Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Glede

Tatovering

08.08.2012 @ 16:58 i Glede 6 kommentarer

Ja, da har jeg fått tatt min første tatovering. Har så lenge jeg kan huske, hatt lyst på tatovering, men med betydning. Den jeg har tatt nå er jeg utrolig fornøyd med, kunne ikke fått en finere tatovering! Den står først og fremst for kanarifansen, som er min andre familie, men at vingene er oppover symboliserer at man skal se frem og opp. Noen vil nok synes det er veldig dumt, men for meg betyr tatoveringen mer enn bare en ting, og det viktigste er tross alt at jeg er fornøyd med den.God jul!

24.12.2011 @ 11:44 i Glede 1 kommentar
//privat

Håper dere alle får en god jul. Kos dere masse med familie, mat og gode julekaker. Håper også de som ikke har det så godt i julen klarer å mestre denne tiden.


6.desember 2011

07.12.2011 @ 07:14 i Glede 0 kommentarer

I går var en fin dag. Petter var på sykehuset fordi han har operert, så da kom jeg en tur og besøkte han. Var godt å se han igjen, selv om jeg gleder meg til han er bra igjen og er helt ferdig med det her da, men vi får bare vente.

Dagen ble ikke akkurat noe dårligere når snøen kom dalende ned på vei hjem. Jeg liker ikke en gang snø, men jeg må innrømme at det var godt med snø nå når vi er i desember. Blir ikke jul uten snø etter min mening!

 
Fine gutten min <3

Hva synes dere om snø? 

Fin dag med meg selv

08.11.2011 @ 19:18 i Glede 0 kommentarer

I dag har jeg virkelig trengt en egen dag kun for meg selv, så jeg har vært på en liten shoppingrunde, tatt meg en tur på café, sett på one tree hill og tenkte jeg skulle ta fotbad snart. Har vært en veldig avslappende og behagelig dag. 


//mobil

Har dere ofte dager for dere selv?
Innkjøpene kommer i et innlegg senere.

England 22-24 oktober

26.10.2011 @ 17:10 i Glede 2 kommentarer

Fra lørdag-mandag var jeg en tur i England for se på fotballkamp i Manchester. Kampen gikk såpass dårlig at den er ikke verdt å prate noe særlig om..

Men når vi var på vei fra flyplassen og til togstasjonen, så var det en helt sykt diskrimenerende bokhandel vi gikk forbi. Måtte bare ta bilde av den, fordi det var helt rart.

Senere gikk vi en liten tur på Starbucks og tok oss en kaffe, før vi stresset rundt om kring i Manchester.

NAM!

Innkjøpene fra turen kommer mest sannsynlig i morgen.

Hva har du gjort i det siste?

Mandager er ikke så alt for ille

10.10.2011 @ 07:59 i Glede 2 kommentarer
 • Jeg starter senere på mandager, og den lille timen gjør mye for hele uka

 • Vi har ganske avslappende fag hele dagen

 • Man får sett de man ikke har sett i helgen/ferien og får fortalt om alt det superduperkule man gjorde

 • Vi har a-time på skolen(en time friminutt)

 • Når mandagen er over, er det alltid en mindre dag til helg.
  Tumblr_lovl2lacpb1qiga09o1_500_large_large
  Hva synes du er bra med mandager? 

Glad om dagen!

16.09.2011 @ 15:29 i Glede 2 kommentarer

Om dagen er jeg så utrolig glad. Om det er sola som skinner, det nye kameraet mitt eller om det er mine gode venner, vet jeg ikke, men jeg vil nok satse på det siste. Dette året har startet mye bedre enn forrige året, og det gir meg så mye mer motivasjon på skolen og hjemme for den saks skyld. I dag får jeg besøk av en god venn så blir dårlig med blogging denne helgen, siden jeg skal på LSK-VIF på søndag. Hva skal du i helga?
Farget håret #2

09.09.2011 @ 06:48 i Glede 4 kommentarerNettopp stått opp, så er supertrøtt.

Vet ikke om man ser så veldig stor forskjel på bildene, men jeg gjør det selv. Håret føles mye ferskere.

Hva synes dere?

Når en person gjør deg glad

08.09.2011 @ 15:59 i Glede 0 kommentarer

Du vet den følelsen når du kan prate med en person i flere timer uten å gå lei? At man alltid har noe å prate om, uansett hva. Når du kan sitte på et rom helt for deg selv, og merker at du plutselig smiler fra øre til øre kun pga en person. Når du ikke helt klarer å konsentrere deg på skolen fordi du helst vil snakke med personen som gjør deg glad. Når det virker som alt bare er helt bra, og at du ikke har noen bekymringer eller mas fra noen kanter. Den følelsen av at du vet du kommer til å dra på smilebåndene hvis du tenker på den ene personen. Den følelsen er den beste, og den har jeg nå.

297564_2191391516950_1612005921_2221038_691016_n_large
//weheartit.com

Hva slags følelse har du nå? 

Drømmebil

16.08.2011 @ 12:50 i Glede 2 kommentarer

Siden jeg begynte å tenke på at jeg faktisk skal ha min egen bil en gang, har jeg vært totalt forelsket i Ford Mercury Comet 1963 modellen. Det er samme bil som Peyton kjører i One Tree Hill, så det var der jeg først så den. Men fy søren, så fin den er! Det eneste negativet er at den selges så og si bare i USA, så da blir det mye penger å få den over til Norge. Men den er verdt det, virkelig.//Google

Hva er din drømmebil?

Svampebob

14.08.2011 @ 16:23 i Glede 3 kommentarer


//Privat
Et kort jeg fikk av min kjære venn Caroline.Stikkord: svampebob

Dagstur til innsjø

09.08.2011 @ 20:09 i Glede 0 kommentarer

I dag stod vi tidlig opp for å dra til en innsjø som ligger cirka 2 timer unna Toulon. Innsjøen ligger langt inne i fjellet og vannet er i kroppstemperatur, kjempedeilig! Tom-André, broren hans og jeg leide en kano så vi kunne padle litt rundt og se, men jeg liker best å bade, så turen ble ikke så alt for lang. Landsbyen som lå rett ved vannet var utrolig koselig, så liten og søt. Tok ikke så veldig mange bilder derfra, men tok noen, men som sagt så er nettet veldig tregt, så venter nok med de fleste bildene til torsdag.


Vannet vi badet i ser du bak fjellene på bildet.

Hva har du gjort i dag?
Hatt en fin dag?

 

Tivolii

09.08.2011 @ 19:57 i Glede 2 kommentarer

I går kveld var vi på tivoli, var der i fjor også, men det hadde kommet en del nye ting som vi så klart måtte ta. Ble ikke så veldig mange bilder, men fikk tatt noen. Legger heller ikke ut alle bildene nå siden nettet er ganske tregt, så prøver heller å legge ut de fleste bildene når jeg kommer hjem.


Denne gikk som spinsider på tusenfryd, hvis dere har sett den? Hvertfall, veldig morsom.

En JappSpaceshot lignende sak.

Jeg legger ut fler bilder når jeg kommer hjem, dette gikk farlig tregt...
Har du vært på tivoli i det siste?

Bowling!

07.08.2011 @ 22:45 i Glede 0 kommentarer

I kveld har vi spilt bowling, og selv om jeg kanskje er en av de dårligste til å spille bowling kom jeg på 2. plass første runde. Stolt.. 


Leder, hehe.... Jeg er "ni" forresten.

Tom-André.

Hva har du gjort i kveld?
Bowler du ofte?
 

I Frankrike!

04.08.2011 @ 13:51 i Glede 0 kommentarer

I skrivende øyeblikk befinner Tom-Andé og jeg oss i Frankrike i sommerhuset dems. Vi var her i fjor også, og det er så utrolig fint her! Skal være her i en uke, så det blir nok veldig bra. Vi har nettopp snakket med resten av huset om dagens planer og det blir nok bare å slappe av i sola, ta det med ro her i huset og på kvelden blir det kinamat og gateteater, liker det!Nettopp ankommet rommet vi skal sove på.

Vi har vært i knappe 2 timer, og allerede har vi begynt å rote..

Hva gjør du i dag?
Er du på ferie?De magiske øyeblikkene #1

03.08.2011 @ 21:40 i Glede 1 kommentar

De magiske øyeblikkene når ting snus helt på hodet. Fra negativt til positivt naturligvis. Når du har hatt en utrolig dårlig morning, men får en telefon fra noen du er veldig glad i som gjør dagen din tusen ganger bedre, og plutselig går alt din vei igjen. Når du har slitt lenge med en bane på ett spill, så ligger du i senga sent om kvelden, og da klarer du det. De er alle magiske disse øyeblikkene, men de øyeblikkene jeg liker best, er når LSK spiller dårlig, dårlig og atter dårlig. Når jeg nesten har vondt i hodet for å revet så mye i mitt eget hår. Når jeg nesten har hatt tårer i øynene fordi det er så flaut. Når LSK da scorer 3 mål på 10 minutter og vinner kampen, viser at de kan hvis de vil, det er magisk det. Når alle klemmer alle uansett hvem du er og hva du gjør. Når noen heller en bøtte med vann på deg fordi de må gjøre noe på grunn av gleden. Det finnes ingen følelse bedre enn den. Det er sant som de sier, livet er morsommere for dem som er glad i fotball. Heldigvis er jeg en av de.
 
 

Pakke i posten

02.08.2011 @ 12:51 i Glede 3 kommentarer

Når jeg kom hjem fra trening i dag lå det en pakke på rommet mitt.(elsker pakker i posten, generell all post egentlig..) Jeg pakket den opp så nysgjerrig som jeg var, og gjett hvem den var fra? Verdens beste Lene som er i USA på utveksling nå! Hun hadde kjøpt bursdagsgave til meg i USA og skrevet en kjempefint brev/kort. Åh, er så heldig som har en venn som hun!!//Privat

Får du ofte pakker i posten?
Hva synes du om gaven jeg fikk?


Edit: De er fra Victoria's Secret. 

Bursdag i dag, da!

31.07.2011 @ 12:40 i Glede 2 kommentarer

Startet dagen med gode lapper(matlapper altså...) og god saft. I skrivende øyeblikk baker mamma kake til meg, og Tom-André og jeg skal slappe av i sola og prøve å få litt grunnfarge før Frankrike på torsdag.Hva gjør du i dag?

 

Steker i sola

28.07.2011 @ 14:32 i Glede 1 kommentar


Og her har jeg planer om å ligge i noen timer til, før jeg tar turen til en kompis med en gjeng flere venner. Skal prøve å få lagt ut innkjøpene fra Gøteborg i morgen.

Hva gjør du når du ligger i sola?
Hvilke sanger får deg alltid til å smile? Les mer om "prosjektet" her.
De små gledene i livet

18.07.2011 @ 22:47 i Glede 3 kommentarer


♥ Når du går gjennom togstasjonen i Lillestrøm og ser en godt voksen mann som ser veldig lei seg ut, men smiler større enn noen andre når de to barna hans kommer løpende mot han.

♥ Når du går i gatene og smiler for deg selv, så er det noen som smiler tilbake.

♥ Når noen kommenterer hvor fint håret ditt har blitt, og ikke spør om du faktisk har klipt det.

♥ Når moren din kjøper nye sokker, som er akkurat slike du ønsket deg, uten at du visste det.

♥ Når du ser mennesker som sitter for seg selv, men likevel ser ut som verdens gladeste.

♥ Når du kjøper en helt ny is fremfor å velge en du vet du liker, også synes du den nye er enda bedre enn din gamle favoritt.

♥ Når du ser skille etter sokken på sommeren og ser at du har blitt ganske så brun uten at du har tenkt over det.

♥ Når noen forteller helt random at de er glad i deg og at du betyr mye for dem.

♥ Når noen du aldri prater med kommenterer bildet ditt.

♥ Når du klarer å løse ett kryssord etter du har jobbet med det lenge.

♥ Når moren din har kjøpt jordbær, så du kan spise jordbær med sukker på brødskiva.

♥ Når du klarer å se de små gledene i livet til tross for hvordan alt rundt er det øyeblikket. 

Tumblr_lo57xxzlyw1qbg690o1_500_large
1310966997457_f_large
3352571_wybe4ewg_c_large
20090510150123
Tumblr_lohp4ppznz1qmjpxoo1_500_large
Img_6383_large
//weheartit.com 

Da drar jeg på kamp!

15.07.2011 @ 12:56 i Glede 0 kommentarer

Da drar jeg til Skien for å se Odd Grenland - Lillestrøm. 

Hva gjør du i dag?

For første gang

05.07.2011 @ 23:19 i Glede 4 kommentarer

Nå i over ett år har barberblader og kniver vært løsningen hos meg når ting går nedover. Det har vært så lett å gjøre det sånn. Men i dag, i dag var det annerledes. Jeg kjente jeg ville, men lysten var ikke like stor som det har vært tidligere. Jeg tenkte at i dag skulle jeg ikke gjøre det, jeg skulle være sterk og la være. Ikke lage flere merker på kroppen min, det er nok nå. Og jeg klarte det. 4 uker skadefri, og jeg føler meg sterkere enn før. Dette er bare et lite tegn på at ting blir bedre. Snart kan jeg smile som før, le som før, uten at det ligger en viss falskhet bak det.

5906465814_2507920d75_z_large

Hva har gjort deg glad i dag? 

Hove 2011

02.07.2011 @ 15:53 i Glede 2 kommentarer

Jeg må bare starte med å si: HERREGUD!! For en uke! 
Dessverre har jeg ingen bilder, enda, nettopp fordi kameraet mitt ble ødelagt allerede første dagen. Men jeg har jo fått med meg at noen andre har tatt litt bilder her og der, så vi får se hva jeg får tak i.

De fleste dagene gikk med til å bare slappe av i sola, prate, gå på do, kjøpe og spise mat, drikke og sove. Den ene dagen klarte Tom-André og jeg faktisk å sovne fra Timbuktu og flere artister, så sliten blir man så absolutt! Selv om vi har gjort mye av det samme alle dagene, har jeg rukket å ta mitt første bad(i havet, litt stolt da..), sett tre av mine favorittband, funnet ut at Kasabian slettes ikke er verst og jeg har blitt kjent med en haug av fantastiske mennesker. Telt er virkelig ikke det beste å sove i, men det har sin sjarm og jeg gleder meg allerede til neste år, selv om det var godt å komme hjem til ordentlig dusj, do og en god og grundig tannpuss!


På torsdag så vi på Robyn(er det ikke sånn det skrives?), og det var ganske så bra til tross for at jeg ikke hører noe særlig på hun. Litt av en energi hun har hvertfall...

Rett på meg hvis jeg sier feil, men jeg tror dette var Kasabian

Tinie Tempah var ganske bra, helt til han ville ha den største mochpiten noen sinne.. Da løp vi bokstavelig talt ut derfra.

Jared Leto og 30 Seconds to Mars lagde et sykt bra show, til tross for all dyttingen og følelsen av å omkomme.

Jared Leto tok til og med et bilde av oss alle sammen. 
Aldri har jeg vært så glad når jeg satt på skuldrene til Tom-André, sang The Kill og så rett på Jared Leto, Shannon Leto og Tomo Milicevic. Helt fantastisk, har ikke ord en gang!

Hvordan har din sommerferie startet?

Begynner å bli klar!

22.06.2011 @ 14:09 i Glede 2 kommentarer
//Privat

Et lite utsnitt av pakkelista mi til Hovefestivalen. Jeg skal dra med kjæresten, venner og bekjente på søndag, så begynner selve festivalen på tirsdag, og det blir så bra! 30 Seconds to Mars, Jimmy Eat World, All Time Low, Linkin Park og så mange fler gode band. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Får gåsehud bare av å tenke på tirsdagen(da de bandene jeg liker best kommer). Og det beste av alt: Jeg har hørt rykter om at 30 Seconds to Mars tar opp folk på scenen. Gjett om vi skal stå helt foran med plakat og ta helt av!

Det blir så braaaa!!!!!

Hva skal du i sommer?
Skal du på Hovefestivalen, kanskje?

Produktiv dag

21.06.2011 @ 11:38 i Glede 0 kommentarer

I dag har jeg hatt fri fra skolen, men jeg har virkelig ikke sløset med tiden for det om. Dagen min startet allerede 06.30, før jeg tok turen til SATS i Lillestrøm klokken 07. Selv om jeg var dødtrøtt, var det utrolig godt å trene så tidlig som mulig, slik at jeg fikk mer ut av dagen. Om ikke lenge kommer kjæresten, og til det har jeg kjøpt inn litt grønnsaker og dip som vi kan kose oss med mens vi fortsetter på vårt lille maraton med one tree hill. 
I morgen er det siste skoledag, og tanken på å ha fri i 2 måneder er ufattelig god!

Thumbs up for sommerferie snart!
Når har du sommerferie?

Kampdag 2#

13.06.2011 @ 21:55 i Glede 0 kommentarer

Sola skinner, men likevel tar jeg på bukse. En svart bukse. Det blir jo kaldt senere, tenkte jeg. Skiftet til drakta som henger så fint i skapet, på sin egen kleshenger, helt i enden av alle kjolene og skjortene. Dro med meg sesongkort og skjerf i full fart før jeg løp til bilen. En fin kjæreste ved siden av, og mamma som kjører bilen. Alle 3 klare for kamp. Går til stadion og forbi kjører noen unggutter som tydeligvis holder med Vålerenga. De roper og skriker til oss, vi bare smiler og går videre. Det er sånn det skal være på kampdager. Litt småmobbing mot hverandre. Steller oss på plass midt i klynga, blandt alle de andre. Nå kunne jeg lure på hvorfor jeg tok på svart bukse, det ble jo alt for varmt. Jeg skulle tatt den paraceten for mensensmertene også. Men jeg skulle jo leke så flink og sterk, jeg. Da vet jeg det til neste gang. I det øyeblikket dommeren blåser i gang kampen, forsvinner smertene. Alt jeg fokuserer på er kampen. Kampen og syngingen på tribunen.

 

I wanna feel weightless and that should be enough

09.06.2011 @ 15:15 i Glede 2 kommentarerJeg er litt sånn glad i deg, da.

<3<3

Her hører jeg hjemme

30.05.2011 @ 20:27 i Glede 1 kommentar


Jeg er hun i grønn jakke helt fremst. 

Å gå i slike tog, med så mange fler som bryr seg om akkurat det samme som deg, tenker det samme som deg og ønsker det samme som deg - nemlig å støtte og heie frem LSK er virkelig en fantastisk følelse. Når jeg går inn på stadion med alle de andre fra kanarifansen, hører musikken som spilles i høytalerene, mens kanarifansen overdøver musikken, følelsen kan ikke beskrives med ord en gang!  

En lang dag

29.05.2011 @ 00:43 i Glede 0 kommentarer

Denne dagen har vært så lang, fordi jeg har gjort så mye, samtidig som jeg har gjort lite. Dagen startet med å våkne opp fra en 4 timers lang natt hos Lill, hvor jeg måtte kjappe meg litt fordi jeg ble hentet klokken 10. Klokken 11 gikk bussene fra Lillestrøm til Sarpsborg for å se på Sarpsborg 08 - Lillestrøm SK. På bussturen var det helt umulig å få sove, ikke at jeg egentlig ville sove, men jeg kjente at øynene mine hadde veldig lyst. Uansett ble det ingen søvn før etter kampen. Kampen og toget vi hadde fra puben til stadion er vel egentlig et kapittel for seg selv. Gøy var det hvertfall!

Hva har du gjort i dag?

Kampdag

16.05.2011 @ 15:49 i Glede 2 kommentarer

I dag er det LSK sin 1000. kamp i tippeligaen, og den skal jeg selvfølgelig på. Tom-André skal også være med, så blir jo en bra kamp uansett resultat. Som alle kamper er. Etter kampen bærer det rett opp til en god venninne hvor vi skal starte feiringen av 17.mai. 

Da er vi klare til å dra!

Hva skal du i kveld?

Nydelig vær!

08.05.2011 @ 17:10 i Glede 5 kommentarer

Tar en liten pause fra solstekingen for å spise wienerpølser med verdens beste Tom-André. Godt å få sommervarme og få en liten start på brunfargen som skal jobbes godt med sommer. Hadde smakt godt med saftis i hånden, jordbær på bordet til høyre for meg, en god bok i hånden og noen solbriller på nesetippen. Brillene og boka er ikke noe problem, men saftisen og jordbærene er det litt verre med. Velvel, det får man ta igjen senere. Kos dere i finværet, om dere har det.


Hvordan er været hos dere?

Noen bilder fra lørdag

02.05.2011 @ 22:21 i Glede 2 kommentarerPå lørdag hadde jeg noen folk på besøk her, for å feire 1.mai og at det snart er sommer. Det er helt sykt, vi er allerede i mai. Nesten halvveis i hele 2011! Men skal ikke klage på at tiden går fort, det er godt med sol og varme. 

Uansett, bildene..
//Alle bilder private

Jeg har falt

02.05.2011 @ 21:31 i Glede 4 kommentarer

Jeg har falt. Men jeg skal reise meg. Jeg skal reise meg helt til topps. Snart, snart skal du se meg med et stort smil klistret i ansiktet. Ikke bare et smil, men et ekte smil. Jeg har bestemt meg for at jeg skal reise meg. Jeg skal ikke lenger la en person få kontrollere livet mitt ubevisst på denne måten. Jeg vil selv styre livet mitt og ha kontroll over mine egne følelser. Hvis du tror meg, tror på at jeg skal reise meg, vil jeg bevise at du hadde god grunn til å tro meg. Hvis du tviler, vil jeg bevise deg det motsatte. Jeg er lei av å være her nede, når jeg kan være oppe. På topp. Jeg har så mye godt rundt meg, så mange gode venner, som alltid støtter meg. Jeg har bare brukt for lang tid på å virkelig åpne øynene og se. Men nå har de åpnet fra flere måneders søvn, og jeg skal gå med hevet hode!

Snart, jeg lover deg, snart vil du se meg sånn.

 

Min bestevenn

29.04.2011 @ 14:24 i Glede 2 kommentarer


Muggen mandarin....

Påskeegg kostet 16 kroner!

<3

I love you


Jeg er en stolt løve

27.04.2011 @ 22:43 i Glede 0 kommentarer

Du er selvbevisst, og ønsker å være den som andre ser opp til. Anerkjennelse betyr mye for deg. Du er overstrømmende, varm og sjenerøs. Antagelig er du også representativ og det naturlige midtpunkt, noe som kan gjøre deg til den naturlige lederen. Helhetsperspektivet ditt understreker lederegenskapene. Du liker absolutt ikke å måtte stå i bakgrunnen. Antagelig har du et dramatisk talent og er kreativ. Imidlertid er du høyst sannsynlig forfengelig, og kan være svak for smiger. Vær klar over at Løver av og til kan bli for skrytete, eller for selvhevdende, slik at andre føler seg overkjørt.
17004948_lu3tkopa_c_large
Du er optimistisk med masser av selvtillit og en ekspansiv holdning til livet. Du vil hele tiden videre, men det er viktig at du holder forventningene på et slikt nivå at de står i forhold til mulighetene. Man kommer langt med optimisme, men for å realisere seg selv er det også nødvendig med disiplin og erfaring. En filosofisk forankring kan bote på den indre rastløsheten du føler.

Du er svært følsom og har ofte en følelse av at mennesker ikke liker deg. For å føle deg trygg, må du bestandig ha en nært forhold til andre mennesker - uten kjærlighet er du en meget ensom person. Dette har du en tendens til å kompensere for ved å fokusere for sterkt på luksus, mat og kroppslig nytelse. Av og til kan nære slektninger blande seg i dine private forhold til mennesker - spesielt ditt forhold til ektepartner.
Tumblr_lk4rpptqej1qidzqoo1_500_large
Rent følelsesmessig er du en vanskelig person. Noen ganger er du kald, fjern og ustabil - andre ganger er du verdens mest omsorgsfulle person, og disse to sidene kan veksle i løpet av kort tid. Det du trenger å bli klar over med deg selv er at du har behov for frihet og uavhengighet på den ene siden, og omsorg og trygghet på den andre siden. Hvis du greier å kombinere disse to behovene, blir du et langt mer stabilt menneske, du kan til og med involvere deg følelsesmessig med andre uten å miste din uavhengighet.

Virkeligheten er ikke lyserød --- du kan lett bli forvirret av hva som er virkelighet og hva som er fantasi. Dette er en utfordring for deg å bli klar over. Du må ikke ta alt innover deg, du er sårbar nok fra før av. I perioder hvor du ikke har det så følelsesmessig godt, har du en trang til å trekke deg tilbake fra verden og kun leve i dine egne fantasier og drømmer. Ikke glem verden på utsiden.
Tumblr_lk1bh75sae1qgy32yo1_500_large
Du er av en følelsesmessige ustabil natur, noe som gir seg utslag i tendensen til å herske over familiemedlemmer og venner. Du må innse at andre har sitt eget liv og sin egen frihet - du selv setter jo så stor pris på den. Hvis du lærer deg til å la andre gjøre hva de vil uten at du skal kontrollere det, ville også din tendens til sjalusi forsvinne. Det ligger en utfordring for deg i det å balansere dine følelser, du trenger ikke å være enten veldig glad eller veldig trist.

Du er eksentrisk og er mange ganger inkonsekvent i dine uttalelser og meninger. Ingen kan få deg til å skifte mening, selv om du selv kan skifte mening flere ganger om dagen. Din uttrykksmåte er ofte taktløs og du har en tendens til å sjokkere og lage skandale i sosiale sammenhenger. Ikke vær så rask til å si dine meninger, tenk før du snakker. Du bør huske på at andre mennesker har et like personlig forhold til sine holdninger og ideer som du selv har, og bør derfor unngå å virke for dominerende.
Tumblr_lk3zh6a2kx1qagxy1o1_500_large
Du kan ha høye tanker om andre. Du kan bygge opp en idealisme rundt forskjellige personer - inntil det viser seg at personene ikke var slik som du hadde forestilt deg ? da rakner også store deler av deg sammen. Du har vanskeligheter med å skjelne mellom virkelighet og fantasi, løgn og sannhet. Du må tvinge deg selv til å holde deg til virkelighet og sannhet. Greier du dette, vil du få frem din inspirasjon og dine visjoner - og bruke dem på et kreativt plan.

Din fremtoning er rolig, kjærlig og stabil - men helt umotivert kan du fare opp og være brysk, (uten at det er noen grunn til det). Du er ikke spesielt diskusjonslysten, men tviholder på dine meninger og kan reagere med sinne hvis noen er uenig med deg. Selv om du selv er en mistenksom person og holder tilbake mye av ditt indre, er du en person som andre betror seg til, dette gjelder på alle plan, blant venner, på arbeidsplassen, helt tilfeldige mennesker osv.
Tumblr_liuo6nzodb1qez89to1_500_large
I forhold til andre vet du ikke bestandig når du bør være aggressiv og når du bør gi etter. Det kan gi deg problemer med å samarbeide med andre. Sannsynligvis kommer du relativt lett i kontakt med det annet kjønn, men forholdet er preget av en rekke motstridende følelser. Kanskje ønsker du bare vennskap når den andre vil ha kjærlighet, og omvendt. Kjærlighet og sex trenger ikke være et enten/eller, det kan være både og. Unngå å såre andres følelser ved for brå og brysk opptreden, men brenn heller ikke inne med aggresjonen din.

Du er original og kommer lett i forbindelse med originale venner. Følelsene tennes raskt, men kan også raskt forsvinne igjen. Kjærlighetsforhold oppstår raskt og kan være utradisjonelle. Du trenger en partner som kan gi deg frihet i et forhold for at du ikke skal føle deg fanget. Vennskap kan oppstå plutselig og forsvinne like plutselig. Lær deg å tenke deg om to ganger før du følger impulsene dine, så unngår du en del situasjoner du senere kanskje vil angre på.
Tumblr_lixru5l3mp1qc5cc5o1_500_large
Du er romantisk, følsom og drømmende, men ustabil. For deg er det viktig å få et realistisk syn på tilværelsen, og ikke ty til virkelighetsflukt. Du kan se virkeligheten i et rosenrødt skjær når du er forelsket, og kan for eksempel komme sammen med folk som ikke er slik du tror de er. Du er idealistisk, og har sympati for dem som lider, og kan lett bli følelsesmessig såret. Fornuften bør anvendes både når det gjelder pengeplasseringer og ved valg av partner. Latskap kan være et problem.

Du vet hva du prater om når du først sier noe - det vet du selv. Selv om du allerede har opparbeidet deg et solid intellekt, nøyer du deg ikke med det - du vil videre, lære mer og vise at du kan det.

Du liker godt å være for deg selv og er følsom overfor omverdenen. Kjærlighetslivet og dine innerste følelser betror du ikke til andre uten videre, og har kanskje hemmelige kjærlighetsforhold. Du har medfølelse og omsorg for dem som ikke har det bra, og er selv lett å såre. Vær forsiktig med rusmidler
Tumblr_ljnzaiqjqf1qdrry2o1_500_large
Du er kompetent til enhver oppgave som krever oppmerksomhet overfor detaljer. Din holdning overfor andre kan skape problemer med dine kolleger eller dine ansatte, for du kan ikke forvente, at andre kan arbeide like hardt eller oppfatte detaljer like hurtig som deg. Har du denne holdning, så bør den endres. Din tendens til bekymringer og til og opplagre vrede kan være skadelig for helsen og bli årsak til depresjoner og hypokondri. Pass også på at du ikke overanstrenger deg.

Du er svært selvstendig, noe du til å begynne med viser ovenfor familien. Antakelig liker du ikke byråkrati og administrasjon, men krever spontanitet. Du er original og tåler ikke innskrenkninger i friheten din. 

Bilder fra weheart it, inspirasjon herfra.
Og jeg må bare si, løver er et av de vakrese dyrene på denne jord.
Vil du lese ditt horoskop? Se her 
 

You are worth everything to me

26.04.2011 @ 22:56 i Glede 4 kommentarer

Siden jeg er så glad i å virkelig overraske folk, så håper jeg du leser dette før jeg røper meg. For det er litt typisk meg... Lene her ♥

Ville bare fortelle Lise hvor mye hun betyr for meg, og hvor fantastisk hun egentlig er. Hun er faktisk så bra at hun ikke engang ser det selv. Lise er den eneste vennen jeg kan fortelle ALT til, uten å føle meg teit eller dum i det hele tatt. Hun er en som alltid er her for å høre på problemene mine, uansett hvor små de er, eller hvor teit jeg måtte føle meg på grunn av dem..

Hvis det er én venninne jeg liker å finne på noe med når ting er dårlig, så må det virkelig være denne jenta! Jeg klarer aldri å holde smilet eller latteren tilbake når jeg tilbringer tid med henne. Det kommer alltid fram en eller annen gang i løpet av dagen, uansett. Og det er nettopp det som er så bra med Lise, hun gjør deg så utrolig glad uten at hun vet hvor mye det betyr!

Lise får meg alltid til å føle meg bra, og jeg trenger aldri å være noen andre enn meg selv med henne. Dette skoleåret er første gang på nesten 10 år vi har gått på forskjellige skoler, og jeg må si det har vært litt rart å ikke ha en så rar jente å møte i nesten hvert eneste friminutt.. Men det å gå på forskjellige skoler her hjemme i Norge, kommer ikke til å være NOEN ting i forhold til hva det blir til neste år når jeg drar til USA. Jeg kommer til å savne å ha denne jenta å ringe til uansett når på døgnet det måtte være, og alle de gode rådene hun har på lager, og alle de støttende tingene hun har å si.

Hvis du noen gang skulle lure på hvor mye du betyr for vennene dine, tenk på det. For jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler det sånn, for du er virkelig en bra venn som er verdt å ta vare på i dårlige, enda dårlige, og ENDA dårlige tider, like mye som du er verdt å ta vare på i alle de gode tidene. ♥ I love you..

Nå er det sommer, gitt

22.04.2011 @ 22:41 i Glede 1 kommentar

Var hos bestemoren og bestefaren min i går til i dag, og bestemor og jeg tok oss en liten tur rundt på Strømmen. Mens vi gikk, fortalte bestemor at det var et sted det var en hel plen dekket med blå blomster. Ja, særlig, tenkte jeg, fullt av blomster i april, du. Den var morsom, du. 

Men joda, noen meter etter hun hadde snakket i vei om disse blomstene, sier hun: Se! Der var de.
Og der var det jaggu meg utrolig mange blomster. Det var jo i en plen foran et hus, så følte meg som den stalkeren som tok bilder av huset dems, men det var jo faktisk blomstene jeg skulle ha bilde av, ikke huset..Fine blomstene.

Var også en tur innom kirkegården for å se på grava til foreldrene og besteforeldrene til bestemor. Altså, det som ville vært mine oldeforeldre og tippoldreforeldre. Trist å se alle gravene som man så at de som lå der, ikke var mer enn 1 år, noen 6 år, og en ville vært like gammel som meg. Vi så også gravene til 4 unggutter som hadde vært i en båtulykke for flere år siden, og han eldste ble 26 år. Gravene stod så pent på rekke, at det var umulig å ikke bli trist, selv om man ikke kjente guttene.

Hva har du gjort i finværet?

Min lidenskap

04.04.2011 @ 16:35 i Glede 3 kommentarer

5584967642_70925eda35_z_large
Jeg har spilt selv i nesten ti år, men følte aldri at jeg ble noe bedre, derfor sluttet jeg. Jeg savner å spille, dra på diverse cuper med laget, se på de kampene jeg selv ikke skulle spille. Jeg savner å skifte til fotballtøy og føle meg som en del av noe. Nå ser jeg kun på LSK og noen ganger på Manchester United. Jeg føler meg hjemme på Åråsen, og hver gang det er kamp, får jeg en slags glede inni meg. Fotball er virkelig min lidenskap. Jeg trives best på tribunen og ikke på banen, men gleden er den samme. Følelsen av å se spillerne gå ut på banen, i gule drakter og sorte shortser. Når stemningen i kanarifansen hever seg og alles stemmer blir høyere og mer såre utover kampen. Når det er tid for å holde rundt sidemannen for å synge for gutta på banen, følelsen er bare ubeskrivelig. 
Tumblr_lj1mj1ucel1qib9hso1_400_large 

Hove blir bra!

04.04.2011 @ 10:59 i Glede 3 kommentarer

I år er det første året jeg skal på Hovefestivalen, og hovedgrunnen er fordi 30 Seconds to Mars, Jimmy Eat World og Linkin Park kommer på samme dag. Har alltid hatt lyst til å dra til Hovefestivalen, fordi jeg hører så mye bra om det, men har ikke vært gammel nok tidligere. Ikke gammel nok for foreldrene mine hvertfall. Men endelig i år, kan jeg dra! Og da er det så utrolig flott at det kommer så mange band jeg liker på samme dag. Jeg har også fått øynene opp for All Time Low, som kommer samme dag som resten. Alle disse 4 kommer første dagen, så blir en superbra oppstart!

 


Jimmy Eat World - Work

 


Jimmy Eat World - Hear you me

 


Linkin Park - What I've done

 


Linkin Park - New divide

 


All Time Low - Weightless

 


All Time Low - Break your little heart

 


30 Seconds to Mars - Closer to the edge

 


30 Seconds to Mars - Night of the hunter

Skal du på Hovefestivalen i år? 

Harry potter maraton

19.12.2010 @ 17:47 i Glede 0 kommentarer

..nesten i hvertfall!

Hadde besøk av Fredrik i går, planen var egentlig å se alle Harry Potter filmene, men det rakk vi ikke, siden vi begynte å prate og tulle om andre ting. Vi fikk sett 3 og en halv film da, så noen fikk vi sett. Resten får vi ta igjen.

Vi skulle også ta bilder som vi skal gi hverandre i julegave, og det ble ikke helt som planlagt. Plutselig tok kamera 5 bilder mer enn det vi trodde og da ble en del av bildene litt rare. Men koselig var det uansett!


Hva gjorde du i går?


1.desember!

01.12.2010 @ 08:53 i Glede 0 kommentarer

Tenk at vi har kommet oss helt til 1.desember allerede. Tiden har gått så fort! Husker fortsatt nyttårsaften 09/10 som om det skulle vært i går.

Men selv om året har gått heidundranes fort, har jeg opplevd så mye fint og bra, men det får dere se flere bilder av senere. Kommer til å legge ut et "mimre"innlegg nærmere nyttår.

Colour me cliché.
Its Just [Q] ♕
a b i g a i l l x
Likes | Tumblr
My mind is racing like a pro now
Tumblr
We are crazy about crazy things!

Gleder du deg til jul? Det gjør jeeeg.

 • lisebjork 18, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits