Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Arkiv måned: april 2011

Hvor ble du av?

30.apr.2011 @ 09:55 i Tekster og diverse 3 kommentarer

Jeg husker den gangen jeg følte at alt skulle bli bra. Den gangen jeg følte meg helt trygg ved siden av deg. Når du strøk forsiktig over sårene og kysset dem. Når du tok meg inntil deg og bare holdt meg. Den gangen følte jeg at alt skulle bli bra, at alt skulle forsvinne og kun det gode stod igjen. Hvis jeg kunne gjenopplevd ett minne med deg, ville det vært det. Følelsen av å føle at det er ok, at du synes det var ok, var og er ubeskrivelig. Den personen jeg satt ved siden av da, hvor ble du av?Tumblr_lgsfgsn4by1qeb5syo1_500_large
//weheartit.com, som vanlig

 

Min bestevenn

29.apr.2011 @ 14:24 i Glede 2 kommentarer


Muggen mandarin....

Påskeegg kostet 16 kroner!

<3

I love you


Jeg er en stolt løve

27.apr.2011 @ 22:43 i Glede 0 kommentarer

Du er selvbevisst, og ønsker å være den som andre ser opp til. Anerkjennelse betyr mye for deg. Du er overstrømmende, varm og sjenerøs. Antagelig er du også representativ og det naturlige midtpunkt, noe som kan gjøre deg til den naturlige lederen. Helhetsperspektivet ditt understreker lederegenskapene. Du liker absolutt ikke å måtte stå i bakgrunnen. Antagelig har du et dramatisk talent og er kreativ. Imidlertid er du høyst sannsynlig forfengelig, og kan være svak for smiger. Vær klar over at Løver av og til kan bli for skrytete, eller for selvhevdende, slik at andre føler seg overkjørt.
17004948_lu3tkopa_c_large
Du er optimistisk med masser av selvtillit og en ekspansiv holdning til livet. Du vil hele tiden videre, men det er viktig at du holder forventningene på et slikt nivå at de står i forhold til mulighetene. Man kommer langt med optimisme, men for å realisere seg selv er det også nødvendig med disiplin og erfaring. En filosofisk forankring kan bote på den indre rastløsheten du føler.

Du er svært følsom og har ofte en følelse av at mennesker ikke liker deg. For å føle deg trygg, må du bestandig ha en nært forhold til andre mennesker - uten kjærlighet er du en meget ensom person. Dette har du en tendens til å kompensere for ved å fokusere for sterkt på luksus, mat og kroppslig nytelse. Av og til kan nære slektninger blande seg i dine private forhold til mennesker - spesielt ditt forhold til ektepartner.
Tumblr_lk4rpptqej1qidzqoo1_500_large
Rent følelsesmessig er du en vanskelig person. Noen ganger er du kald, fjern og ustabil - andre ganger er du verdens mest omsorgsfulle person, og disse to sidene kan veksle i løpet av kort tid. Det du trenger å bli klar over med deg selv er at du har behov for frihet og uavhengighet på den ene siden, og omsorg og trygghet på den andre siden. Hvis du greier å kombinere disse to behovene, blir du et langt mer stabilt menneske, du kan til og med involvere deg følelsesmessig med andre uten å miste din uavhengighet.

Virkeligheten er ikke lyserød --- du kan lett bli forvirret av hva som er virkelighet og hva som er fantasi. Dette er en utfordring for deg å bli klar over. Du må ikke ta alt innover deg, du er sårbar nok fra før av. I perioder hvor du ikke har det så følelsesmessig godt, har du en trang til å trekke deg tilbake fra verden og kun leve i dine egne fantasier og drømmer. Ikke glem verden på utsiden.
Tumblr_lk1bh75sae1qgy32yo1_500_large
Du er av en følelsesmessige ustabil natur, noe som gir seg utslag i tendensen til å herske over familiemedlemmer og venner. Du må innse at andre har sitt eget liv og sin egen frihet - du selv setter jo så stor pris på den. Hvis du lærer deg til å la andre gjøre hva de vil uten at du skal kontrollere det, ville også din tendens til sjalusi forsvinne. Det ligger en utfordring for deg i det å balansere dine følelser, du trenger ikke å være enten veldig glad eller veldig trist.

Du er eksentrisk og er mange ganger inkonsekvent i dine uttalelser og meninger. Ingen kan få deg til å skifte mening, selv om du selv kan skifte mening flere ganger om dagen. Din uttrykksmåte er ofte taktløs og du har en tendens til å sjokkere og lage skandale i sosiale sammenhenger. Ikke vær så rask til å si dine meninger, tenk før du snakker. Du bør huske på at andre mennesker har et like personlig forhold til sine holdninger og ideer som du selv har, og bør derfor unngå å virke for dominerende.
Tumblr_lk3zh6a2kx1qagxy1o1_500_large
Du kan ha høye tanker om andre. Du kan bygge opp en idealisme rundt forskjellige personer - inntil det viser seg at personene ikke var slik som du hadde forestilt deg ? da rakner også store deler av deg sammen. Du har vanskeligheter med å skjelne mellom virkelighet og fantasi, løgn og sannhet. Du må tvinge deg selv til å holde deg til virkelighet og sannhet. Greier du dette, vil du få frem din inspirasjon og dine visjoner - og bruke dem på et kreativt plan.

Din fremtoning er rolig, kjærlig og stabil - men helt umotivert kan du fare opp og være brysk, (uten at det er noen grunn til det). Du er ikke spesielt diskusjonslysten, men tviholder på dine meninger og kan reagere med sinne hvis noen er uenig med deg. Selv om du selv er en mistenksom person og holder tilbake mye av ditt indre, er du en person som andre betror seg til, dette gjelder på alle plan, blant venner, på arbeidsplassen, helt tilfeldige mennesker osv.
Tumblr_liuo6nzodb1qez89to1_500_large
I forhold til andre vet du ikke bestandig når du bør være aggressiv og når du bør gi etter. Det kan gi deg problemer med å samarbeide med andre. Sannsynligvis kommer du relativt lett i kontakt med det annet kjønn, men forholdet er preget av en rekke motstridende følelser. Kanskje ønsker du bare vennskap når den andre vil ha kjærlighet, og omvendt. Kjærlighet og sex trenger ikke være et enten/eller, det kan være både og. Unngå å såre andres følelser ved for brå og brysk opptreden, men brenn heller ikke inne med aggresjonen din.

Du er original og kommer lett i forbindelse med originale venner. Følelsene tennes raskt, men kan også raskt forsvinne igjen. Kjærlighetsforhold oppstår raskt og kan være utradisjonelle. Du trenger en partner som kan gi deg frihet i et forhold for at du ikke skal føle deg fanget. Vennskap kan oppstå plutselig og forsvinne like plutselig. Lær deg å tenke deg om to ganger før du følger impulsene dine, så unngår du en del situasjoner du senere kanskje vil angre på.
Tumblr_lixru5l3mp1qc5cc5o1_500_large
Du er romantisk, følsom og drømmende, men ustabil. For deg er det viktig å få et realistisk syn på tilværelsen, og ikke ty til virkelighetsflukt. Du kan se virkeligheten i et rosenrødt skjær når du er forelsket, og kan for eksempel komme sammen med folk som ikke er slik du tror de er. Du er idealistisk, og har sympati for dem som lider, og kan lett bli følelsesmessig såret. Fornuften bør anvendes både når det gjelder pengeplasseringer og ved valg av partner. Latskap kan være et problem.

Du vet hva du prater om når du først sier noe - det vet du selv. Selv om du allerede har opparbeidet deg et solid intellekt, nøyer du deg ikke med det - du vil videre, lære mer og vise at du kan det.

Du liker godt å være for deg selv og er følsom overfor omverdenen. Kjærlighetslivet og dine innerste følelser betror du ikke til andre uten videre, og har kanskje hemmelige kjærlighetsforhold. Du har medfølelse og omsorg for dem som ikke har det bra, og er selv lett å såre. Vær forsiktig med rusmidler
Tumblr_ljnzaiqjqf1qdrry2o1_500_large
Du er kompetent til enhver oppgave som krever oppmerksomhet overfor detaljer. Din holdning overfor andre kan skape problemer med dine kolleger eller dine ansatte, for du kan ikke forvente, at andre kan arbeide like hardt eller oppfatte detaljer like hurtig som deg. Har du denne holdning, så bør den endres. Din tendens til bekymringer og til og opplagre vrede kan være skadelig for helsen og bli årsak til depresjoner og hypokondri. Pass også på at du ikke overanstrenger deg.

Du er svært selvstendig, noe du til å begynne med viser ovenfor familien. Antakelig liker du ikke byråkrati og administrasjon, men krever spontanitet. Du er original og tåler ikke innskrenkninger i friheten din. 

Bilder fra weheart it, inspirasjon herfra.
Og jeg må bare si, løver er et av de vakrese dyrene på denne jord.
Vil du lese ditt horoskop? Se her 
 

You are worth everything to me

26.apr.2011 @ 22:56 i Glede 4 kommentarer

Siden jeg er så glad i å virkelig overraske folk, så håper jeg du leser dette før jeg røper meg. For det er litt typisk meg... Lene her ♥

Ville bare fortelle Lise hvor mye hun betyr for meg, og hvor fantastisk hun egentlig er. Hun er faktisk så bra at hun ikke engang ser det selv. Lise er den eneste vennen jeg kan fortelle ALT til, uten å føle meg teit eller dum i det hele tatt. Hun er en som alltid er her for å høre på problemene mine, uansett hvor små de er, eller hvor teit jeg måtte føle meg på grunn av dem..

Hvis det er én venninne jeg liker å finne på noe med når ting er dårlig, så må det virkelig være denne jenta! Jeg klarer aldri å holde smilet eller latteren tilbake når jeg tilbringer tid med henne. Det kommer alltid fram en eller annen gang i løpet av dagen, uansett. Og det er nettopp det som er så bra med Lise, hun gjør deg så utrolig glad uten at hun vet hvor mye det betyr!

Lise får meg alltid til å føle meg bra, og jeg trenger aldri å være noen andre enn meg selv med henne. Dette skoleåret er første gang på nesten 10 år vi har gått på forskjellige skoler, og jeg må si det har vært litt rart å ikke ha en så rar jente å møte i nesten hvert eneste friminutt.. Men det å gå på forskjellige skoler her hjemme i Norge, kommer ikke til å være NOEN ting i forhold til hva det blir til neste år når jeg drar til USA. Jeg kommer til å savne å ha denne jenta å ringe til uansett når på døgnet det måtte være, og alle de gode rådene hun har på lager, og alle de støttende tingene hun har å si.

Hvis du noen gang skulle lure på hvor mye du betyr for vennene dine, tenk på det. For jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler det sånn, for du er virkelig en bra venn som er verdt å ta vare på i dårlige, enda dårlige, og ENDA dårlige tider, like mye som du er verdt å ta vare på i alle de gode tidene. ♥ I love you..

Jeg liker regn og vann.

26.apr.2011 @ 22:33 i Tekster og diverse 2 kommentarer

Før likte jeg ikke regn, og jeg likte ikke å dusje. Jeg synes det var stress å kle av meg kun for å stå i dusjen i kanskje 5 minutter. Nå liker jeg det. Jeg elsker det, egentlig. For i dusjen og regnet, er det ingen som kan se forskjell fra tårer eller om det er vannet som siler nedover eller om det er tårer. I dusjen og regnet kan jeg være meg selv, ingen kan se om jeg smiler, ler eller om jeg gråter og skriker. Ingen kan dømme, ingen kan ha en formening. Jeg kan føle som jeg gjør, uten at noen skal spørre. Jeg kan ikke føle om vannet er varmt eller kaldt lenger, for det spiller ingen rolle for meg lenger. Om det er kaldt, varmt, hva har det egentlig å si? Tårene blir like godt gjemt i varmt, som i kaldt.

 

Sannheten

26.apr.2011 @ 16:15 i Tekster og diverse 2 kommentarer

Jeg går rundt og smiler. Jeg ler og jeg smiler. Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg føler. Jeg vet ikke hvor følelsene mine er. De er kanskje gjemt bort, jeg vet ikke. Det jeg vet, er at de ikke er her hos meg, der de skulle vært. Jeg vil ikke virke lei meg, for da får man ofte spørsmål om hva som er galt, om det går bra og alle slike spørsmål. Da blir alt bare verre. Om du må gjenta ting som har skjedd, når du selv ikke er klar, er det vanskelig at noen skal spørre spørsmål. Jeg har blitt flink til å klistre på et smil midt i fjeset hver dag. Sannheten er at jeg egentlig vil bli hjemme fra skolen, være hjemme om ettermiddagen, sitte på rommet mitt og se i taket. Jeg vil ikke gjøre noen ting. Jeg overbeviser meg selv om at jeg er glad, at alt er bra nå, og at alt kommer til å bli helt supert.
Tumblr_lhvpaeqvpm1qfw86ao1_500_large

Men det er ikke sånn det er. Sannheten er at jeg er lei, jeg er lei av alt. Jeg føler jeg har et slags tilbakefall, men et tilbakefall på hva? Et tilbakefall på å være lei meg? Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg ikke lenger vet hvor mye og lenger jeg orker. Tanken om å ikke eksistere frister mer enn tanken om å komme meg videre og leve et fullt og lykkelig liv.

Denne får dere ikke.

24.apr.2011 @ 22:22 i Tekster og diverse 3 kommentarer
Jeg visste at den lå på rommet. Jeg var den eneste som visste det, og jeg hadde ikke tenkt til å si det til noen. Det skulle være min hemmelighet. Fikk de vite det, ville de bare tatt den fra meg. Men ikke denne gangen, denne gangen skulle de ikke få vite noen ting. Den lå i vinduskarmen. Pakket inn i beholderen sin, midt i vinduskarmen. Det var som om den lyste opp mot meg. "Skal jeg, skal jeg ikke..?" sa jeg til meg selv. Jeg stod lenge og så på den. Bare så, jeg gjorde ingenting annet enn å se. Men jeg tok den. Det var som at den skrek navnet mitt. "Plukk meg opp, bruk meg! Ikke la meg støve her!" hadde jeg hørt den rope. Jeg kunne ikke si nei, jeg måtte gjøre som den ba om. Jeg ville gjøre som den ba om. Jeg ville gjøre det jeg hadde holdt meg unna i 2 uker. Rett tilbake i gamle spor.

Sverigetur

23.apr.2011 @ 17:08 i Hverdag 1 kommentar

Var en tur i Sverige med Tom-André, mamma og pappa i dag. Ble ikke så utrolig lang tur, men vi fikk kjøpt det ''nødvendige''. Tok med kamera, så ble litt bilder, men var ikke så mye spennende å ta bilder av akkurat. Nå føler jeg at jeg bare blogger som en blogger som ramser opp hva jeg har gjort i dag og blabla, og det er dritkjedelig å lese, så her får dere noen bilder istedetfor.Hva har du gjort i dag?
 

Nå er det sommer, gitt

22.apr.2011 @ 22:41 i Glede 1 kommentar

Var hos bestemoren og bestefaren min i går til i dag, og bestemor og jeg tok oss en liten tur rundt på Strømmen. Mens vi gikk, fortalte bestemor at det var et sted det var en hel plen dekket med blå blomster. Ja, særlig, tenkte jeg, fullt av blomster i april, du. Den var morsom, du. 

Men joda, noen meter etter hun hadde snakket i vei om disse blomstene, sier hun: Se! Der var de.
Og der var det jaggu meg utrolig mange blomster. Det var jo i en plen foran et hus, så følte meg som den stalkeren som tok bilder av huset dems, men det var jo faktisk blomstene jeg skulle ha bilde av, ikke huset..Fine blomstene.

Var også en tur innom kirkegården for å se på grava til foreldrene og besteforeldrene til bestemor. Altså, det som ville vært mine oldeforeldre og tippoldreforeldre. Trist å se alle gravene som man så at de som lå der, ikke var mer enn 1 år, noen 6 år, og en ville vært like gammel som meg. Vi så også gravene til 4 unggutter som hadde vært i en båtulykke for flere år siden, og han eldste ble 26 år. Gravene stod så pent på rekke, at det var umulig å ikke bli trist, selv om man ikke kjente guttene.

Hva har du gjort i finværet?

Jeg vil lese din blogg!

21.apr.2011 @ 10:38 i Blogg 3 kommentarer

Føler jeg bare får færre og færre blogger å lese, og jeg elsker å lese masse forskjellige blogger. Så legg gjerne igjen din adresse.

Skal til bestemor og bestefar i dag, kommer hjem i morgen, så ser gjennom bloggene da.

Fin kveld

20.apr.2011 @ 22:47 i Mat 3 kommentarer

Hadde besøk av Tom-André i kveld, og istedetfor å kjøpe masse godteri og andre søtsaker, kjøpte vi grønnsaker og dip. Følte meg litt flink, som kjøpte det fremfor godteri.

Hva har du gjort i kveld?


Påskeegg

20.apr.2011 @ 16:38 i Hverdag 0 kommentarer

Ja, da har jeg også fått påskeegg fra mamma. Været er så fint for tiden, så føler meg nesten slem som sitter inne og blogger om at jeg har fått et påskeegg...
Har du fått påskeegg?

Dag #4 Fem fine minner.

20.apr.2011 @ 12:20 i Fem fine 0 kommentarer

Da har det tatt litt tid fra dag 3, til dag 4, men den kommer hvertfall nå. Synes det er litt bedre å ta disse dagene litt innimellom, hvis ikke blir det ofte veldig like blogging, og det er nok ikke særlig spennende å lese vil jeg tro. 

Uansett, jeg har utrolig mange fine minner, og er heldig som har fått opplevd så mye, på egentlig ganske kort tid. Det første som kommer opp i hodet mitt når jeg tenker på fine minner, er festpremieren til Eclipse. Det var virkelig en opplevelse for livet. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg fikk oppleve det, og med verdens beste jenter i tillegg.


Det andre minnet som kommer opp i hodet mitt, må nesten være alle Englandsturene faren min har tatt med meg og broren min på. Fotballkamper, konsert og turer for å se landet.

Fra en fotballkamp i 2009 eller 2010.

Bon Jovi konsert i London 2010


Jeg har utrolig mange fine minner med denne jenta. Når dette bildet ble tatt, var vi på en café i sånn cirka 2 timer. 


Lillestrøm - Haugesund i cupfinalen 2007, er noe av det sykeste jeg har vært med på. Var en ubeskrivelig god følelse.


Granittrock i 2009 var en opplevelse for seg selv. Den helga var utrolig fin, ikke kun pga konsertene, men pga folkene jeg ble kjent med og det var den helga Tom-André fortalte hva han følte for meg. 

Dette er kanskje mine fem fineste minner. Jeg er ikke så flink til å bestemme meg for hva som er best o.l, men disse er fine, absolutt.

Når ble det sånn?

19.apr.2011 @ 23:56 i Tekster og diverse 4 kommentarer

'Det er på tide at du tar en ny test', sa hun mens hun så på meg. Jeg stirret tilbake og var ikke helt sikker på hva hun snakket om. Jeg bare så på hun, smilte og nikket. Tenkte at det ikke var noe farlig, det er jo aldri noe farlig. Det var det heller ikke denne gangen. Jeg skulle ta en såkalt ''retest''. "Sånn, da kan du bare starte", sa hun når hun la heftet på bordet rett foran meg. Jeg tok pennen hun hadde lagt frem, og begynte å se på spørsmålene. Jeg kunne ikke huske at jeg hadde lest disse spørsmålene før. Var det fordi jeg den gang ikke brydde meg, at alt som skjedde da, var glemt? Jeg tenkte ikke mye over det, bare svarte på spørsmålene for å bli ferdig. Det var svaralternativer, jeg krysset bare på om det stemte litt, mye, eller ingenting. Det meste stemte absolutt ikke, og jeg tenkte at det heller aldri hadde stemt i det hele tatt. 
Thing.11967155.l_large
"Da skal jeg bare sammenligne testene, så skal vi se hva dette blir." Får vel bare vente å se da. "Ja.." Det eneste jeg gjorde var å se litt rundt i rommet, det samme rommet som jeg hadde sittet i i flere måneder. Jeg hadde sett alt fra før av, men jeg så igjen, fordi jeg ville ikke bare sitte der og se rart på hun. "Du har gått ned på alle." Hva, jeg har gått ned? Har det i det hele tatt vært de samme spørsmålene? "Se her. Her var du sist gang på 3, nå er du på 0. Det er bra." Ja, det er bra. "Ja, det er bra". Nå klarte jeg ikke lenger holde smilet inne. Jeg smilte fra øre til øre. Dette var nesten ikke til å tro. Jeg så på testresultatene fra denne gangen, og den jeg tok for flere måneder siden. Jeg kunne ikke kjenne igjen jenta som hadde svart på de forrige spørsmålene. Når var det jeg var så langt nede? Når var det jeg hadde i mine tanker at familie og venner ville hatt det bedre uten meg?
Tumblr_ljwzr8fti11qg7h98o1_500_large
Jeg ble så glad. Jeg begynte å gråte. Aldri i mitt liv har jeg vært lykkeligere enn jeg var det minuttet hun fortalte meg, at jeg har gått fra 36 poeng, til å sitte igjen med 12 usle poeng. Jeg hadde håpet at den dagen skulle komme, og den kom. Fortere enn jeg hadde forventet, men den kom. Håp er jo søren meg nøkkelen 

Endelig!

19.apr.2011 @ 20:21 i Hverdag 3 kommentarer

Jeg har spart lenge, ventet lenge, og i går, fikk jeg endelig kjøpt meg macbook! Jeg er så glad. Den er så utrolig god å bruke, vil aldri gå over til vanlig PC. Helt sykt..

Men uansett. Etter jeg hadde vært i byen i stekende sol med mamma(som forresten hadde bursdag, gratulerer med dagen <3), så var det rett hjem, spise og løpe til bussen. Skulle nemlig til Caroline før vi skulle ned til Oslo på Opera bar hvor det var 16-års grense i går. Vi kom oss i en god form, og begynte å tusle nedover til bussen. Når vi hadde kommet oss til Oslo, gikk vi rett på McDonalds for å spise litt før vi tenkte å gå inn på Opera bar. Når vi kommer bort, ser vi den lange køen. Vi tenkte jo først at det bare var å stille seg i kø og vente på tur, men den gang ei. Vi stod der i bortimot en time, og kom jo aldri inn. Så etter mange nye bekjentskap i køen og flere doturer, bestemte vi oss bare for å ta bussen hjem.

Mens vi stod og ventet på bussen, tenkte jeg å hoppe i armene til Tom-André, bare fordi jeg synes det var så morsomt. Det viste seg at det ikke ble så morsomt likevel, fordi jeg klarte å dette rett i bakken med hodet. Nå sitter jeg igjen med en kul i bakhodet som er virkelig vond.
Elsker effektene på photobooth!
 

Innkjøp fra London

18.apr.2011 @ 11:36 i Innkjøp og mote 3 kommentarer


PrimarkPrimarkPrimark

Camden MarkedPrimarkPrimark

PrimarkUtenfor WembleyPrimark

Primark

Primark

FA-cup semifinale

17.apr.2011 @ 13:28 i Hverdag 2 kommentarer

Dessverre for meg, og alle andre United-fans, så tapte United. Men at City vant, var fullstendig fortjent.


Puben hvor United-fansen møttes før kampstart.

Wembley

2 timer før kamp, ganske få som var der da.

Storskjermen

"Banneret" på midten av banen.

The FA cup "banner"

United - spillere

Litt flere som har kommet, bilde av halve United fansen, og halve City fansen

City fans

United fans

United

Åpning av kampen, begge lag

Åpning av kampen, United.

Hele banen, halve av begge supporterne

United, litt fler enn 2 timer før kampen nå, ja

Etter kampen skulle vi gå til undergrunnen for å dra tilbake til hotellet, og City og United fansen ble "samlet". Det var fullt av politi der, og det ble nok en del slossing. Var blandt annet enn godt voksen, litt stor mann, som ble spent bein på og gikk rett i bakken, mye diskutering og kranglig og en ble bært ut på båre med hele hodet bandasjert.
Synes noen tar sporten litt for seriøst.

(Sorry for dårlig kvalitet forresten, mobilbilder.) 

London i morgen

15.apr.2011 @ 21:36 i Hverdag 4 kommentarer
Skulle bare skrive et kort innlegg for å informere om at jeg drar til England i morgen. Skal shoppe og se fotballkamp, hjemme igjen på søndag(korttur, ja)

Vi er innadvendte.

14.apr.2011 @ 21:35 i Tekster og diverse 8 kommentarer

Jeg synes det er litt trist. Det er trist at vi er så innadvendte. At  de eneste vi "ser" er de vi kjenner godt. Selvfølgelig er det naturlig i vår kultur at man ikke prater med alle og enhver, men jeg vet selv at både jeg og mange fler går rett forbi folk de kanskje har gått på skole med i 10 år. Kanskje du ikke sier hei fordi du ikke liker personen, og det er jo greit det. Det er bare rart. Man går forbi hverandre som at man ikke skulle kjent hverandre, når man egentlig gjør det. At en mann kan være død i 3 måneder før noen merker det, og de da merker det fordi det lukter utrolig vondt, det er trist. Og det er sykt. At vi lever i et samfunn hvor noen ikke merker at naboen er død. 
Tumblr_ljhv1716qm1qfuy01o1_400_large 
Jeg mener, hvor mange hadde fått en mye bedre dag bare hvis noen hadde smilt til vedkommende. Det er så mange som går rundt oss som kanskje er ensomme, mange har nok depresjoner, mange tenker på selvmord og flere enn vi aner driver med selvskading og lever "dobbeltliv". Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal gå rundt og tenke på alle andre og ikke bry seg om sine egne behov, men kulturen i Norge er så utrolig innadvendt. Hvis vi ser noen som f.eks trenger hjelp i en butikk, med å bære noe eller plukke opp noe kanskje, er det mange som bare går forbi og later som at man ikke ser det. Vi tilbyr oss ofte ikke å hjelpe. Ja, det er sånn kulturen vår er. Men hvorfor er den egentlig det? Hadde det ikke vært bedre om vi faktisk kunne prate med fremmede på gata, uten at noen skulle bli sjokkerte eller tro vi var idioter som gjorde det?

Edit: Egoistisk ble litt feil ordvalg. Jeg endret på innlegget litt, for etter kommentarene jeg fikk, så jeg selv at dette ble litt feil formulert. Jeg mener selvsagt ikke at man skal være støttespiller for alle og enhver.


Hva mener du om dette? 

Mine ringer

14.apr.2011 @ 16:35 i Bilder 2 kommentarer

Fant ut at jeg faktisk har en del ringer, som jeg aldri bruker. Egentlig liker jeg de fleste veldig godt. Spesielt fordi mange av de har jeg fått fra bestemor. 
De "store" ringene

De med diamant

Random mønster

Flere random

Bare noen kjedelige ringer.

Har du mange ringer? 

Balloutfit 13.04.2011

14.apr.2011 @ 14:21 i Hverdag 3 kommentarer

Var på "ball" i går med Bjertnes Vgs + folk fra andre videregående skoler. Var vel egentlig ikke et ordentlig ball, men mer en slags fest. Var hyggelig og god mat, men ble litt skuffet siden forhåpningene var litt større.
Har ikke fått bildene som ble tatt enda, men får de nok i løpet av helgen, så de blir lagt ut når jeg har muligheten!


Kjole bodytouch, sko dinsko, armbånd vita

Har du vært på ball i det siste? 

Pusekatt

13.apr.2011 @ 09:52 i Bilder 3 kommentarer
//Privat

Min kjære pusekatt. Pusekatten som nesten hver natt ligger ved siden av meg i senga, eller sitter i vinduskarmen og gjør gardina mi hårete. Pusekatten som nesten aldri vil kose, bortsett fra hvis hun får mat, så klart. Pusekatten som bruker 5 minutter på å bestemme seg om hun skal ut eller forbli inne. Puskatten som kommer helt opp i fjeset ditt hvis du gråter, bare for å vise at hun er der. Pusekatten som er så fin. hjerte

Så mye surr på en dag

12.apr.2011 @ 22:17 i Hverdag 2 kommentarer

Var en tur i Oslo med Malin i dag, for å få gratis Ben&Jerry is som de delte ut i Karl Johan. Regnet rant ned, så vi satt oss inne på Paleet med hver vår kule is. Selv om været ikke var særlig sommerlig, var det godt å spise is og "leke" at det var litt sommer utenfor dørene på Paleet. 

Når vi skulle ta turen hjem igjen, bestemte vi oss for å ta t-banen til Sinsen, for så å ta bussen derfra og hjem. Vi gikk fornøyde og glade ned til Stortinget t-bane og sto og ventet på t-banen. T-banen kommer, vi går på og setter oss ned på hvert vårt sete. Plutselig ser vi at vi er på Manglerud, som er helt på andre siden av det vi skal. Det første vi gjorde var naturligvis å gå av, for så å ta t-banen andre vei.
Tumblr_lj8f0v0giz1qgpufbo1_500_large
Når vi har kjørt forbi Grønland to ganger vi, skjønner begge at noe er galt. Det er da vi ser at t-banen har endret til 6 Jar. Så der satt vi og lo av oss selv, før vi måtte gå av for å ta bussen. For å ta buss er noe vi begge klarer.  

Converse

11.apr.2011 @ 16:00 i Bilder 2 kommentarer

Jeg vet ikke når jeg ble interessert i converse, men fra første gang jeg kjøpte fake converse har jeg vært frelst. De ble ødelagt etter 3-4 uker, men uansett. Nå kjøper jeg kun originale converse, og gleder meg alltid til snøen forsvinner så jeg kan bruke de.

//Privat

Bildeserie - Vår

11.apr.2011 @ 12:58 i Bilder 3 kommentarer


156278_1713250957964_1438869715_31793180_6692117_n_large
5605186805_49618c85ca_z_large
5607907651_bfc0cdc9e9_z_large
34187_411217604628_102482964628_4197064_8158314_n_large
Dsc_0125_142178251_large
Dsc_0038_142177314_large
Dsc_0455_large
//weheartit.com og deviantart.net

Tiden for vår er kommet. Tiden for sol, varme, lange og late dager. Tiden for converse og t-skjorter. Tiden for shopping i Oslos gater uten å fryse. Tiden for å måtte ta av seg jakka fordi det blir for varmt. Tiden for å sitte på Aker Brygge og spise is mens man ser på båtene som kommer inn til brygga. Tiden for påske og kvikklunsj. Tiden for fridager fra skolen. Tiden for å se på bikini og planer til sommerferien. Den beste tiden i året har begynt å komme. 

Dag #3 Fem fine folk.

08.apr.2011 @ 10:58 i Fem fine 4 kommentarer

Jeg liker egentlig ikke å plukke ut favoritter, på en måte, men familie og venner betyr mest for meg. Som for de fleste andre, regner jeg med.

Lene, min beste venn gjennom mange, mange år, betyr utrolig mye for meg.  Vi har vært gjennom tykt og tynt(wow, klisjé..), hun har godtatt meg som jeg er og bare vært en støtte gjennom mange år. Vi holdt sammen hele ungdomsskolen, og har like god kontakt nå, som for 4 år siden. Kanskje bedre nå, til og med.

Sofie er en jente som har vært der for meg siden vi var 5-6 år. Vi har alltid holdt sammen og støttet hverandre. Så mange krangler, diskusjoner, tårer og skriking tror jeg ikke jeg har opplevd med noen andre. Hun betyr utrolig mye for meg, selv om vi ikke er så veldig mye sammen nå.

Alle mine andre venninner fra barneskolen og til nå, betyr også utrolig mye for meg. De har støttet meg når ting har vært vanskelige og når ting har vært bra, har de vært der og smilt ved min side. Olga, Kristine, Andrea, Anne, Sandra og Emilie er noen av jentene som har gjort vonde og tunge dager, lyse. 


Nå på videregående har jeg fått flere nye venner. Noen har jeg aldri snakket med tidligere, mens andre har jeg snakket med, men aldri hatt noen god kontakt med. De jeg virkelig har blitt glad i og har blitt til mennesker jeg bryr meg ufattelig mye om er Hege, Steffen og Caroline. Hege har jeg gått på samme skole som i 10 år, men aldri fått en bedre kontakt med, før nå. Steffen ble jeg kjent med på videregående, og smartere gutt skal du lete lenge etter. Hege og Steffen er to personer som ikke dømmer noen og de har gitt meg mange gode råd og veiledning dette året. Caroline er det ikke lenge siden jeg begynte å prate med, men for en god kontakt vi har fått. Det føler hvertfall jeg. Det virker som vi er veldig like, og hun får meg til å smile lett som bare det.Tom-André er en person som har vært der for meg, hele tiden. Selv når jeg ikke har bedt om det. Han er virkelig en godhjerta gutt og ønsker ingen noe vondt. Jeg er så utrolig glad for at jeg har han, for han får meg alltid til å smile.


Noen som betyr utrolig mye for meg, har jeg ikke lenger kontakt med, men hvis du/dere leser dette: Jeg er utrolig glad i deg, du betyr utrolig mye for meg og jeg håper vi får tilbake den kontakten vi en gang hadde.

Nær familie betyr så klart veldig mye for meg, og de har alltid vært der for meg. Kunne ikke ønsket meg en bedre familie, rett og slett.

Dette ble flere enn fem folk, men som sagt, det er vanskelig å velge ut favoritter. Jeg er takknemlig for alle mine venner og de betyr veldig mye for meg, alle sammen. Selv om jeg kanskje ikke sier det ofte nok, så gjør de det. Jeg er heldig som har så mange mennesker som bryr seg om meg, og som jeg kan prate med. 

Har du ''fem fine folk''?

Hvordan reagerer du når du blir redd?

06.apr.2011 @ 10:58 i Tekster og diverse 0 kommentarer

Tumblr_lixyy0jb4t1qi2og2o1_500_large
Vi snakket i timen i stad om hvordan vi reagerer og blir når vi er redde. Hvordan personligheten vår blir. Noen sa de trakk seg unna, ble stive og "usynlige". Selv satt jeg med mange tanker jeg ikke ville dele. Når jeg blir redd, trekker jeg meg helt unna. Faktisk så forsvinner jeg på en måte. Jeg blir helt borte. Det er akkurat som at hjernen min slutter å tenke. Noen ganger er jeg redd for å bli redd. Jeg er redd for å bli helt borte på den måten. Kun se svart og ikke føle meg tilstedet. Jeg er ofte redd for at noen skal gjøre meg noe. Ikke skade meg, bare gjøre meg noe. Kanskje ta meg med til et ukjent sted. Ikke gjøre meg noe, bare ta meg vekk. Jo mer jeg tenker på det, jo mer redd blir jeg. Tankene blir bare verre og jeg hører stemmer i hodet, som skriker til meg. Alle rundt meg går i sirkler og stemmene deres høres ut som mumling. Alt går i surr og stemmene skriker høyere og høyere, tettere og tettere inne i hodet mitt. 
Tumblr_lirsq3kwua1qiuebwo1_400_large
Etter at tankene og skrikene har vært der lenge nok, er det som at jeg besvimer. Alt blir svart. Helt svart og tankene forsvinner. Jeg føler meg ikke lenger levende. Jeg føler bare at jeg er der, rister og skjelver. Jeg har blitt livredd av mine egne tanker og stemmene i hodet. Jeg ser meg nervøst rundt, redd for hva jeg vil se. Jeg vil ikke se at stemmene jeg hørte og tankene jeg tenkte var sannhet. Jeg vil tenke at det var innbilning. Jeg vet det var innbilning, men jeg klarer ikke å tenke at det er det. Jeg er bare redd for å se at min innbilning viser seg å være sann. Folk kommer og prøver å prate med meg. Holder meg i hånden og er der. Det hjelper. Men redselen er der. 

Redselen er alltid der. 

Dag #2 Fem fine ting rundt deg akkurat nå.

05.apr.2011 @ 15:02 i Fem fine 3 kommentarer


Min kjære iPod som alltid er der.
Alle bøkene mine

One tree hill

Filmene mine

Tv og gammel DVD&VHS spiller

Den gode og fine senga mi.

5 fine ting rundt deg akkurat nå?

Sex and the city

05.apr.2011 @ 13:19 i Bilder 4 kommentarer

Har blitt helt hektet på sex and the city nå. Før har jeg bare sett noen episoder her og noen episoder der, men nå har jeg begynt på sesong 1, og skal få sett alle episodene.

Tumblr_lj5rwm7fxq1qbz4ygo1_500_large
Tumblr_livzx4qv6i1qbpwzeo1_500_large
Tumblr_liss6i1fbv1qztyuko1_500_large
Tumblr_lispi6ft9l1qd94f5o1_500_large
Tumblr_lirlb0ulin1qao8u4o1_500_large
Tumblr_lijm86jjts1qdsz7lo1_500_large
Tumblr_lh5lbhve9h1qcprybo1_500_large
Tumblr_lfor17ke9o1qaz5dmo1_400_large
//weheartit.com
 

Min lidenskap

04.apr.2011 @ 16:35 i Glede 3 kommentarer

5584967642_70925eda35_z_large
Jeg har spilt selv i nesten ti år, men følte aldri at jeg ble noe bedre, derfor sluttet jeg. Jeg savner å spille, dra på diverse cuper med laget, se på de kampene jeg selv ikke skulle spille. Jeg savner å skifte til fotballtøy og føle meg som en del av noe. Nå ser jeg kun på LSK og noen ganger på Manchester United. Jeg føler meg hjemme på Åråsen, og hver gang det er kamp, får jeg en slags glede inni meg. Fotball er virkelig min lidenskap. Jeg trives best på tribunen og ikke på banen, men gleden er den samme. Følelsen av å se spillerne gå ut på banen, i gule drakter og sorte shortser. Når stemningen i kanarifansen hever seg og alles stemmer blir høyere og mer såre utover kampen. Når det er tid for å holde rundt sidemannen for å synge for gutta på banen, følelsen er bare ubeskrivelig. 
Tumblr_lj1mj1ucel1qib9hso1_400_large 

Hove blir bra!

04.apr.2011 @ 10:59 i Glede 3 kommentarer

I år er det første året jeg skal på Hovefestivalen, og hovedgrunnen er fordi 30 Seconds to Mars, Jimmy Eat World og Linkin Park kommer på samme dag. Har alltid hatt lyst til å dra til Hovefestivalen, fordi jeg hører så mye bra om det, men har ikke vært gammel nok tidligere. Ikke gammel nok for foreldrene mine hvertfall. Men endelig i år, kan jeg dra! Og da er det så utrolig flott at det kommer så mange band jeg liker på samme dag. Jeg har også fått øynene opp for All Time Low, som kommer samme dag som resten. Alle disse 4 kommer første dagen, så blir en superbra oppstart!

 


Jimmy Eat World - Work

 


Jimmy Eat World - Hear you me

 


Linkin Park - What I've done

 


Linkin Park - New divide

 


All Time Low - Weightless

 


All Time Low - Break your little heart

 


30 Seconds to Mars - Closer to the edge

 


30 Seconds to Mars - Night of the hunter

Skal du på Hovefestivalen i år? 

Jeg sitter fast

03.apr.2011 @ 20:38 i Tekster og diverse 4 kommentarer

Jeg prøver å slutte. Familie og venner gjemmer redskaper. De lar meg ikke ha det selv. Nesten ett år er gåttt, men jeg føler at jeg sitter fast. Hele tiden sier jeg til meg selv at jeg skal slutte. Det er ikke verdt det, sier jeg. Nei, selvfølgelig er det ikke verdt det prøver jeg å si. Men hver gang går jeg tilbake til å gjøre det samme. Kunne jeg ikke heller vært avhengig av frukt. Det hadde vært noe. Vært avhengig av frukt. Bare frukt. Ikke andre ting som skader og merkes. Jeg vil slutte. Eller vil jeg? Jeg tror jeg vil. Jo, selvfølgelig vil jeg. Selvfølgelig vil jeg slutte. Men jeg klarer ikke. Er jeg svak fordi jeg ikke klarer? Tenker flere på samme måte som meg? At de vil slutte, men på en måte ikke? Kanskje jeg bare er redd for å ikke klare det. At jeg sier til meg selv at jeg ikke vil, fordi jeg ikke tror jeg klarer. At jeg er redd for å mislykkes? Det kan være. Kanskje jeg er redd for å ikke vite hva jeg skal gjøre. Eller kanskje jeg bare ganske enkelt er redd.
Tumblr_liya2enjed1qgzwweo1_500_large 

Swing life away

02.apr.2011 @ 10:47 i Sanger og videoer 1 kommentar
Am I loud and clear, or am I breaking up?
Am I still your charm, or am I just bad luck?
Are we getting closer, or are we just getting more lost?
I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words
We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand
I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow
I've got some friends, some that I hardly know
But we've had some times, I wouldn't trade for the world
We chase these days down with talks of the places that we will go
We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand
Swing life away [4x]

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits