Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: Anbefalinger

Epilator anbefaling

22.06.2012 @ 16:32 i Anbefalinger 0 kommentarer

Heihei! 
Jeg har anbefalt dette produktet før, men nå har jeg fått prøvd det ut et helt år, så jeg har litt mer å si om det. Hvis du vil lese min forrige anbefaling, finner du den her

Jeg begynte å bruke epilatoren i mai i fjor, og har brukt den jevnlig siden da. For hver gang du bruker den drar den ut rota på hårene, og kutter ikke bare over slik en høvel gjør. På grunn av dette tar det lenger tid før hårene vokser ut igjen, og hver gang de vokser ut er de tynnere enn de var fra før. Før shavet jeg leggene nesten annenhver dag, men nå trenger jeg bare ta en kjapp runde over leggene cirka annenhver uke. 
Sånn ser pakningen ut.Slik ser selve epilatoren ut. 
Det er utrolig vondt de første gangene, det synes hvertfall jeg. Men nå er det ikke noe problem, å gå over leggene gjør ikke en smule vondt, og det funker helt fint å ta den under armene og ved bikinilinja!
Dette var den billigste på markedet når jeg kjøpte den, men jeg synes denne er veldig god!

Har du prøvd epilator før? 
Har du kanskje den samme?

Filmanbefaling - Trust

17.08.2011 @ 17:06 i Anbefalinger 2 kommentarer

For en liten stund tilbake så jeg en film som heter "Trust", og filmen handler om en jente som chatter med folk på nett. Som de fleste forhåpentligvis vet kan man bli lurt og folk sier de er yngre enn de egentlig er. Nettopp det skjedde i filmen også, og vi følger Annie gjennom de første samtalene på nett, til livet etter. Virkelig en film som får deg til å tenke over hvem du snakker med på nett. 

//google

Har du sett filmen? 

Bokanbefaling - Saras nøkkel

08.08.2011 @ 14:13 i Anbefalinger 2 kommentarer

Jeg ble nettopp ferdig med boka Saras nøkkel, og den levde virkelig opp til forventningene. I starten tenkte jeg at den ikke var så bra som alle skulle ha den til, men jo fler sider jeg leste, jo bedre ble boka og når jeg var ferdig satt jeg igjen med en tanke om at boka var helt sykt bra.

Boka handler om en jødisk jente som heter Sara som blir tatt med moren og faren sin under andre verdenskrig til en konsentrasjosnleir. Rett før hun blir hentet av det franske politiet, låser hun lillebroren sin i et hemmelig skap i leiligheten og lover at hun skal komme tilbake for å hente han. 
60 år senere får en journalist i oppgave å skrive om det som skjedde med jødene under andre verdenskrig, og da finner hun flere gripende historier, blant annet om Sara.

Har du lest boka? I så fall, hva synes du om den? 

Filmanbefaling - Beastly

10.07.2011 @ 12:09 i Anbefalinger 1 kommentar


Jeg vil ikke si så veldig mye om hva filmen handler om, men det er egentlig en film de fleste burde se. Den handler i korte trekk om at det ikke hjelper så mye å være pen på utsiden, hvis du ikke er pen på innsiden. Filmen er utrolig søt og fin, men samtidig får du litt å tenke på mht handlingen i filmen. 

Jeg klarer aldri å fortelle hva en film handler om uten å si hva som skjer gjennom hele, men filmen anbefales virkelig.


Har du sett den før? 

Produktanbefaling.

05.05.2011 @ 13:49 i Anbefalinger 5 kommentarer

Forrige uke en gang kjøpte jeg en epilator, fordi jeg hadde hørt mye bra om det. Første gangen jeg prøvde den, så gjorde det så vondt. Jeg tenkte med en gang at det å få fjernet hårene over en lang periode, var ikke verdt den smerten. Men jeg beit tenna sammen og gjorde det likevel, og den fungerte utrolig bra. Jeg ble ikke skuffet i det hele tatt! Jeg kjøpte den på Lefdal og den kostet cirka 399 kroner. 

Den napper på en måte ut hårene fra roten, og kutter den ikke bare rett av slik som barberhøvel gjør.

Har du prøvd dette før?
Finnes forresten i mange andre versjoner, så klart. 

Sponsor til din blogg?

20.03.2011 @ 22:32 i Anbefalinger 0 kommentarer

Hvis du melder deg inn på denne siden kan du få sponsorer til din blogg. Du bare registrerer deg, så sender de deg en mail med en evt sponsor. Selv synes jeg det er veldig smart, og veldig enkelt. 

Blogganbefaling

12.01.2011 @ 13:54 i Anbefalinger 1 kommentar

Først og fremst; Takk til Lene for de fine ordene, ble utrolig glad!

Jeg kom over en blogg i dag, som jeg ikke klarte å slutte å lese. Hun skriver om sine psykiske lidelser, selvskading og andre problemer som folk ikke vil eller tørr å prate om.

Hun har skrevet en del om de pårørende til selvskadere, hva de skal gjøre, og hva de helst ikke bør gjøre. Dette er kopiert fra bloggen hennes. http://liseliten.com/

Ja, takk:
- Hold deg rolig!
- Vis eller fortell at du er der, uten å være for pågående
- Vis omsorg (også uten å være for påtrengende)
- Oppfør deg som vanlig i ettertid, jeg tror ikke noen ønsker særbehandling eller å bli sett annerledes på
- Spør gjerne (på en vennlig måte), men respekter hvis vedkommende ikke ønsker å snakke om det
- Vær behjelpelig med å skaffe vedkommende hjelp (det er ikke ditt ansvar å være behandler)

Nei, takk:
- Ikke kjeft eller reager med sinne
- Ikke be om eller krev at vedkommende skal slutte å skade seg
- Ikke overreager (enten det er i form av sinne, sjokk, redsel, sorg eller skuffelse)
- Ikke klandre deg selv, eller gi personen skyldfølelse ?Hvorfor gjør du dette mot meg/oss! Ser du ikke hvor vondt du gjør oss!?
- Åpenhet er en god og viktig ting, men det er ikke alltid hyggelig (eller nødvendig) å oppdage at hele slekta og halve verden er informert (for å sette det på spissen) uten at man har gitt tillatelse til det

Hun skriver utrolig fine tekster, som er sterke og som får en til å tenke. Hun skriver om egne erfaringer, hva hun mener om diverse ting, og generelt skriver hun utrolig bra!
Håper dere tar en titt innom bloggen, for dette er ikke en blogg som forteller hva hun spiser til frokost, men om et tema som kanskje mange vil, men ikke tørr, prate om.

Anbefaling av Jannike.

31.07.2010 @ 22:02 i Anbefalinger 1 kommentar


(Unnskyld for at bildet blir lite, ser på bloggen hennes, der ser dere det bedre)

Design: Med en gang jeg gikk inn på bloggen, synes jeg designet var ufattelig fint. Så friske og fine farger. Det fikk meg til å ville bla lenger nedover på bloggen for å lese mer.  Headeren er utrolig enkel, men samtidig så fullført. Hun har fikset på bloggen sin, så den ikke ligner på alle andre sin, og det legges godt merke til. Skriften er passe stor og lett å lese. Jeg synes dette designet gjør så man vil bla seg lenger nedover. 

Innleggene: Jannike skriver utrolig bra. Det er ryddig og morsomt å lese. Hun har flere bilder som beskriver teksten godt. Bildene hennes er utrolig fine, og de er også en del av det at du vil bla mer ned på bloggen hennes. Hun har få, om ingen, skrivefeil. Som jeg har sett hvertfall, noe som virkelig er et pluss. Du har ikke lyst til å sitte å lese en blogg fullt av skrivefeil. Heldigvis er ikke dette tilfellet her! Hun skriver kort og lett, noe som gjør tekstene morsomme, men du forstår også hva hun mener og du får mye ut av de få setningene.

Helheten: Helheten blir jo egentlig mest det som er skrevet over, men jeg kan jo tilføye at hun er flink til å kommentere på andre blogger også, og legger ikke igjen reklame(f.eks; Fin blogg, besøke min?). Ikke som jeg har lagt merke til hvertfall. Bloggen er ryddig, fine bilder og fine farger, alt passer og henger sammen. Lett å finne frem i bloggen, siden du kan også søke i bloggen øverst på siden. Så alt i alt, er dette en veldig ryddig og fin blogg,som jeg kommer til å begynne å lese fra nå av!

Karakter: 5+

http://kab0m.blogg.no/ Her kan dere gå inn selv og si hva dere mener om bloggen hennes!

Liker du å anbefale/anmelde blogger?

The green mile.

30.07.2010 @ 23:51 i Anbefalinger 4 kommentarer
I går kveld så kjæresten og jeg på filmen 'The green mile'. Det er ikke så lenge siden jeg først hørte om den, men jeg synes virkelig filmen var utrolig bra!

Siden jeg er for lat til å skrive sammendrag selv, hentet jeg litt av handlingen fra wikipedia.

I 60 år har Paul Edgecomb slitt med søvnløshet og dårlig samvittighet. En hendelse fra hans tid som fangevokter på 1930-tallet har festet seg i sinnet for alltid. Paul var på avdelingen for dødsdømte i det beryktede Cold Mountain i depresjonstiden. Her ventet fangene på å gå sin siste vandring, «den grønne mil», over det grønne linoleumsgulvet mot den elektriske stol.

Paul og hans kolleger hadde sett det meste, men var ikke forberedt på John Coffey. En dag ruver giganten i døråpningen, dømt for å ha drept to ni år gamle søstre. Personligheten hans bryter tvert med utseendet. Bak musklene befinner det seg en enkel, mørkredd mann med et godt hjerte.

Snart kommer det for en dag at Coffey har unike evner. Paul er den første som får nyte godt av dem. Den sindige fangevokteren utvikler et vennskap med den milde kjempen, og lar kollegene få ta del i hemmeligheten om ham. Paul begynner for alvor å lure på om Coffey kan være uskyldig.

Men tiden er knapp. Coffey skal snart gå «den grønne mil».


Har du sett den?

Usikker på hvor du skal ha sminkekoster?

29.07.2010 @ 13:46 i Anbefalinger 5 kommentarer
Det har jeg vært en stund også. Jeg har bare slengt de i en skuff på badet, men det er jo selvfølgelig ikke lurt. Sminkekoster blir ikke fine når de blir liggende sånn. Så i dag har jeg renset kostene, og funnet ett nytt sted til de!

Bestemor sin gamle veske! Passer supert.
Tok ansiktsbørstene bakerst, og det til øynene foran!Hvor har du sminkekostene dine ?

Sminke-anbefaling.

25.07.2010 @ 23:11 i Anbefalinger 2 kommentarer
For noen uker siden bestilte jeg sminke fra www.eyeslipsface.co.uk. Eller elf, som det også er kjent som. Bestilte en del øyenskygger og mineralprodukter. Selv er jeg utrolig fornøyd! Sminken er veldig billig, men også veldig bra. Det jeg vil anbefale er mineral foundationen jeg kjøpte. Den kostet 38 kroner og det er ganske mye i den. Du trenger ikke ta på mye for å dekke, og foundationen legger seg lett og luftig på huden, og ikke et tungt og tett lag som kremete foundationer ofte gjør. 

Selv synes jeg den var veldig bra, og tror det er mange fler som mener det samme som meg!
Har du prøvd den ?

Vil du bli anbefalt?

10.06.2010 @ 16:39 i Anbefalinger 0 kommentarer

Jeg synes det er kjempemorsomt å lese nye blogger og finne flere, nye blogger, som jeg kanskje blir en fast leser av.
Nå for tiden er jeg på en måte litt lei av de bloggene jeg leser, eller, ikke lei, men jeg vil finne flere blogger som er like bra som de jeg leser. Jeg synes det er utrolig spennende å lese om andres tanker og meninger rundt ting. Flere som liker det?

Men uansett, hvis du vil bli anbefalt, så bare skriv en kommentar, send meg en mail, hva som helst, bare noe kontakt på en eller annen måte, så trekker jeg ut 2-3 stykker som blir anbefalt i løpet av kvelden!


Fra bursdagen til Olga. Random...

Anbefalinger

30.05.2010 @ 13:06 i Anbefalinger 0 kommentarer
Her kommer jeg til å anbefale diverse bloggere.  Hvis du vil bli anbefalt, er det bare å skrive en kommentar eller kontakte meg.
  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits