time. De eneste gangene jeg tok ut øreproppene var når jeg så på film, spiste middag eller sov. Ellers hørte jeg på musikk hele tiden. På den tiden hadde jeg en utrolig god venninne som var som meg ang musikk. Vi gikk med propper i øret begge to, mens vi pratet om alt som var å prate om. Da var det sånn at hvis noen så oss uten propper i ørene, visste de rundt oss at vi pratet, da pratet vi om noe seriøst og alvorlig.

Nå i senere tid hører jeg ikke like mye på musikk som jeg gjorde før, men jeg hører på det hver dag uansett. Noen ganger kan jeg ha perioder hvor jeg føler at jeg er dritt lei av all musikken min, og tar en slags pause i kanskje 2 dager. Når de to dagene er gått, hører jeg på den samme musikken som jeg var så lei av dagen før. For jeg blir ganske sjeldent lei av musikk. Når jeg hører på musikk, føler jeg at jeg drømmer meg bort. Bort til noe bedre, noe lettere og en ny verden. En slags verden som bare jeg har nøkkelen til. Det er bare jeg som kan komme inn, ingen andre. Når jeg hører tonene og lytter til tekstene for å prøve og forstå budskapet. Prøve å føle på følelsene til artisten eller bandet, prøve å sette meg i deres sko. Jeg liker ikke å bare høre på en sang og ikke kunne fortelle noe om handlingen eller hva teksten sier, det er teksten som gjør musikken fin i mine ører.

Jeg er glad for at jeg funnet "min" musikk. Jeg er glad jeg har gått bort fra den musikken som flesteparten hører på, for jeg likte jo egentlig ikke den musikken, jeg hørte bare på den, hvorfor vet jeg virkelig ikke. Musikk har hjulpet meg gjennom mine mørkeste dager. De dagene jeg helst ville ligge i senga og se i taket, verken spise eller prate med andre, da fant jeg frem mine fineste sanger, med de fineste tekstene og de nydeligste notene. Når jeg kjente at det kriblet nedover ryggraden og det nesten var som små bitt, da kunne jeg ikke la være å smile. Musikk har drevet meg bort fra "mørke dager" og raske handlinger om det ene og det andre. Selvfølgelig gjør vennene mine meg glade og får meg til å smile, men på en måte føler jeg at musikken forstår meg bedre. Og jeg forstår den. Man kan vel si at vi har opplevd det samme, hvis du finner riktig sang.  

Når jeg finner sanger jeg ikke har hørt på lenge, eller helt nye sanger som bare slår meg i fjeset med en gang. Et slags slag som sier: Hva? Har du ikke hørt meg før? Da var det sannelig på tide! 
Det er kanskje den beste følelsen. Følelsen du får når du sitter alene på bussen, ser ut på menneskene som går forbi, bilene du kjører forbi og alle husene, mens yndlingssangen din spilles i ørene, det er en følelse man bare kan kjenne på selv. Ingen kan føle det på samme måte som deg.

Uten musikk vet jeg rett og slett ikke hvordan jeg ville vært, eller om jeg ville vært her. Kanskje ville jeg vært mer ensom, kanskje ville jeg ikke vært ensom i det hele tatt? Det er noe jeg aldri vil få svar på, og noe jeg aldri ønsker å få svar på. Selvfølgelig er det en haug med ting jeg kunne ønske jeg kunne endre på i livet mitt, men jeg er blitt fordelt dette livet, og det er mange sider med meg, og livet mitt jeg er så fornøyd med at jeg aldri kunne tenke på å bytte det ut.

Jeg kan vel trygt si at musikk har på en måte reddet meg. Derfor vil jeg ta en tatovering når jeg blir 18. En tatovering med en note, og bak skal det stå 'hope'. Den vil jeg ta mest fordi musikk gir meg håp, men også fordi tatoveringer er fine. Min tatovering skal bli fin, like fin som musikk.  

21.03.2011

21.mai.2011 @ 15:47 i Hverdag 4 kommentarer

I dag skal jeg til kjæresten og kose meg med flere morsomme filmer og masse godis. Hva skal dere i dag?

 


Trailer til den ene filmen vi skal se, som jeg har lett etter så utrolig lenge! Så den på tv for flere år siden, og fy søren, så morsom den er. Anbefales på det sterkeste!

If you don't, don't

21.mai.2011 @ 14:57 i Sanger og videoer 0 kommentarerWhat's wrong baby? 
Don't they treat you like they should? 
Did you take them for it 
Every penny that you could? 
We once walked out on the beach 
And once I almost touched your hand 
Oh, how I dreamed to finally say such things 
Then only to pretend

Don't you know what I'm thinking? 
(Know that I'm thinking) 
Driving 4:05 past midnight 
You know I miss you 
(Don't you know that I miss you) 
Ninth and ash on a tuesday night 
I would write to you from museum mile 
I toast to you 
Your whisper 
Your smile 
Up the stairs at the weatherford 
A ghost each place i hide

If you don't don't know, why'd you say so? 
Would you mean this please if it happens? 
If you don't know, why would you say so? 
Won't you get your story straight? 
If you don't know, honey why'd you just say so? 
Cause I need this now more then I ever did 
If you don't know honey, then you don't

I left you waiting 
(I know I left you waiting) 
At the least could we be friends? 
Should have never started 
(Never started) 
Ain't that the way it always ends? 
On my life I'll try today 
Theres so much I've felt I should say 
But even if your heart would listen 
I doubt I could explain

If you don't don't know, why'd you say so? 
Would you mean this please if it happens? 
If you don't know, why would you say so? 
Won't you get your story straight? 
If you don't know, honey why'd you just say so? 
Cause I need this now more then I ever did, did 
If you don't, well honey, then you don't 
If you don't, well honey, then you don't

So here we are now 
A sip of wine 
A sip of water 
Someday maybe 
Maybe someday we'll be smarter 
And I'm sorry that I'm such a mess 
I drank all my money could get, 
I took everything you let me have 
And then I never loved you back

If you don't don't know, why'd you say so? 
Would you mean this please if it happens? 
If you don't know, why would you say so? 
Won't you get your story straight? 
If you don't know, honey why'd you just say so? 
Cause I need this now, yeah, need this, need this 
If you don't, well honey, then you don't... 
If you don't know honey, honey then you don't

Du vet når..

20.mai.2011 @ 14:22 i Uintressant 0 kommentarer

♠ Du vet når du prøver å hinte til noe, f.eks i en sms, men personen som skal ta hintet, ikke gjør det?

♠ Du vet når du sitter på bussen og noen reiser seg opp før du i det hele tatt kan se bussholdeplassen?

♠ Du vet når du sitter ved middagsbordet, og det alltid er noen som skal smatte så sykt høyt?

♠ Du vet når du tenker at du har fri fra skole, fordi du er ferdig med prøver, men så sier læreren at dere har prøve neste uke?

♠ Du vet når du får en kommentar hvor alt som står er ''fin blogg, kommentere tilbake''?

♠ Du vet når du kommer på gruppe med de mest sløve personene i klassen og du ender opp med å gjøre alt?

♠ Du vet når du har rettet håret og pyntet deg litt ekstra en hverdag, så faller hele himmelen ned?

♠ Du vet når du skal lese et langt innlegg på en blogg, så er hele innlegget fullt av skrivefeil?

♠ Du vet når du tenker at sommeren endelig har kommet, men så raser det ned til minusgrader igjen?
Quote+remember+frenchbydesign_large
Sånne ting irriterer meg. 

And this is my reaction to everything I fear

18.mai.2011 @ 22:39 i Tekster og diverse 1 kommentar

Det å ligge i senga, så trøtt, og så klar for å sove, men det eneste du kan se for deg er kniver, blod og delt hud. Å lengte etter det, å ønske at man skal se huden dele seg, og kuttet blir fyllt opp med blod fremfor hud. Ikke små, rispete kutt, men ordentlig store og mørke kutt. Å ha bildene i hodet hele tiden. Aldri føle seg fri. Bare føle seg lukket i sine egne tanker og bilder. Bilder som ikke vil forsvinne fra hodet mitt. På skolen er de der, når jeg er alene er de der, til og med når jeg er med andre, er de der. De går aldri vekk. Om jeg bare hadde hatt en dag, kun en eneste dag hvor jeg ikke hadde hatt noen bilder. Kun en dag..

Tumblr_lctgxf1sui1qdhiqgo1_500_large 

Det verste er at jeg synes jeg er feig. Feig som ikke gjennomfører det bedre. 

Kampdag

16.mai.2011 @ 15:49 i Glede 2 kommentarer

I dag er det LSK sin 1000. kamp i tippeligaen, og den skal jeg selvfølgelig på. Tom-André skal også være med, så blir jo en bra kamp uansett resultat. Som alle kamper er. Etter kampen bærer det rett opp til en god venninne hvor vi skal starte feiringen av 17.mai. 

Da er vi klare til å dra!

Hva skal du i kveld?

Dagen i dag

15.mai.2011 @ 01:04 i Hverdag 0 kommentarer

Dagen startet med at Tom-André og jeg skulle ta en tur på loppemarked, til et sted vi ikke var helt sikre på hvor vi var. Men vi dro, da. Å finne frem var ikke særlig vanskelig, men det var utrolig mange folk der, så litt trangt om plassen osv ble det jo. 

Her var loppemarkedet, på Åsenhagen skole.

Etter cirka 20-30 minutter ble vi vel egentlig ganske lei, siden det skuffet ganske mye, så vi tok heller turen til Oslo. Men det skulle vise seg å bli litt verre enn vi trodde, siden bussen kun går en gang i timen, og det er bare en buss der oppe som går til Oslo. Så da måtte vi bare vente, da.


Så ventet vi mer..


Så kom bussen, og den var jo ganske full..


Men når vi endelig kom frem til Oslo, var det alt i alt en veldig fin dag. Fikk kjøpt litt nytt, så kommer bilde av det senere. 

Hva har du gjort i dag?
 

Bildeserie - wedding

13.mai.2011 @ 23:58 i Bilder 1 kommentar

Cl-1025-carolina-e-daniel_large
Kinopoisk.ru-sex-and-the-city-709495--w--800_large
Maryland-wedding-4_large
Tumblr_ljhb24bbfd1qin21ao1_500_large_large
X_9a0392fc_large
Tumblr_ll3cfkrlei1qdm1h0o1_500_large
Pink-wedding-cake18_large
Tumblr_lktkmggimd1qjoue5o1_500_large
0a17f03c57d4e862_3948023598_9e6deb5c99_b.preview_large
39789_427233027000_128083597000_5344453_3286041_n_large
Erika_gerdemark_photography_1_large
Erika_gerdemark_photography_large
Tumblr_lkpr0ecrlc1qa0kvto1_500_large
Tumblr_lfnfhwtncm1qbs8umo1_400_large
//weheartit.com

Jeg gleder meg til å gifte meg, jeg. Skal absolutt ikke gifte meg enda, men når den tid kommer. Det skal bli fint. 

Farget håret

12.mai.2011 @ 21:43 i Bilder 3 kommentarer

Mamma er på ferie i Mallorca(eller noe sånn..), så da tok jeg like så greit fargingen i egne hender. Jeg skal innrømme at det ikke var like lett som jeg hadde trodd. Har jo sett mamma gjøre det et par ganger, så hentet opp noen tips, men det å skulle klare å ta bakhodet når jeg ikke har øyne i nakken, det ble et kapittel for seg selv. Men alt i alt ble det helt greit, så jeg er fornøyd jeg, ja.Sånn var fargen før.Sånn ble fargen. Føler meg mer meg selv i mørkere hår. Så nå er jeg på plass, gitt.

Siste dag i praksis

12.mai.2011 @ 08:47 i Hverdag 2 kommentarer

I dag er det da altså siste dag i praksis, og jeg føler meg ganske dårlig. Har egentlig følt meg generelt mye syk de siste ukene, så dette begynner virkelig å bli slitsomt. Praksis har jo vært noe for seg selv, ikke helt fornøyd kanskje? Stedet er bra og alt det, men det yrket er nok ikke noe for meg, nei. Men greit å få med seg en erfaring til.Hva gjør du i dag?

 

Dag #7 Fem fine dagdrømmer.

10.mai.2011 @ 19:29 i Fem fine 3 kommentarer

Dagdrømme er vel noe jeg gjør.. hele tiden? Det er jeg ganske sikker på at det er fler som gjør, og det er jo egentlig like greit. Synes det er fint å dagdrømme litt. Tenke på et sted eller hendelse som er bedre enn der du er eller hvordan du har det akkurat der og da. Å kunne sitte i en stol i sola, samtidig som du forestiller deg en hel dag med hendelser du kunne ønske skulle skje, og steder du skulle ønske du var.

Uansett, det jeg dagdrømmer om mest, vil jeg si at er å bli voksen. Kunne bo for meg selv, eller, ikke helt for meg selv, da. Men bo med en jeg er glad i, ha en økonomi på egenhånd, tenke på barn og det å gifte meg og alt som hører med. Å bli voksen er noe jeg ser frem til.

Du vet når det er så kaldt at du føler at du mister følelesen av alt du har. At du ikke føler dine egne fingre, tær eller ører for den saks skyld. Da er det fint å dagdrømme at man er i varmere strøk med en kald, kald, kald cola i hånden og en god bok i den andre. 
Tumblr_lj57j59pvp1qemqywo1_500_large

Noen ganger kan jeg dagdrømme gamle minner, ting jeg blir glad av å se tilbake på. Mine favoritter er når jeg var i Frankrike med kjæresten, på Elipse - festpremiere med jentene og når jeg leste ''Ida's dans'' for første gang. Man åpner virkelig øynene når man leser den boken, den er fantastisk. Og det er ikke å overdrive. Hvis du har lest den, skjønner du hva jeg prater om.

Hva pleier du å dagdrømme om?

Sykestua

10.mai.2011 @ 11:19 i Hverdag 4 kommentarer

Nå skulle jeg egentlig vært på et eldresenter på Skytta for å jobbe. Vi har praksis på skolen, så forrige uke, og denne uken skal jeg være der. Men det gikk ikke helt som planlagt, gitt. Jeg stod opp, spiste frokost, fikset meg og var så flink at du aner det ikke. Skifter til arbeidstøy og ser frem til å komme inn på avdelingen. Jeg kommer inn på avdelingen, hilser på de andre og legger fra meg veska mi. Der jeg står og skal hjelpe en av disse eldre damene til bords, blir alt bare helt svart for meg, og før jeg hadde gått i bakken med den eldre damen på slep, måtte jeg be noen om å ta over. Heldigvis fikk jeg satt meg ned før ting gikk rimelig galt. Så det resulterte i at jeg dro hjem tidligere enn antatt, noe som i seg selv ikke er så bra. Jeg liker virkelig ikke å være syk. 


Så da sitter jeg her med dyna tullet rundt meg, da.

Hvordan er formen din om dagen?

 

Blogg VS blogg - du stemmer.

09.mai.2011 @ 22:44 i Blogg VS Blogg 1 kommentar

Jeg hadde en blogg vs blogg for noen dager siden, og fra de som meldte seg på, har jeg trukket ut 2 stykker som dere kan stemme på.

Den første er Emma Martine  og den andre er Lene.

Trykk på navnet for å komme til bloggen dems, og stem på den du synes fortjener å vinne.
Tumblr_lijsp5uz6d1qzlicjo1_500_large 

Nydelig vær!

08.mai.2011 @ 17:10 i Glede 5 kommentarer

Tar en liten pause fra solstekingen for å spise wienerpølser med verdens beste Tom-André. Godt å få sommervarme og få en liten start på brunfargen som skal jobbes godt med sommer. Hadde smakt godt med saftis i hånden, jordbær på bordet til høyre for meg, en god bok i hånden og noen solbriller på nesetippen. Brillene og boka er ikke noe problem, men saftisen og jordbærene er det litt verre med. Velvel, det får man ta igjen senere. Kos dere i finværet, om dere har det.


Hvordan er været hos dere?

17.Mai inspo

06.mai.2011 @ 19:21 i Innkjøp og mote 2 kommentarerHva synes du?
Kjolene er fra nelly.com, bikbok og gina tricot. I natt sover jeg i gjesteseng..

05.mai.2011 @ 22:40 i Hverdag 4 kommentarer

Jeg har fått noe rart i senga mi, så når jeg sover der vokner jeg opp med kroppen full av stikk. Det er ikke særlig behagelig, så jeg dro til legen for å finne ut hva dette var, og da viste det seg at det var noe slags fuglelopper eller noe sånn. Derfor ble det lufting av madrasser, dynner, puter, sengetøy til vask og støvsuging av sengen. Siden hele senga er til lufting og skal være det i 1-2 døgn, får jeg sove på gjesteseng i natt. Utrolig behagelig må jeg si..


Google-bilde! 

Produktanbefaling.

05.mai.2011 @ 13:49 i Anbefalinger 5 kommentarer

Forrige uke en gang kjøpte jeg en epilator, fordi jeg hadde hørt mye bra om det. Første gangen jeg prøvde den, så gjorde det så vondt. Jeg tenkte med en gang at det å få fjernet hårene over en lang periode, var ikke verdt den smerten. Men jeg beit tenna sammen og gjorde det likevel, og den fungerte utrolig bra. Jeg ble ikke skuffet i det hele tatt! Jeg kjøpte den på Lefdal og den kostet cirka 399 kroner. 

Den napper på en måte ut hårene fra roten, og kutter den ikke bare rett av slik som barberhøvel gjør.

Har du prøvd dette før?
Finnes forresten i mange andre versjoner, så klart. 

April har vært bra fordi

♥ Årets første hjemmekamp ble sparket i gang på Åråsen. Lillestrøm tapte dessverre, men stemningen var ikke til å klage på.
♥ Jeg så mye på sex and the city, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke begynte med det tidligere.
♥ Jeg trente ganske så mye, og opplevde egentlig at jeg ble i utrolig god form bare av å trene i 3 uker, dermed fikk jeg mer motivasjon og har nå meldt meg inn i SATS.
Tumblr_liss6i1fbv1qztyuko1_500_large
♥ Det var sommer i bygda, og gradene var langt over 15. Fikk skikkelig sommerfølelse og nå gleder jeg meg bare enda mer til sommerferien.
♥ Var ute med verdens beste venninne, og vi gjorde mye rart og teit som vi alltid gjør sammen. Fant noen mugne mandariner, kjøpte påskeegg til kun 16(!!!!!) kroner og tok en haug med bilder.

♥Jeg var ute med Malin og vi rotet oss bort med t-banen, men koselig var det.
♥Jeg var på ball, og det var jo forsåvidt greit det. Hvis du ser bort i fra at de spilte de samme sangene rundt 20 ganger hver, da.
♥Jeg var i London for å se på FA-cup semifinalen mellom Manchester United og Manchester City.

♥Jeg sov for første gang i den nye leiligheten til bestemor og bestefar, og bestemor og jeg pratet i vei i et helt døgn i strekk.
♥Jeg var i Sverige med Tom-André, mamma og pappa. Fikk handlet nok påskegodt da kan man si.
♥Hadde fine dager i sola og i skyggen med gode venner. Griling, byen, slappe av og andre ting stod på planen.
♥Lene overrasket meg med et utrolig koselig innlegg på bloggen min, som dere kan lese her.
♥Jeg kjøpte meg macbook.
♥"Feiret" 1 mai med mange, fine folk. 


Hva har gjort april bra for deg?

Bildeserie - 30 Seconds to Mars

04.mai.2011 @ 21:52 i Sanger og videoer 1 kommentar

Tumblr_lkndbw5jgu1qdojlko1_500_large
Tumblr_lknh47xd7v1qbztvko1_500_large
Tumblr_lipb4tk1li1qffe9jo1_500_large
Tumblr_lkhwtw1xv71qcjtdvo1_500_large
Tumblr_lklm7j8yyy1qeoihro1_500_large
Tumblr_lkkklzghqt1qbgfc3o1_500_large
Tumblr_lfsm81yqvp1qfd4bso1_500_large
Tumblr_lk7wnwpguf1qdu8a5o1_500_large
Tumblr_lkeu393jab1qhlds3o1_500_large
//weheartit.com

Jeg tror jeg kommer til å dø litt når jeg skal se de live. 55 dager igjen!! 

Dag #6 Fem fine sangtekster.

04.mai.2011 @ 17:32 i Fem fine 1 kommentar

Blogg VS blogg?

03.mai.2011 @ 16:15 i Blogg VS Blogg 8 kommentarer

Siden de fleste siste innleggene har vært så deprimerende, tenkte jeg å ta en blogg VS blogg for å kanskje finne noen fler gode blogger, som ikke blir like mye sett som de andre.
Vil du være med i blogg VS blogg, kan du legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så tar jeg ut to blogger senere denne uken.
13938cf0ea6ed1670958636e02d3416a_large
 

Hot or not?

03.mai.2011 @ 16:00 i Hot or not 3 kommentarer


Høytlivsbukse, hot or not?

Noen bilder fra lørdag

02.mai.2011 @ 22:21 i Glede 2 kommentarerPå lørdag hadde jeg noen folk på besøk her, for å feire 1.mai og at det snart er sommer. Det er helt sykt, vi er allerede i mai. Nesten halvveis i hele 2011! Men skal ikke klage på at tiden går fort, det er godt med sol og varme. 

Uansett, bildene..
//Alle bilder private

Jeg har falt

02.mai.2011 @ 21:31 i Glede 4 kommentarer

Jeg har falt. Men jeg skal reise meg. Jeg skal reise meg helt til topps. Snart, snart skal du se meg med et stort smil klistret i ansiktet. Ikke bare et smil, men et ekte smil. Jeg har bestemt meg for at jeg skal reise meg. Jeg skal ikke lenger la en person få kontrollere livet mitt ubevisst på denne måten. Jeg vil selv styre livet mitt og ha kontroll over mine egne følelser. Hvis du tror meg, tror på at jeg skal reise meg, vil jeg bevise at du hadde god grunn til å tro meg. Hvis du tviler, vil jeg bevise deg det motsatte. Jeg er lei av å være her nede, når jeg kan være oppe. På topp. Jeg har så mye godt rundt meg, så mange gode venner, som alltid støtter meg. Jeg har bare brukt for lang tid på å virkelig åpne øynene og se. Men nå har de åpnet fra flere måneders søvn, og jeg skal gå med hevet hode!

Snart, jeg lover deg, snart vil du se meg sånn.

 

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits