Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Hverdag

Siden sist

19.06.2012 @ 23:34 i Hverdag 3 kommentarer

Har ikke blogget på en god stund, ikke det at bloggingen noen gang har vært veldig hverdagslig, men nok om det. Jeg kjenner at jeg savner litt det å blogge, og det er koselig å se at det fortsatt er folk som titter innom selv når jeg ikke blogge. Skal ikke se bort i fra at det blir like mye av og på blogging som tidligere, men vi får se.

Siden sist har jeg fått ny mobil, og blitt veldig glad i roser..


Vi har bakt muffins og sjokoladefondant på skolen..
Jeg har vært på tur med klassen, hvor vi grilla og koste oss..


Jeg har gått flere ganger hjem fra skolen, og på veien fant jeg et smilefjes på en stor haug med stein..


Jeg har lagd mye god mat hjemme..
Og selvfølgelig det viktigste av alt;
Verdens beste Lene kom hjem fra USA!!! Helt utrolig deilig å se hun igjen etter 10 måneder!! Godt å ha bestejenta hjemme igjen!

love you

Hva har dere gjort i det siste?

Påskeferien oppsummering

09.04.2012 @ 11:12 i Hverdag 3 kommentarer

Hei! Går litt lang tid mellom hver gang det blir oppdatert noe her inne, men designet har vært litt surrete, så har ikke fungert å gå inn på innlegg, kommentere osv. Men nå er det fikset, og jeg har savnet å skrive litt her, så det vil nok komme fler oppdateringer fremover. 

Uansett, denne påsken har vært kjempefin til tross for at jeg har sterke magesmerter dag inn og dag ut. Men de fine menneskene rundt meg gjør det mer holdbart uansett. Har tilbringt tiden med venner, familie og kjæreste, på Åråsen, i Larvik og i senga mi hjemme med en god bok i hånda. Jeg har lest og lest og lest og lest, så nå har jeg flere bokanbefalinger å komme med. Vet ikke om andre enn meg synes det er interressant, men jeg elsker å lese bokanbefalinger, noen fler som liker det?


Bilde fra Stavern, pynta i trærne fra barnehagene i området.

Fikk halvtårs gave av Petter! Denne boka er en av de som kommer mer om senere.

Verdens fineste gutt!

Sorry for at bildene blir skjeve, men det går ikke ann å endre på det når de kommer til blogg så vidt jeg vet hvertfall.

Har dere hatt en fin påske?
 

Long time, no see

01.03.2012 @ 16:16 i Hverdag 0 kommentarer

Har ikke blogget på kjempelenge og grunnen er så enkel som at jeg ikke har hatt særlig lyst egentlig. Ikke har jeg hatt mye å blogge om heller, så da er det jo ikke like lett akkurat. Men nå kjente jeg at lysten var tilbake, så da var det bare en ting å gjøre. Blogge!

De siste ukene har vært kjempefine, har tilbringt mye tid med verdens beste gutt, vært med alle jentene og bare kost meg masse. Har også blitt veldig flink til å trene, så nå blir jeg virkelig klar til sommeren. Er blitt ordentlig dårlig nå, så har blitt dårlig med trening de siste dagene, men sånn får det bare være. Er så mye dritt som går nå, så er bedre å slappe av og bli helt frisk!


//arkiv

Hvordan er det med dere for tiden? Mye sykdom ute og går?
 

Nam!

30.01.2012 @ 21:58 i Hverdag 1 kommentar

Hei! Har hatt en utrolig fin dag i dag. Vi er utplassert i praksis nå for 3 uker, og jeg er så heldig at jeg har kommet på ungdomsskole. Det er ganske vanskelig siden vi enda ikke er 18, men vi var heldige å få to plasser. Virker utrolig koselig der, så jeg tror jeg kommer til å trives. Spennende er det i hvertfall!

Etter "jobben" og en liten treningsøkt kom verdens beste kjæreste på tur, så vi dro i butikken og kjøpte litt godt og digg, og ellers har vi bare slappet av, som alltid. Alltid like koselig.


Namnam!!

Hva har dere gjort i dag?

 

Muffinsbaking!

15.01.2012 @ 17:54 i Hverdag 0 kommentarer

Jeg startet helgen med å ha en fin kjæreste på overnatting. På kvelden på fredag bakte vi muffins, som var kjempegode!


Verdens fineste!


Hva gjorde du i helga?

Ferie!

21.12.2011 @ 16:59 i Hverdag 1 kommentar

Vi fikk juleferie i går, men det siste døgnet har jeg kun slappet av med Friends, kjæresten, venner og bare gledet meg til jul. Våknet ved siden av verdens fineste fjes i dag, så dagen startet utrolig bra. Tok en liten tur på senteret med mamma også, så har fått handlet litt småplukk til diverse gaver og er veldig klar for både julaften, nyttårsaften og å pakke inn massemasse gaver! Har en følelse av at dette blir en fantastisk fin jul. Skal kun jobbe 1 dag denne ferien, så har hele 13 dager til å slappe av på! Denne ferien har vært etterlengtet og jeg kjenner at jeg trenger den.


//arkivbilde

Hva gjør dere i ferien?
 

For en kjedelig dag

21.11.2011 @ 21:39 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har vært en utrolig kjedelig, men avslappende dag! Skulle egentlig på trening med to venninner etter skolen, men begynner virkelig å bli syk så måtte bare dra hjem fra skolen i dag. Lenge siden jeg har følt meg så dårlig, men alle har vel en periode med litt forkjølelse og lignende nå? Begynner jo å bli rimelig kaldt for tiden..
Var uansett veldig godt å sove en liten tid, trengte den ekstra søvnen.


/arkivbilde

Hva har du gjort i dag?
Vært noe særlig forkjøla i det siste?


 

Deilig start på dagen

19.11.2011 @ 17:02 i Hverdag 1 kommentar

Startet dagen ved siden av verdens beste kjæreste etterfulgt av å bare ligge og prate i rundt 2 timer, før han dro på butikken med moren sin og jeg ble igjen fordi jeg er så lat. Var utrolig digg å bare ligge og se på friends uten å måtte bevege meg i det hele tatt, sett bort i fra å skru opp lyden da. Ellers har vi kun forflyttet oss fra sofaen til senga og nå tenker jeg at jeg skal snart må fikse meg litt og kanskje lese litt i boka mi mens kjæresten spiller litt. 


//arkivbilde

Hva gjør dere i dag?
 

Fin dag!

16.11.2011 @ 22:13 i Hverdag 1 kommentar

Heihei! I dag har vært en utrolig bra dag. Startet dagen med litt vanskeligheter for å stå opp og litt surr på morgningen, men det er jo sånt som skjer inni mellom. Ellers var jeg på jobbintervju etter skolen og skal nå på opplæring til jobben neste torsdag. Ble så utrolig glad! Har søkt på mange jobber i det siste, så var utrolig deilig å få seg en jobb nå! Er egentlig veldig stolt av meg selv nå. Haha, hørtes dumt ut når jeg sa det sånn, men jeg er faktisk det.
Ellers har jeg kun slappet av med kjæresten og sovet et par timen siden vi begge var så trøtte.
Hva har du gjort i dag?
 

Sjokoladekuler

04.11.2011 @ 11:03 i Hverdag 0 kommentarer

I går lagde Petter og jeg sjokoladekuler, med en oppskrift jeg hadde brukt på barneskolen eller ungdomsskolen og de ble kjempegode! Tok ikke lang tid å lage, så de er perfekte hvis man er skikkelig godterisyk en dag. Oppskriften finner du hvis du søker på negerboller.(Vet ikke hvorfor det kalles det, men det gjør visst det)
Ellers er jeg hjemme fra praksisen i dag, siste dagen og greier, fordi jeg har problemer med å stå ordentlig på den ene foten. Sykt ergelig at jeg ikke fikk dratt den siste dagen, men ville nok bare vært i veien siden jeg ikke ville fått gjort noe særlig.


/privat

Har dere lagd sjokoladekuler før?
 

01.11.11

01.11.2011 @ 07:56 i Hverdag 2 kommentarer

Hei og god morgen! Har dere det bra for tiden? Selv har jeg det veldig fint og i dag har jeg vært sammen med kjæresten min i 1 måned. Ikke at det er så lenge eller noe sånn, men er koselig å huske sånne smådatoer. Siden det er tirsdag og 2 for 1 på kino, har vi tenkt oss en liten tur ut og se en film. Vet dere om noen bra som går for tiden? Ellers er det ikke mye annet som skjer for tiden, annet enn at jeg snart er ferdig i praksis, kjenner det blir godt å komme tilbake til skolen!Hva gjør dere for tiden?
 

Dagen i dag#5

18.10.2011 @ 21:23 i Hverdag 1 kommentar

De to siste dagene har jeg vært på min gamle skole for å jobbe der og se hvordan det er å jobbe på skole. Skal være det i 3 uker til, og det virker som det kan bli veldig morsomt. Barna er så søte og snille, og så flinke de er til å gå i 1.klasse! 
Så i dag har jeg brettet rundt 50 spåer til alle barna, og i morgen skal jeg visstnok lage armbånd til alle jentene. Har en følelse at dette kommer til å bli noen slitsomme uker, men kommer til å lære så mye.

Ellers har jeg trent en del de siste dagene, og skal prøve å trene frem til fredag, for på lørdag drar jeg nemlig til England.
 Tumblr_lt81xw6tzl1qecq0ko1_500_large
Har dere gjort noe i det siste?

Produktiv dag!

15.10.2011 @ 15:48 i Hverdag 1 kommentar

Startet dagen ved å våkne opp alt for tidlig ved siden av kjæresten, siden han har dratt på hvite busser tur til Polen og Tyskland. Siden jeg allerede var tidlig oppe tenkte jeg det var greit å kunne få noe ut av dagen, så jeg dro en kjapp tur hjem for å spise en god frokost, og en knapp time senere dro jeg rett til trening på SATS. Var utrolig godt å få trent igjen, så denne uka som kommer skal jeg prøve å trene hver dag før jeg drar til England på lørdag!

Ellers har jeg gjort en del husarbeid og fått fiksa litt her og der i dag, og om en liten time bærer det av gårde til Åråsen for å se LSK - Stabæk. Blir en ganske rolig, men bra lørdag.


Hva gjør du i dag?

En fin dag i Oslo med Sofie

13.10.2011 @ 21:37 i Hverdag 0 kommentarer

I dag tok jeg turen etter skolen ned til Oslo for å tilbringe litt tid med verdens beste Sofie! Lenge siden jeg har vært med hun, så var godt å få vært med hun og bare prata om alt mulig. Sofie skulle ta en del bilder til et prosjekt på skolen, så det var hovedgrunnen til at vi var i Oslo, men siden vi først var der kunne vi jo ta turen på en café. 


Stamkunde på Wayne's coffee!

Hva har du gjort i dag?

Piercing, gode erfaringer?

05.10.2011 @ 22:28 i Hverdag 4 kommentarer

Flere ganger har jeg nå prøvd å ta hull i ørene med pistol(hos frisøren), men det har aldri fungert. Senest for to år siden tok jeg 3 nye hull i øreflippene, men de grodde igjen veldig fort og etter det ga jeg egentlig ganske opp. Men nå har jeg tenkt til å prøve igjen, bare denne gangen skal jeg ta det med nål i et piercingstudio, for jeg har hørt og lest at det ofte fungerer bedre. Men hvis noen har noen innspill å komme med, så skrik ut!

 
Har du piercing eller hull i øret?

Lite blogging

03.10.2011 @ 11:00 i Hverdag 0 kommentarer

Har blitt lite blogging de siste dagene, rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å gjøre. Har kost meg mye hos kjæresten min og vært i bursdagen til Sofie. Har vært en veldig fin start på ferien, og jeg kjenner det blir utrolig godt med en hel uke uten skole og mas. Ellers er alt ganske bra for tiden.
Tumblr_louzg2jzzq1qdpsx9o1_500_large

Har dere noen planer i ferien?
 

Fin tirsdag

20.09.2011 @ 20:27 i Hverdag 1 kommentar

Dette har vært en veldig fin tirsdag som startet med å våkne opp hos en fin venn. Deretter var det rett til skolen, hvor vi fikk vite at ene læreren vår var syk så vi kunne dra hjem 4 timer tidligere enn egentlig, så det var jo en fin start på dagen. Tilbringte noen timer med en venn og dro senere for å møte jentene på café tid.

Tenkte å avslutte dagen med en god kopp med chai latte og frustrerte fruer. Ja, dette er en fin tirsdag. Definitivt.  


Hva gjør du i dag?
 

Fin helg

04.09.2011 @ 19:48 i Hverdag 0 kommentarer

I går stod jeg tidlig opp for å dra på trening før jeg skulle i bursdag senere på kvelden. Var godt å starte dagen tidlig med en treningsøkt, merket det godt på kroppen at det har vært en liten stund siden sist. På kvelden skulle jeg i bursdag til en venninne, og hun er utrolig flink til å lage mat, så hun hadde laget 3-retters middag. Så mye god mat, følte jeg skulle rulle hjem igjen. 

Alle jentene sov over fra i går til i dag, og i dag startet vi dagen med en veldig god frokost og planlegging av ting vi skal gjøre mot høsten og vinteren. Gleder meg!

I kveld har jeg vært på trening og bare slappet av. Kjenner det godt på kroppen at jeg har trent to dager på rad nå, så blir spennende å se hvordan det blir i morgen.

Tok egentlig ingen bra bilder i går, tok kun 6 bilder, og 2 av de ble OK. Men det var andre som tok bilder, så legger ut bilder når jeg har fått de.


En av de få tingene som fristet hele kvelden!

Hva har du gjort i helga?


 

God natt!

02.09.2011 @ 22:39 i Hverdag 1 kommentar

Har hatt en veldig fin dag i dag sammen med Hege, Ellen og Katrine. Er så deilig å være med mennesker du vet du kan snakke med om alt uten at det er kleint eller rart og om du må rape, så raper du. Så avslappende og deilig. 


Hvis dere ser toppen jeg har på meg på bildene over, så er det bilde av en ape full av blod, med "Gimme a hug" skrevet over. Egentlig er det så ironisk at jeg har en sånn topp, for jeg hater nemlig å gi klem til mennesker jeg ikke er veldig god venn med. Synes rett og slett det er litt ekkelt. 

Hva har du gjort i dag?
Hva er det koseligste noen noen gang har gjort for deg?


Innebandykamp

01.09.2011 @ 16:26 i Hverdag 0 kommentarer

I går var jeg i innebandyhallen her i bygda for å se på laget til broren min. De er et nytt lag som har startet opp på egenhånd og kaller seg for Søndre Vikings. I går var dems første kamp, bare en treningskamp vel og merke, men det var en god start siden de vant 7-4. Jeg skal være med på alle kamper jeg kan for å ta bilder og selvfølgelig støtte laget. Så det er det jeg skal bruke dagen min på i dag også.


//Privat

Hva har du brukt gårsdagen på?

Ny skoledag da!

29.08.2011 @ 09:37 i Hverdag 1 kommentar

Ny skoledag og ny uke.Hva gjør du i dag?


Torsdag 25.08.11

25.08.2011 @ 20:21 i Hverdag 2 kommentarer

Når du har stått opp tidlig for å være på skolen i 2 timer. Når de to timene går uendelig sakte og alt du gjør er å sove på pulten. Når hele klassen skal på tur til skogen, men de 3 du ikke kommer best overens med i klassen kan ikke være med. Når du er på gruppe med den beste jenta i klassen. Når du griller ostepølser med mange fine venner. Når du planlegger jenteturer på bussen hjem og går av bussen med et smil om munnen. Når du er så sliten at du nesten sovner når du kommer hjem, men bestemmer deg for å ta en lang og god dusj. Når du står i dusjen i 25 minutter og kurer håret og skrubber kroppen. Når du smører deg med fuktighetskrem fra topp til tå og filer negler. Når du skifter sengetøy og legger deg i helt ren pysj og seng. Når du ser på filmer og drikker te, mens du snakker med venner på facebook. Da er dagen ganske fin, ja.
Tumblr_lpdifoorm31qfzmm9o1_500_large 
//weheartit.com 

Opp for skole.

23.08.2011 @ 07:17 i Hverdag 3 kommentarer

Jeg er vel ikke den eneste som er våken nå, regner jeg med? Prøver å komme inn i en god rutine slik at jeg kan ha god tid på morgningen, ikke stresse så fælt slik jeg gjorde i fjor. Kjenner at jeg kunne trengt et par timer lenger søvn, men det får så bare være. 

Senere i dag skal jeg bare lese og drikke te, har nemlig fått låne en veldig god bok av Hege, så gleder meg til å komme ordentlig i gang med den! 

Hva gjør du i dag?

 

Mandag 22.08.11

22.08.2011 @ 21:47 i Hverdag 2 kommentarer

I dag har det vært 3.skoledag, og den gikk ganske så fort og greit. Starter en time senere hver mandag, så det er ganske grei start etter helga. Fått møte flere av de nye lærerne, og de virker både bra og gode i faget sitt, så dette ser ut til å bli et greit år faglig. 
Etter skolen i dag ble jeg med Hege hjem, og det var som alltid veldig koselig. Har ikke vært med hun på utrolig lenge, så var godt å endelig få litt alenetid med den beste jenta. Vi så på Disney-klassikere hele dagen, siden Hege har så mange filmer jeg aldri har sett.

Hva har du gjort i dag?
Begynt på skolen enda?


Movietime

18.08.2011 @ 20:25 i Hverdag 5 kommentarer//google

Skal se "the last song" sammen med mamma, lenge siden vi har sett filmen sammen, så det blir nok koselig.

Hva gjør du i kveld? 

Første skoledag overstått!

18.08.2011 @ 17:58 i Hverdag 1 kommentar

Skoledagen i dag gikk egentlig ganske fint.  Noen nye i klassen, nye lærere og klassen virker veldig bra, så jeg er fornøyd. Nå kommer Tom-André snart for å hente meg, før vi skal dra på en café og kjøpe kaffe. Fikk veldig lyst på det helt plutselig.Hva gjør du i dag?

Dagen i dag#4

16.08.2011 @ 20:57 i Hverdag 1 kommentar

Etter to dager med å ligge strakt ut i senga med forkjølelse, var det utrolig godt å komme seg ut litt. Dro en tur på IKEA med Tom-André, også dro vi innom Strømmen, Metro og Lillestrøm. 

//Privat

Hva har du gjort i dag?

Dagen i dag#3

12.08.2011 @ 23:33 i Hverdag 1 kommentar

I dag sov jeg lenge, uten å våkne av en overhetet seng så man nesten svetter seg ihjel. Hadde egentlig ingen som helst planer i dag, og var klar for å ligge i senga sånn cirka hele dagen, men fikk en melding av Sofie som lurte på om jeg ville være med på kino, og så klart ville jeg det. Vi dro for å se på 'The green lantern' og den var veldig bra. Ble positivt overrasket, egentlig.


Verdens fineste Sofie//Privat

Strand er søren meg ikke dumt.

05.08.2011 @ 17:20 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har vi vært på stranda og nå er guttene på GoCart, mens jeg og de andre jentene er i huset og slapper av med tv og tar en liten pause fra solen. Er nesten 30 varmegrader her i skyggen, så det er godt med en pause nå.

Jeg elsker virkelig stranden, og det å ligge på en solseng, med en god bok i hånda, en kald cola i den andre og høre latter og havsus er virkelig det beste som finnes. Når guttene kommer tilbake skal vi grille med mange kjentfolk til familien og slappe av i kveld, kanskje legge oss litt tidlig og få en god og lang natt søvn. Har ikke blitt noen bilder i dag, fordi jeg ville ikke ta med kamera på stranden pga sand o.l. Og i går var det noe surr med minnekortet, så når vi var ute og spiste(og i en middelalderby), hadde jeg ikke mulighet til å ta bilder siden det eneste som var mulig å se på kamera var; kort fullt. Ganske kjipt, men sånn er det!

I tillegg til det var månen utrolig fin i går, så jeg tenkte jeg skulle ta bilde og vise det til dere, men når jeg hadde fått fikset minnekort så jeg kunne ta bilder, var månen borte, så da ble det vanskelig å ta bilde av det.


Stranden ser ikke akkurat sånn ut, men fant ikke noe særlig annet bilde som var bra..

Et lite hei fra Gøteborg

20.07.2011 @ 18:49 i Hverdag 1 kommentar

I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet og slapper av litt etter dagen. Vi har bare med den gamle pc'n vår, så jeg får ikke lagt inn noen bilder siden den ikke klarer å lese minnekortet. Men bildene kommer i morgen eller til helga hvertfall.

Rundt her bor vi.

Dagen startet tidlig siden vi skulle kjøre hjemmefra i 8 tiden, for å prøve å komme frem til Gøteborg innen 12, noe vi klarte. Vi startet med å dra til den Botaniske Hagen som er her i Gøteborg, og herregud så mange fine blomster det var! Dessverre får jeg jo ikke vist noe nå, men jeg har tatt masse bilder der. Når vi følte oss godt ferdige der(parken var så stor at det ville nok tatt 4-5, om ikke mer, timer å gå gjennom hele parken), tok vi turen til Haga, som er Gøteborgs svar på Gamla Stan. Helt ærlig så ble jeg ganske skuffet, og i tillegg kranglet jeg litt med mamma, så opplevelsen ble ikke så veldig bra, men det var gøy å ha vært der!

Dette kan man se hvis man tar båten fra endestasjon til endestasjon(husker ikke stoppenavnene, men båten er en kollektivbåt)

Senere skal vi ut å spise middag, og sikkert se litt mer rundt i sentrum eller gå nede ved havnen, der vi har hotell. I morgen blir det tidlig opp for å nyte frokosten(elsker hotellfrokost!) før vi tar turen til et stort kjøpesenter som ligger rett ved Haga. Da blir det forhåpentligvis en del shopping. Og bare for å få med all informasjon, været her er helt perfekt. Ikke for varmt til å gå rundt i gatene, men ikke for kaldt til å gå i kjole.

Denne bruen er rett ved hotellet, og den er ganske kul, egentlig.

Jeg liker visst Sverige, ja.

 

Fin dag med Sofie!

19.07.2011 @ 22:30 i Hverdag 1 kommentar

I dag dro Sofie og jeg til Oslo for å se Bad Teacher på kino. Uheldigvis glemte vi begge to at vi hadde NetCom og kunne fått 2 for 1 på kino, og når vi kom på det, var det litt for sent. Men sånn kan det gå! Vi fikk hvertfall sett filmen, og den var veldig morsom og totalt verdt pengene. 

I morgen tar jeg turen til Gøteborg for 2 dager med mamma og pappa, så da blir det ingen blogging, men skal prøve å ta masse bilder med mitt nye kamera som jeg kan legge ut senere. Gleder meg!Kjempegod kake og Frappe Mocca fra Wayne's Coffee.

Hva har du gjort i dag?
Har du vært i Gøteborg før?

For øyeblikket

17.07.2011 @ 22:48 i Hverdag 2 kommentarer

 

For øyeblikket har jeg nettopp vært ute og kjørt litt, og sitter nå på rommet mitt med ett kakestykke, melk og sex and the city på tv'en. Tumblr_ln5eja5lt41qeo7h1o1_500_large
//Privat og weheartit

Hva gjør du i kveld?

Dagen i dag#2

17.07.2011 @ 00:53 i Hverdag 3 kommentarer

I dag har jeg vært produktiv må jeg si, først var det opp på flyplassen i 8-tiden i dag. Så og si rett etter var det rett til Lillestrøm for å trene, hvor jeg ble hentet av Tom-André(som forresten har fått lappen, bare å si gratulerer, altså!) og vi kjørte til meg for å ligge ute i sola og bare ta det helt med ro. 


Fine bilen til Tom-André

Kjørte en stund med Tom-André litt rundt omkring
Kost oss i sola med Pretty Little Liars, moreller og cola.


Lest masse i boka mi

Spiste massemasse taco


Fant igjen noen gamle sko, som fortsatt passer!

Hva har du gjort i dag?

Kino og pizzakos

15.07.2011 @ 00:41 i Hverdag 4 kommentarer

Etter Harry Potter kinoen i dag, dro Lene, Sofie og jeg til Lene for å lage pizza og se på freaky friday, siden jeg enda ikke hadde sett den. Regner med at de fleste har sett den? 


Glemte å ta bilde av muffinsen før jeg spiste den, men den var veldig god altså! Kjøpte den og en karamell frappe på Wayne's Coffee.


Lage pizza, da..Og så glemte jeg å ta bilde av pizzaen når den faktisk var ferdig... Men vi var så sultne....

Hva har du gjort i dag?

Kino i dag!

14.07.2011 @ 11:36 i Hverdag 1 kommentar

I dag skal Sofie, Lene og jeg på kino og se på Harry Potter 7(vet ikke hva den heter..) Selv så jeg den på førpremieren på tirsdag, men synes den var så bra, så vil se den igjen!

I skrivende øyeblikk sitter jeg på kjøkkenet til Lene, alene vel og merke, og spiser frokost.


Har du sett Harry Potter 7?(part 2, altså)
Hva skal du i dag?

Chiller hos Lene, da

13.07.2011 @ 20:00 i Hverdag 1 kommentar

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet til Lene og ser på at hun skjærer kylling til vi skal lage chicken tandoori. Ellers har ikke dagen bestått av så mye annet enn å sløve i sola og vært på butikken og handlet det nødvendige. Jeg bor sånn delvis hos Lene nå denne tiden før hun skal til USA for ett år, så bloggingen blir prioritert bort, som jeg regner med at dere skjønner.


Digg med vannmelon, da..

//Privat

Hva gjør dere i dag?
 

St.Hans aften

24.06.2011 @ 00:43 i Hverdag 1 kommentar

Dagen i dag har vært veldig bra. Startet dagen med en treningsøkt på SATS, så flink som jeg er. Senere tok Sofie, Lene og jeg turen til Lillestrøm for å spise på café og siden ingen av oss hadde noen planer, dro vi til Oslo for å se litt. Kjøpte meg et supersøtt smykke til 20 kroner som jeg tenkte å vise litt senere, men det er fint altså, jeg lover. 

Når vi omsider tok bussen hjem dro Sofie og jeg til meg for å grille marsmellows og spise melon. Har kjent Sofie siden vi var 2 år gamle, men den siste tiden har vi vært litt fra hverandre pga diverse grunner, så var utrolig godt å være med hun noen timer i kveld.Naaam

//Privat

Hva har du gjort i dag?

21.03.2011

21.05.2011 @ 15:47 i Hverdag 4 kommentarer

I dag skal jeg til kjæresten og kose meg med flere morsomme filmer og masse godis. Hva skal dere i dag?

 


Trailer til den ene filmen vi skal se, som jeg har lett etter så utrolig lenge! Så den på tv for flere år siden, og fy søren, så morsom den er. Anbefales på det sterkeste!

Dagen i dag

15.05.2011 @ 01:04 i Hverdag 0 kommentarer

Dagen startet med at Tom-André og jeg skulle ta en tur på loppemarked, til et sted vi ikke var helt sikre på hvor vi var. Men vi dro, da. Å finne frem var ikke særlig vanskelig, men det var utrolig mange folk der, så litt trangt om plassen osv ble det jo. 

Her var loppemarkedet, på Åsenhagen skole.

Etter cirka 20-30 minutter ble vi vel egentlig ganske lei, siden det skuffet ganske mye, så vi tok heller turen til Oslo. Men det skulle vise seg å bli litt verre enn vi trodde, siden bussen kun går en gang i timen, og det er bare en buss der oppe som går til Oslo. Så da måtte vi bare vente, da.


Så ventet vi mer..


Så kom bussen, og den var jo ganske full..


Men når vi endelig kom frem til Oslo, var det alt i alt en veldig fin dag. Fikk kjøpt litt nytt, så kommer bilde av det senere. 

Hva har du gjort i dag?
 

Siste dag i praksis

12.05.2011 @ 08:47 i Hverdag 2 kommentarer

I dag er det da altså siste dag i praksis, og jeg føler meg ganske dårlig. Har egentlig følt meg generelt mye syk de siste ukene, så dette begynner virkelig å bli slitsomt. Praksis har jo vært noe for seg selv, ikke helt fornøyd kanskje? Stedet er bra og alt det, men det yrket er nok ikke noe for meg, nei. Men greit å få med seg en erfaring til.Hva gjør du i dag?

 

Sykestua

10.05.2011 @ 11:19 i Hverdag 4 kommentarer

Nå skulle jeg egentlig vært på et eldresenter på Skytta for å jobbe. Vi har praksis på skolen, så forrige uke, og denne uken skal jeg være der. Men det gikk ikke helt som planlagt, gitt. Jeg stod opp, spiste frokost, fikset meg og var så flink at du aner det ikke. Skifter til arbeidstøy og ser frem til å komme inn på avdelingen. Jeg kommer inn på avdelingen, hilser på de andre og legger fra meg veska mi. Der jeg står og skal hjelpe en av disse eldre damene til bords, blir alt bare helt svart for meg, og før jeg hadde gått i bakken med den eldre damen på slep, måtte jeg be noen om å ta over. Heldigvis fikk jeg satt meg ned før ting gikk rimelig galt. Så det resulterte i at jeg dro hjem tidligere enn antatt, noe som i seg selv ikke er så bra. Jeg liker virkelig ikke å være syk. 


Så da sitter jeg her med dyna tullet rundt meg, da.

Hvordan er formen din om dagen?

 

I natt sover jeg i gjesteseng..

05.05.2011 @ 22:40 i Hverdag 4 kommentarer

Jeg har fått noe rart i senga mi, så når jeg sover der vokner jeg opp med kroppen full av stikk. Det er ikke særlig behagelig, så jeg dro til legen for å finne ut hva dette var, og da viste det seg at det var noe slags fuglelopper eller noe sånn. Derfor ble det lufting av madrasser, dynner, puter, sengetøy til vask og støvsuging av sengen. Siden hele senga er til lufting og skal være det i 1-2 døgn, får jeg sove på gjesteseng i natt. Utrolig behagelig må jeg si..


Google-bilde! 

Sverigetur

23.04.2011 @ 17:08 i Hverdag 1 kommentar

Var en tur i Sverige med Tom-André, mamma og pappa i dag. Ble ikke så utrolig lang tur, men vi fikk kjøpt det ''nødvendige''. Tok med kamera, så ble litt bilder, men var ikke så mye spennende å ta bilder av akkurat. Nå føler jeg at jeg bare blogger som en blogger som ramser opp hva jeg har gjort i dag og blabla, og det er dritkjedelig å lese, så her får dere noen bilder istedetfor.Hva har du gjort i dag?
 

Påskeegg

20.04.2011 @ 16:38 i Hverdag 0 kommentarer

Ja, da har jeg også fått påskeegg fra mamma. Været er så fint for tiden, så føler meg nesten slem som sitter inne og blogger om at jeg har fått et påskeegg...
Har du fått påskeegg?

Endelig!

19.04.2011 @ 20:21 i Hverdag 3 kommentarer

Jeg har spart lenge, ventet lenge, og i går, fikk jeg endelig kjøpt meg macbook! Jeg er så glad. Den er så utrolig god å bruke, vil aldri gå over til vanlig PC. Helt sykt..

Men uansett. Etter jeg hadde vært i byen i stekende sol med mamma(som forresten hadde bursdag, gratulerer med dagen <3), så var det rett hjem, spise og løpe til bussen. Skulle nemlig til Caroline før vi skulle ned til Oslo på Opera bar hvor det var 16-års grense i går. Vi kom oss i en god form, og begynte å tusle nedover til bussen. Når vi hadde kommet oss til Oslo, gikk vi rett på McDonalds for å spise litt før vi tenkte å gå inn på Opera bar. Når vi kommer bort, ser vi den lange køen. Vi tenkte jo først at det bare var å stille seg i kø og vente på tur, men den gang ei. Vi stod der i bortimot en time, og kom jo aldri inn. Så etter mange nye bekjentskap i køen og flere doturer, bestemte vi oss bare for å ta bussen hjem.

Mens vi stod og ventet på bussen, tenkte jeg å hoppe i armene til Tom-André, bare fordi jeg synes det var så morsomt. Det viste seg at det ikke ble så morsomt likevel, fordi jeg klarte å dette rett i bakken med hodet. Nå sitter jeg igjen med en kul i bakhodet som er virkelig vond.
Elsker effektene på photobooth!
 

FA-cup semifinale

17.04.2011 @ 13:28 i Hverdag 2 kommentarer

Dessverre for meg, og alle andre United-fans, så tapte United. Men at City vant, var fullstendig fortjent.


Puben hvor United-fansen møttes før kampstart.

Wembley

2 timer før kamp, ganske få som var der da.

Storskjermen

"Banneret" på midten av banen.

The FA cup "banner"

United - spillere

Litt flere som har kommet, bilde av halve United fansen, og halve City fansen

City fans

United fans

United

Åpning av kampen, begge lag

Åpning av kampen, United.

Hele banen, halve av begge supporterne

United, litt fler enn 2 timer før kampen nå, ja

Etter kampen skulle vi gå til undergrunnen for å dra tilbake til hotellet, og City og United fansen ble "samlet". Det var fullt av politi der, og det ble nok en del slossing. Var blandt annet enn godt voksen, litt stor mann, som ble spent bein på og gikk rett i bakken, mye diskutering og kranglig og en ble bært ut på båre med hele hodet bandasjert.
Synes noen tar sporten litt for seriøst.

(Sorry for dårlig kvalitet forresten, mobilbilder.) 

London i morgen

15.04.2011 @ 21:36 i Hverdag 4 kommentarer
Skulle bare skrive et kort innlegg for å informere om at jeg drar til England i morgen. Skal shoppe og se fotballkamp, hjemme igjen på søndag(korttur, ja)

Balloutfit 13.04.2011

14.04.2011 @ 14:21 i Hverdag 3 kommentarer

Var på "ball" i går med Bjertnes Vgs + folk fra andre videregående skoler. Var vel egentlig ikke et ordentlig ball, men mer en slags fest. Var hyggelig og god mat, men ble litt skuffet siden forhåpningene var litt større.
Har ikke fått bildene som ble tatt enda, men får de nok i løpet av helgen, så de blir lagt ut når jeg har muligheten!


Kjole bodytouch, sko dinsko, armbånd vita

Har du vært på ball i det siste? 

Så mye surr på en dag

12.04.2011 @ 22:17 i Hverdag 2 kommentarer

Var en tur i Oslo med Malin i dag, for å få gratis Ben&Jerry is som de delte ut i Karl Johan. Regnet rant ned, så vi satt oss inne på Paleet med hver vår kule is. Selv om været ikke var særlig sommerlig, var det godt å spise is og "leke" at det var litt sommer utenfor dørene på Paleet. 

Når vi skulle ta turen hjem igjen, bestemte vi oss for å ta t-banen til Sinsen, for så å ta bussen derfra og hjem. Vi gikk fornøyde og glade ned til Stortinget t-bane og sto og ventet på t-banen. T-banen kommer, vi går på og setter oss ned på hvert vårt sete. Plutselig ser vi at vi er på Manglerud, som er helt på andre siden av det vi skal. Det første vi gjorde var naturligvis å gå av, for så å ta t-banen andre vei.
Tumblr_lj8f0v0giz1qgpufbo1_500_large
Når vi har kjørt forbi Grønland to ganger vi, skjønner begge at noe er galt. Det er da vi ser at t-banen har endret til 6 Jar. Så der satt vi og lo av oss selv, før vi måtte gå av for å ta bussen. For å ta buss er noe vi begge klarer.  

Reunion med gamleklassen

05.03.2011 @ 01:39 i Hverdag 1 kommentar

Var på reunion med klassen fra ungdomsskolen i dag. Vi spiste på peppes og noen av oss tok en tur til Ulrich senere. Utrolig koselig.Hva har du gjort i dag?

Wall-E!

16.01.2011 @ 00:48 i Hverdag 1 kommentar


Ja, jeg har ikke sett Wall-E før i dag. Fikk besøk av Malin, så fant vi ut at jeg hadde Wall-E på pc'n, og siden ingen av oss hadde sett den, tenkte vi at vi like så greit kunne se den. Og herregud, så søt den var!Har du sett Wall-E?
I så fall, hva synes du om den?

Konkurranse hos Nina Mandela..

12.01.2011 @ 16:17 i Hverdag 0 kommentarer

..Hvor du kan vinne Iphone 4!


Kjenner flere som har den, og jeg blir grønn av misunnelse hver gang de tar den frem for. Synes den er så fin og klassisk. Den har liksom alt.

Hva mener du om Iphone 4?
Er du med i konkurransen?
Bloggen er forresten: 
http://ninamandela.blogg.no/

Smoothie!

12.01.2011 @ 15:50 i Hverdag 7 kommentarer


I dag har jeg vært hjemme fra skolen pga mensensmerter til tusen. Matlysten har ikke vært helt på topp, men så så jeg noen bilder av smoothie, og da fikk jeg sykt lyst på det.Lager du ofte smoothie?Mitt 2010

02.01.2011 @ 01:34 i Hverdag 3 kommentarer

Som mange andre, tenkte jeg å oppsummere året. Vet ikke om jeg har så mange bilder å dele, men noe blir det vel.

Januar

Feira bursdagen til Andrea og hadde en veldig koselig jentekveld


I februar, mars og april gjorde jeg egentlig ingenting spesielt. Har heller ingen bilder fra de månedene.

Mai

Hadde siste vanlige skoledag på Li. Da ble det bare kortspill og bilder.

Så var det 17.mai og jeg var i Oslo med mange gode venner. Klippet også lugg denne måneden eller forrige, og angrer helt sykt.

Juni

Feiret bursdag med jentene.

Vitnemålsutdeling på Li. Endelig ferdig! 

Var på overnatting med jentene og så på Eclipse på førpremiere. Utrolig kul opplevelse!

Var på Bon Jovi konsert i England!!

Juli

Var i Sogndal og Vik. Fikk møtt mange familiemedlemmer jeg ikke hadde sett på en god stund.

August

Var i Frankrike.

Har ingen bilder fra september eller oktober heller gitt..

November

Var i Krakow!


Var på Strømmen med Andrea og Lene. Her danser/synger de en Gud-sang for at bussen skal komme.

På Kafé med Lene. Utrolig koselig dag!

Desember

Vært med venner. Har ikke mange bilder fra desember heller.

Hvordan har ditt 2010 vært?
Nyttårsforsett og 2011

01.01.2011 @ 01:29 i Hverdag 1 kommentar

Først og fremst; Godt nyttår!

Håper alle har hatt, og har, en fin kveld og ser frem til mange nye opplevelser i 2011! Det gjør hvertfall jeg.

Selv synes jeg egentlig at nyttårsforsett er litt dumt, fordi jeg føler det blir brukt som en unnskyldning for å bli et bedre menneske. Mål burde man kan klare å sette seg uten at det er et nytt år. Mitt nyttårsforsett(og hele-åretforsett) er å trene mer! Det er noe jeg sier til meg selv cirka hver måned, men nå skal jeg starte fordi jeg har en så god bror som har hjulpet meg å sette opp et treningsopplegg!

Så da blir det skikkelig hardtrening!

Julia Matleena - You gotta love itEvery dream is shot by daylight

Hva er dine nyttårsforsett hvis du har noen?

Wayne's coffee

24.11.2010 @ 17:16 i Hverdag 1 kommentar

Fredag som var, var Lene og jeg på Waynes Coffee i Oslo, i nesten 2 timer. Vi var så kalde etter å ha gått ute en stund for å ta bilder og filme i frognerparken, at vi måtte få varmen igjen. Ble en del bilder inne på Waynes Coffee da, ja.

 


Kaffen min fikk hjerte! hihi


Love you <3

Liten bloggpause.

13.11.2010 @ 00:19 i Hverdag 2 kommentarer

Tar en liten bloggpause.(ikke at jeg blogger så mye ellers, men). 
Humøret er ikke helt på topp for dagen, og vil ikke bare poste innlegg med mange bilder og negative klager til dere.

And They All Believe It by ~JS07M378 on deviantART picture on VisualizeUs
Tumblr

Jeg har en fantastisk bestevenn.

05.11.2010 @ 23:30 i Hverdag 0 kommentarer

Har hatt besøk av denne herlige gutten i hele kveld. Så på twilight, og jeg røpte ingenting som kom til å skje.(internt) Er vel egentlig ikke så innmari mye å si, har hatt en super kveld!

Hva har du gjort i dag?

Koselig kveld med to koselige jenter.

03.11.2010 @ 22:27 i Hverdag 3 kommentarer


Var på Strømmen en tur med Lene og Andrea, selvfølgelig var bussen forsinket, så vi ventet på bussholdeplassen i hvertfall en halvtime. Hadde med kamera, så tiden gikk jo delvis fort.

Andrea og Lene prøver å synge en slags gudsang elns..

Så kom vi oss til Strømmen, og dro på Kaffemakeriet. Sykt god bolle forresten!

Lene skulle mime sanger til oss når vi venta på bussen..

Hva har du gjort i dag?Ett år med verdens beste gutt

13.09.2010 @ 16:30 i Hverdag 5 kommentarer
På lørdag hadde kjæresten og jeg ett års jubileum. Var samme dag som konfirmasjonen til broren hans, så vi fikk kost oss med god mat og kaker. Tenkte å lage en liten oppsummering av året som har gått, mest for min egen skyld, men kanskje dere også synes det er koselig?

Uansett, 11 september 2009 ble vi sammen, og jeg husker den dagen utrolig godt. Sikkert veldig klisjé, men sant. Vi satt og "koste" med to store gorillabamser han har, og bare snakket.

Sånn ser bamsen ut.

Så gikk det en måned, så to og plutselig hadde det gått ett helt år.
Her er bare bilder fra forskjellige minner og turer vi har vært på.Sogndal

VikBon Jovi konsert!

Frankrike
Jeg elsker deg, gutten min.

Frankrike - Toulon.

16.08.2010 @ 21:18 i Hverdag 0 kommentarer
Fra mandag så har jeg vært i Toulon, i sommerhuset til kjæresten og familien hans. Det har vært fint vær så og si hele tiden, og vi har gjort så mye morsomt!

Har ikke tatt så mange bilder, men har tatt noen!

På tirsdag var vi på stranden, og kjørte gocart. Jeg ble påkjørt bakfra, så fikk nakkesleng ol, så jeg har ikke kjørt noe mer etter det! Tom-André og jeg gikk litt oppover i fjellet også, og utsikten er heelt fantastisk!


Go-cart.

Utsikten. 
Vi var i en Zoo også, men jeg vil faktisk ikke legge ut bilder derfra, siden dyrene hadde det ikke veldig bra, siden de hadde verken vann eller stor nok plass å være på!

Et til bilde av utsikten, tatt fra Tenepheriqen eller noe sånn. Vanskelig ord!

Tivoliiiii

Rett etter vi kom ut fra en karusell.
Tok mye mer, men orker ikke legge ut alle bildene nå.
Tok også noe som heter 'kula', men det kan jeg legge ut film av.

Har hatt en helt suuper uke!

Drømmested

07.08.2010 @ 13:11 i Hverdag 0 kommentarer
På mandag drar jeg til Frankrike med kjæresten og familien hans. De har hus der, så vi skal nok kose oss masse! 

Det er internett der, så jeg skal prøve å oppdatere noen dager, da får dere også bilder fra stedet, som ikke er fra google.
Vi skal på tivoli, kjøre go-cart(?), gå fjellturer og bade. Gleder meg så sykt!

Stranda. Seeee så fin og stor.
Bare et random bilde fra google. Toulon er stedet vi skal til, og det er en havneby.
Enda et random bilde fra google.

Hva har du gjort i sommer?
Vært utenlands?

Stikkord: sommerferie2010

Anbefaling av din blogg?

31.07.2010 @ 14:58 i Hverdag 1 kommentar
I kveld tenkte jeg å anbefale noen blogger. Spørs hvor mange som vil bli anbefalt, men håper på å få anbefalt to hvertfall!
Hvis du vil bli anbefalt, så er det bare å si at du vil bli anbefalt. 

Ellers så har jeg hatt besøk av tante, onkel og besteforeldre for kaffe og kake i dag. For i dag har nemlig jeg bursdag, så ville feire litt med nærmeste familie. Siden vi skal på Åråsen om en knapp time, var det greit å få besøk litt tidlig. Og når man i tillegg våkner opp til et nydelig ansikt som kjæresten sitt, er ikke dagen dum. Var flink å bake Oreo kake i går, så den ble servert, sammen med marsipankake og vafler. Det var veldig koselig å få besøk av litt familie igjen, for selv om vi bor veldig nærme hverandre, ser vi hverandre ikke så ofte som vi kanskje burde.


Endelig kan jeg bruke øredobber igjen!

Ser du familien din ofte?

For en deilig dag!

29.07.2010 @ 00:47 i Hverdag 2 kommentarer
I dag har det vært utrolig nydelig vær. Det har vært godt over 20 grader så og si hele dagen, så mesteparten av dagen har jeg tilbringet ute. Fått ett lite skille til og med. Koste meg i sola sammen med kjæresten i går også, så han tok en del bilder av meg, tenkte jeg kunne legge ut noen. Så spiste vi markjordbær. Nam!


Sommer!

Oslo i dag.

27.07.2010 @ 12:22 i Hverdag 0 kommentarer
I dag har jeg tenkt å ta meg en tur til Oslo med kjæresten for å kjøpe noen småting og noen t-skjorter. Har vært en del på shopping i det siste, men har også følt jeg har trengt en del. Blir kanskje ett innlegg i kveld med alt innkjøpet samlet hvis dere vil se?

Ellers så blir jeg 16 på lørdag, og da er det bare 9 dager til vi skal til Frankrike. Så nå nyter jeg bare sommeren selv om været ikke er noe å skryte av.. 

Hva har dere gjort i det siste? Fint vær hos dere?


Begynt å trene litt med rockeringen vår igjen også :)

Bon Jovi konsert!

25.06.2010 @ 21:55 i Hverdag 0 kommentarer
På onsdag var jeg på konserten til Bon Jovi med mamma, pappa og Tom-André. Det var en helt superbra konsert, og jeg tror jeg aldri har opplevd noe så bra!

De startet med en sang jeg ikke kunne, og var litt bekymret for om han BARE skulle spille musikk fra sitt nye album. Men tvert imot! De spilte nesten bare gamle sanger, noe jeg var utrolig glad for. De spilte også den aller første sangen Tom-André noen gang sendte til meg, en sang vi på en måte tar som "vår" sang, og da var det nære på at tårene kom. Var så utrolig lykkelig. Jon Bon Jovi hadde en pause på kanskje 3-4 minutter, før han kjørte på igjen. Det var helt sykt, og jeg kunne ønske kvelden aldri tok slutt!


Stikkord: sommermusikk2010

London next.

22.06.2010 @ 11:01 i Hverdag 0 kommentarer
I morgen tidlig, klokka 4(!!!!!) drar vi hjemmefra for å ta flyet til London. Vi skal bare være der til torsdag, men gleder meg utrolig mye for det om. Pleier å være i England opptil flere ganger i året, grunnet en far som er fryyyktelig fotballinteressert. 

Men i morgen drar vi til England for å se på konsert med Bon Jovi! Jeg er utrolig glad for at jeg får sett de live med kjæresten, som fikk meg til å begynne å høre på de. Kommer til å bli en helt utrolig opplevelse!

Fra en fotballkamp i fjor vår. Laget vi drar for å se på, er selvfølgelig Manchester United.

Har du dratt på ferie enda?
Stikkord: sommerferie2010

Sommerferieeeeee

20.06.2010 @ 13:19 i Hverdag 0 kommentarer
Endelig er det sommerferie, eller.. vi fikk sommerferie på fredag. Merker vel ikke så mye til det enda, men vil tro at det kommer så fort det har gått en uke. Tar en liten tur til England på onsdag med kjæresten, mamma og pappa. Da blir det forhåpentligvis litt shopping på dagen, så konsert med Bon Jovi på kvelden. Gleder meg utrolig mye til å se dem live, og i tillegg til at det er med kjæresten min, som fikk meg til å høre på Bon Jovi.

Ellers blir det bare noen turer rundt i Norge, som Sogndal, kanskje Langedrag og litt diverse steder. Blir hvertfall en koselig og rolig sommerferie. 


Utrolig dårlig bilde, men det er hvertfall tatt i Frognerparken. Blir nok noen turer dit med jentene også.

Hva skal du i sommer?
Stikkord: sommerferie2010

Vitnemålsutdeling.

19.06.2010 @ 19:21 i Hverdag 1 kommentar
I går kveld gikk jeg ut fra Li etter 3 år på den skolen. Det har vært 3 fine år, funnet mine ekte venner, forandret meg mye vil jeg tro, fått nye opplevelser og kunnskaper. Jeg kommer nok til å savne en del, men jeg er mer glad enn trist for at jeg skal begynne på vidergående for å få nye kunnskaper og opplevelser. 


Konferansierene Henrik og Mia. Utrolig flinke!

Elevrådsleder Felicia. 

Klasse 10C

Klasse 10D

Så var det ut på restaurant med bestekjæresten.

Så dro jeg til Lene og "feiret" avslutningen med jentene. Har nesten ingen bilder derfra..

Snart sommerferie...

16.06.2010 @ 15:14 i Hverdag 0 kommentarer
...selv om vi har hatt det en god stund nå da. I morgen blir det Frognerparken med jentene, gleder meg! Slappe helt av, grille, nyte solen(forhåpentligvis) og bare snakke om alt mulig. Koskos!

På fredag er det aller siste dag på Li ungdomsskole, og da vet jeg ikke helt hva vi skal, men vi skal hvertfall ha vitnemålsutdeling på kvelden, så spise kaker o.l i klasserommet, senere er det restaurant med kjæresten, så feire hos Lene med resten av jentene! Digg uke.


Et bilde fra i går.

Nebbursvollen med trinnet.

09.06.2010 @ 14:29 i Hverdag 1 kommentar
I går til i dag sov Tom-André hos meg, så det ble litt stress å stå opp tidlig i dag. Sov så utrolig godt i natt. Men uansett, klokken kvart over 9, skulle jeg ta bussen til Nebbursvollen sammen med flere fra trinnet. Vi skulle nemlig dit med hele 10.klasse. Været var ikke så mye å skryte av, så det var litt kjipt, men det ble en ganske så bra tur likevel.

Noen venninner og jeg, hadde så klart ikke tatt med oss badetøy, for vi tenkte jo at vi så klart ikke skulle bade. Men når vi først kom dit, fristet det utrolig mye! Det var utrolig kjipt, men var vårt eget valg, så skal ikke klage.

Meg og Silje fra Nebbursvollen fra i fjor.

Har du badet i år ?

Noen som kjenner til bloggtrafik.nu?

07.06.2010 @ 18:46 i Hverdag 4 kommentarer
Leste på en blogg om en svensk nettside som vil garantert øke trafikken på bloggen din. Noen som kjenner til denne siden? (www.bloggtrafik.nu) 

Hvertfall, så kan du melde deg inn her(http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lisebjork) linking funker så klart ikke...

Bare en liten oppdatering.

02.06.2010 @ 15:03 i Hverdag 0 kommentarer


Tar litt pause fra eksamen her og der, føler jeg har kommet godt i gang allerede.
Etter jeg fikk tilbake min egen pc, som har vært på reparasjon, får jeg mer og mer blogglyst. Skal nok prøve å blogge daglig nå for det meste, med unntak av hvis jeg ikke har mulighet, så klart. Har planer om å ta flere bilder også, så da blir det bilder på bildeknappen under headeren. Dette blir kanskje ikke så dårlig!

Muntlig eksamen

02.06.2010 @ 10:19 i Hverdag 1 kommentar

/weheartit.com

Begynt å klikke meg inn der noen ganger, utrolig mange fine bilder. Men nok om det.

I dag kom resten av 10.trinn opp i muntlig eksamen, og jeg var helt sikker på at ingen i vår klasse kunne komme opp i matte, det hadde tross alt 10 stykker fra klassen vår gjort på fredag. Så jeg brydde meg ikke så veldig mye om hva jeg kom opp i, og når jeg hørte at jeg kom opp i engelsk, ble jeg utrolig glad! Engelsk er det faget jeg føler meg tryggest i på skolen, så det var helt supert! Men synes synd på resten av klassen min som kom opp i matte..

Fikk ganske lett tema, Australia. Har hatt oppgave om det før, og da fikk jeg 6'er, så er jo hvertfall motivert!

Har du kommet opp i eksamen ?
  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits