Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Fem fine

Dag #7 Fem fine dagdrømmer.

10.mai.2011 @ 19:29 i Fem fine 3 kommentarer

Dagdrømme er vel noe jeg gjør.. hele tiden? Det er jeg ganske sikker på at det er fler som gjør, og det er jo egentlig like greit. Synes det er fint å dagdrømme litt. Tenke på et sted eller hendelse som er bedre enn der du er eller hvordan du har det akkurat der og da. Å kunne sitte i en stol i sola, samtidig som du forestiller deg en hel dag med hendelser du kunne ønske skulle skje, og steder du skulle ønske du var.

Uansett, det jeg dagdrømmer om mest, vil jeg si at er å bli voksen. Kunne bo for meg selv, eller, ikke helt for meg selv, da. Men bo med en jeg er glad i, ha en økonomi på egenhånd, tenke på barn og det å gifte meg og alt som hører med. Å bli voksen er noe jeg ser frem til.

Du vet når det er så kaldt at du føler at du mister følelesen av alt du har. At du ikke føler dine egne fingre, tær eller ører for den saks skyld. Da er det fint å dagdrømme at man er i varmere strøk med en kald, kald, kald cola i hånden og en god bok i den andre. 
Tumblr_lj57j59pvp1qemqywo1_500_large

Noen ganger kan jeg dagdrømme gamle minner, ting jeg blir glad av å se tilbake på. Mine favoritter er når jeg var i Frankrike med kjæresten, på Elipse - festpremiere med jentene og når jeg leste ''Ida's dans'' for første gang. Man åpner virkelig øynene når man leser den boken, den er fantastisk. Og det er ikke å overdrive. Hvis du har lest den, skjønner du hva jeg prater om.

Hva pleier du å dagdrømme om?

Dag #6 Fem fine sangtekster.

04.mai.2011 @ 17:32 i Fem fine 1 kommentar

Dag #4 Fem fine minner.

20.apr.2011 @ 12:20 i Fem fine 0 kommentarer

Da har det tatt litt tid fra dag 3, til dag 4, men den kommer hvertfall nå. Synes det er litt bedre å ta disse dagene litt innimellom, hvis ikke blir det ofte veldig like blogging, og det er nok ikke særlig spennende å lese vil jeg tro. 

Uansett, jeg har utrolig mange fine minner, og er heldig som har fått opplevd så mye, på egentlig ganske kort tid. Det første som kommer opp i hodet mitt når jeg tenker på fine minner, er festpremieren til Eclipse. Det var virkelig en opplevelse for livet. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg fikk oppleve det, og med verdens beste jenter i tillegg.


Det andre minnet som kommer opp i hodet mitt, må nesten være alle Englandsturene faren min har tatt med meg og broren min på. Fotballkamper, konsert og turer for å se landet.

Fra en fotballkamp i 2009 eller 2010.

Bon Jovi konsert i London 2010


Jeg har utrolig mange fine minner med denne jenta. Når dette bildet ble tatt, var vi på en café i sånn cirka 2 timer. 


Lillestrøm - Haugesund i cupfinalen 2007, er noe av det sykeste jeg har vært med på. Var en ubeskrivelig god følelse.


Granittrock i 2009 var en opplevelse for seg selv. Den helga var utrolig fin, ikke kun pga konsertene, men pga folkene jeg ble kjent med og det var den helga Tom-André fortalte hva han følte for meg. 

Dette er kanskje mine fem fineste minner. Jeg er ikke så flink til å bestemme meg for hva som er best o.l, men disse er fine, absolutt.

Dag #3 Fem fine folk.

08.apr.2011 @ 10:58 i Fem fine 4 kommentarer

Jeg liker egentlig ikke å plukke ut favoritter, på en måte, men familie og venner betyr mest for meg. Som for de fleste andre, regner jeg med.

Lene, min beste venn gjennom mange, mange år, betyr utrolig mye for meg.  Vi har vært gjennom tykt og tynt(wow, klisjé..), hun har godtatt meg som jeg er og bare vært en støtte gjennom mange år. Vi holdt sammen hele ungdomsskolen, og har like god kontakt nå, som for 4 år siden. Kanskje bedre nå, til og med.

Sofie er en jente som har vært der for meg siden vi var 5-6 år. Vi har alltid holdt sammen og støttet hverandre. Så mange krangler, diskusjoner, tårer og skriking tror jeg ikke jeg har opplevd med noen andre. Hun betyr utrolig mye for meg, selv om vi ikke er så veldig mye sammen nå.

Alle mine andre venninner fra barneskolen og til nå, betyr også utrolig mye for meg. De har støttet meg når ting har vært vanskelige og når ting har vært bra, har de vært der og smilt ved min side. Olga, Kristine, Andrea, Anne, Sandra og Emilie er noen av jentene som har gjort vonde og tunge dager, lyse. 


Nå på videregående har jeg fått flere nye venner. Noen har jeg aldri snakket med tidligere, mens andre har jeg snakket med, men aldri hatt noen god kontakt med. De jeg virkelig har blitt glad i og har blitt til mennesker jeg bryr meg ufattelig mye om er Hege, Steffen og Caroline. Hege har jeg gått på samme skole som i 10 år, men aldri fått en bedre kontakt med, før nå. Steffen ble jeg kjent med på videregående, og smartere gutt skal du lete lenge etter. Hege og Steffen er to personer som ikke dømmer noen og de har gitt meg mange gode råd og veiledning dette året. Caroline er det ikke lenge siden jeg begynte å prate med, men for en god kontakt vi har fått. Det føler hvertfall jeg. Det virker som vi er veldig like, og hun får meg til å smile lett som bare det.Tom-André er en person som har vært der for meg, hele tiden. Selv når jeg ikke har bedt om det. Han er virkelig en godhjerta gutt og ønsker ingen noe vondt. Jeg er så utrolig glad for at jeg har han, for han får meg alltid til å smile.


Noen som betyr utrolig mye for meg, har jeg ikke lenger kontakt med, men hvis du/dere leser dette: Jeg er utrolig glad i deg, du betyr utrolig mye for meg og jeg håper vi får tilbake den kontakten vi en gang hadde.

Nær familie betyr så klart veldig mye for meg, og de har alltid vært der for meg. Kunne ikke ønsket meg en bedre familie, rett og slett.

Dette ble flere enn fem folk, men som sagt, det er vanskelig å velge ut favoritter. Jeg er takknemlig for alle mine venner og de betyr veldig mye for meg, alle sammen. Selv om jeg kanskje ikke sier det ofte nok, så gjør de det. Jeg er heldig som har så mange mennesker som bryr seg om meg, og som jeg kan prate med. 

Har du ''fem fine folk''?

Dag #2 Fem fine ting rundt deg akkurat nå.

05.apr.2011 @ 15:02 i Fem fine 3 kommentarer


Min kjære iPod som alltid er der.
Alle bøkene mine

One tree hill

Filmene mine

Tv og gammel DVD&VHS spiller

Den gode og fine senga mi.

5 fine ting rundt deg akkurat nå?

Dag #1 Fem fine sanger

29.mar.2011 @ 21:23 i Fem fine 2 kommentarer

Jeg elsker musikk, og gjerne musikk med mening eller fine tekster. Noen sanger kan jeg høre på i år uten å gå lei, kun fordi teksten er så ufattelig fin. Tidenes favoritt er 'How to save a life' av The Fray. Den har jeg lagt ut så mange ganger før på bloggen, så tenker at noen andre sanger kan få "skinne" litt nå.

Hear You Me - Jimmy Eat World(kommer på Hove samme dag som jeg skal dit, hihi)
 


Hurricane - 30 Seconds To Mars(kommer også på Hove samme dag som jeg skal dit!!)


Night of The Hunter - 30 Seconds To Mars


She Is - The Fray


Hero Of War - Rise Against

Har du fem fine sanger? 

En liten utfordring

29.mar.2011 @ 20:00 i Fem fine 0 kommentarer

Tumblr_litv2raen01qfowxao1_500_large
Dag #1
 Fem fine sanger.
Dag #2 Fem fine ting rundt deg akkurat nå.
Dag #3 Fem fine folk.
Dag #4 Fem fine minner.
Dag #5 Fem fine bilder.
Dag #6 Fem fine sangtekster.
Dag #7 Fem fine dagdrømmer.
Dag #8 Fem fine ting som er dine.
Dag #9 Fem fine følelser.
Dag #10 Fem fine ønsker.

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits