Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Kategori: 30 days

Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

09.mar.2011 @ 22:15 i 30 days 4 kommentarer

Oppturer:

 • Hatt mange fine dager med venner.
 • Konsert med Band Of Horses.
 • Fikk flere gode karakterer på skolen.
 • Sparte masse penger.
 • Vinterferie.
 • Reunion med gamleklassen.
 • Hadde fine dager med fin bestevenninneNedturer: 

 • Var sliten etter mye skole.
 • Holdt meg mye for meg selv.

 

Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene

05.mar.2011 @ 13:08 i 30 days 2 kommentarer

28t8hee_large
Egentlig, har jeg ingen særlige mål de neste 30 dagene. Kanskje trene litt mer, jobbe bra på skolen og spare penger.

Har du noen mål?

Dag 28 - Noe du savner

03.mar.2011 @ 18:14 i 30 days 4 kommentarer


Jeg savner 2009. Hele året, egentlig.

Jeg savner jentegjengen jeg hadde før.

Jeg savner en venninne som har flyttet et stykke vekk.

Jeg savner når jeg hadde supergod kontakt med denne jenta.

Jeg savner å spille fotball og føle meg som en del av noe.

Jeg savner granittrock.

Jeg savner syden.

Jeg savner overnatting på trampolina med venninner.

Jeg savner Trondheim

Jeg savner konfirmasjonen min

Jeg savner visst ganske mye. Men jeg savner mest av alt hvordan alt var.

Savner du noe?

Dag 27 - Et problem du har

02.mar.2011 @ 12:28 i 30 days 5 kommentarer

Tumblr_l8nihknobb1qbnk2jo1_500_large
Dårlig selvtillit.

Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?

28.feb.2011 @ 14:20 i 30 days 3 kommentarer

Mennesker med dårlig humor. 

Vet ikke om dette er ment som mennesker jeg får følelser for, eller mennesker jeg går godt sammen med og blir venner med, men kan jo svare på begge deler.

Av venner, så tiltrekkes jeg fort av de med dårlig humor, ærlige folk og de som sier sin mening og ikke bare "følger strømmen". De som gjør det de selv vil, ikke tenker så mye på hva alle andre mener og som er der for vennene sine. At de liker å gjøre ting, ikke bare sitte inne, men dra til steder og kanskje gjøre ting som egentlig ikke har noen mening, men også at de liker å ta en rolig dag og bare slappe av hjemme. 


Mennesker som kan le av seg selv, og ikke tar seg selv så høytidelig.
Mennesker som lytter til ting andre sier, og bryr seg.Hvis jeg skal si litt om mennesker jeg tiltrekkes av, som noe mer enn en venn, blir det vel egentlig det samme som tiltrekkes av venner, men utseendet hjelper jo litt der. Så jeg tiltrekkes av gutter som viser at de er interresserte, som tar initiativ, komplimenterer og som er seg selv. At de er ærlige og morsomme, kan få meg til å le og vil gjøre ting med meg. At de har ganske store og sterke armer er absolutt ikke negativt, men muskler som er så store at man blir skremt, det er ikke særlig positivt. Alt med måte. Brune øyne og brunt hår er utrolig pent, og rette tenner er et stort pluss!

Hva slags mennesker tiltrekkes du av?

Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor

27.feb.2011 @ 13:17 i 30 days 2 kommentarer


Min beste venninne, Lene

Hun sier alltid hva hun mener, uansett. Hun står for sine egne meninger og er ærlig, hele tiden. Jeg har kjent hun siden barneskolen, og hun har vokst utrolig mye på de årene som har gått. 

Hun er en av de tøffeste jeg vet om, og til sommeren, skal hun dra til USA i ett helt år. Det er utrolig tøft gjort, og jeg er veldig stolt av hun. 

Hun er absolutt ikke redd for å drite seg ut. Jeg har det alltid utrolig gøy når jeg er med hun, fordi hun driter rett og slett i hva andre mener. Hun har den sykeste humoren, og er der alltid for meg om jeg trenger noen å prate med, eller bare noen å være med. 

Hun fascinerer meg fordi hun er den personen hun er, rett og slett.

Love u 

Hvem fascinerer deg?

Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om

26.feb.2011 @ 17:14 i 30 days 2 kommentarer

Pearl_harbor2_106345030_113629899_large
Pearl harbor er min absolutte favorittfilm. Har sett filmen så mange ganger at jeg ikke lenger har telling. 

4251550429_304063e4ec_large
Filmen handler om kjærlighet og krig. Det er under 2.verdenskrig.
En typisk amerikansk kjærlighetshistorie, rett og slett.
Josh_hartnett_kate_beckinsale_pearl_harbor_001_large

Har du sett Pearl harbor?

Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser

26.feb.2011 @ 11:51 i 30 days 0 kommentarer


Robert Pattinson

Joseph Gordon Levitt

Johnny Depp.(Kun som Jack Sparrow)

Kommer ikke på flere attraktive kjendiser.
Hvilke kjendiser synes du er attraktive?

Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?

26.feb.2011 @ 01:20 i 30 days 2 kommentarer

Jeg velger å ta denne utfordringen både utseendemessig og som person. 
I utseendet har jeg ikke endret meg så veldig mye, blitt mer voksen i ansiktet og blitt litt høyere og slike normale ting, men ingen drastiske endringer.

Meg i februar 2009

Meg i januar 2011.

Som sagt, ingen store endringer i utseendet.

Som person vil jeg velge å si at jeg har vokst og lært mye på to år. Venner har kommet, og venner har gått. De jeg holdt sammen med 2 av årene på ungdomsskolen, glidde jeg ganske fort vekk fra, og ble "medlem" av en ny "gjeng". Jeg gjorde noen feil, noen små feil, og noen litt for store feil. 

Selv om jeg har det bra nå, tror jeg jeg hadde det bedre for 2 år siden, også kanskje for 1 år siden. Jeg har gjort flere ting jeg kunne ønske jeg aldri gjorde, ting jeg har angret på, ting jeg kunne ønske jeg kunne ta tilbake. Men jeg vet jeg ikke endre ting fra fortiden, og det er noe jeg(alle) bare må leve med, men selvfølgelig kunne jeg ønske det kunne blitt endret, men det kan det ikke. På en merkelig måte, er jeg også glad det ikke kan bli endret. Det jeg har gjort som er galt, er noe jeg har lært av.

Jeg er ikke stolt over alt jeg har gjort de siste 2 årene, men jeg har alltid vært meg selv, og det er noe jeg er stolt over. Jeg har aldri prøvd å være noen andre enn meg selv. Så klart har jeg noen ganger ønsket å være en annen, men likevel har jeg vært meg selv uansett.

Jeg har nok overrasket en del mennesker, som trodde jeg var annerledes. At jeg ikke var "den typen". At jeg har gjort ting de aldri hadde trodd jeg ville gjøre. Og jeg har nok overrasket meg selv også. Det er flere ting ved meg selv jeg før trodde jeg aldri kom til å gjøre, som nå er gjort. Ting som kun har hatt med meg å gjøre, og ting hvor andre er involvert. Alt er ikke like bra, men erfaringer er gode, uansett. Jeg har lært av de feilene jeg har gjort i løpet av årene, og det er jeg glad for, for da vet jeg at jeg ikke vil gjøre samme feilen om igjen. 

Så jeg vil tro at jeg har vokst, lært og fått nye kunnskaper og erfaringer. Jeg har blitt mer ansvarsfull og voksen. 

Bilde fra konfirmasjonen min i mai 2009. Fra.v: Sofie, Sarah, meg, Sandra, Lene.

Emilie og meg i bursdagen min juni 2010

Har du forandret deg mye de 2 siste årene?

Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine

24.feb.2011 @ 12:32 i 30 days 5 kommentarer


Det er nok ingen hemmelighet at jeg er en stor tilhenger av one tree hill. Har sesong 1-7 på dvd, og har sett alt som har kommet ut av sesong 8 også. 


Hva er din favoritt tv-serie?

Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?

23.feb.2011 @ 22:28 i 30 days 0 kommentarer

Nodarksarcasmintheclass_large
Jeg mener utdanning er utrolig viktig. Når du er 16 år og skal søke jobb, men tenker at du ikke får den fordi du er under 18, så er ikke det hele grunnen. For å jobbe, de fleste steder, trenger du nemlig en utdanning. Det er nesten så du trenger utdanning for å sitte i kassa på Kiwi. 

De som driter i skolen, for å være "kule", synes jeg heller synd på. At de velger å heller få status og "venner" som liker dem fordi de drikker og røyker, enn å få seg en utdanning, skjønner jeg ikke. Nå sier jeg ikke at alle som driter i skolen er sånn, selvfølgelig ikke, men det er et eksempel.

De fleste ungdommer vil tjene mye penger. Mye penger, fort. Men hvis du skal tjene godt med penger, må du ha en god utdanning. Du må jobbe litt for de pengene du så sårt vil tjene.
95b0c7dcdad3fce620cb8edb5bad2e3878f9f684_m_large
Jeg mener utdanning er utrolig viktig, og vi i Norge som får gratis utdanning(hvertfall fra 1-3.vgs, vet ikke med høyskole osv?) burde ta sjansen vår og bruke den!

Hva mener du?

Dag 19 - Fortell om familien din

23.feb.2011 @ 14:34 i 30 days 1 kommentar

Starter med broren min

Broren min og meg i England i 2006.

Broren min er 3 år eldre enn meg, og fyller da 20 år i år. Vi har et veldig godt forhold, og det er sjelden vi krangler. 
Nå for tiden er han i millitæret, og jeg savner virkelig å se han hver dag. Det er utrolig uvandt. Vi er nå veldig forskjellige, og noen ganger lurer jeg på om vi i det hele tatt er søsken. Hørte alltid før at vi lignet så fælt, men med årene har jeg heller hørt at jeg ligner på moren min. 


Mamma og meg i Italia i 2007. 
Moren min har jeg også et veldig godt forhold til, jeg kan prate med hun om alt, uten at det er noe som er flaut eller rart å fortelle. Er ikke så veldig mye mer å si om det, egentlig.Faren min og broren min. 
Uansett hvor vi er, og uansett når, går pappa med en GIF t-skjorte(som på bildet), og sandaler er noe han ofte begynner å bruke i april. Har et godt forhold til pappa, men er ikke alle ting som er like lett å prate med han om, noe som forsåvidt er ganske så normalt.

 

Hvordan forhold har du til familien din?

Dag 18 - Hva tror du på?

21.feb.2011 @ 23:13 i 30 days 0 kommentarer

Tumblr_lgi251uqms1qan88jo1_400_large
Jeg vil tro på karma og rettferdighet. Jeg vil tro at de menneskene som er gode, får som de fortjener etterhvert. Jeg vil tro at de som er dårlige mennesker, de som stjeler, dreper og diverse, får svi for det senere. Men det er ikke sånn. Før trodde jeg det. Jeg var sikker. Sikker på at så lenge man var et godt menneske, ville gode ting skje. Men jeg har innsett det nå, sånn er det ikke. 
885763-10-1297616584247_large
Verden er ikke rettferdig, og uansett om du kun er snill og grei, kan fæle ting skje med deg. Du har ingen garanti på at ting skal gå bra for deg, bare fordi du er snill mot andre. Egentlig burde det jo være sånn. At du får noe tilbake hvis du er snill og grei. For noen er det kanskje en selvfølge at hvis du er snill og behandler folk bra, får du gode venner, og å ha gode venner er jo i seg selv noe du får "igjen" for å være god. Men det er ikke alltid det er sånn. Det er ikke alltid du får gode venner uansett hvor god venn du selv er. Og det kan det være forskjellige grunner til. Du kan ha kommet i feil miljø, bare funnet folk som egentlig ikke bryr seg, rett og slett. 

Så hvis jeg skal "velge" noe å tro på, som jeg på en måte ser at er mulig å tro på, så er det vennskap. Uansett om det egentlig er noe å tro på eller ei, vennskap er noe som kan hjelpe meg, og helt sikkert mange andre, på triste dager. Ekte venner som er der, som støtter deg, og som ser det falske smilet.
Tumblr_lc7qpxvyy51qd4gh8o1_400_large
Hva tror du på?

Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året

21.feb.2011 @ 19:56 i 30 days 3 kommentarer

Starter med høydepunkter.

 • I januar hadde vi jentekveld hos Ezsa, med mange jenter. Var utrolig koselig!

 

 • Vi var inne i helsesøstergangen på skolen, i hvert eneste friminutt.(Vi fikk ikke lov til å være inne)
 • Andrea feiret bursdag i 2010, og vi rakk å feire den i 2011 før det hadde gått et helt år.
 • Var vinterferie og påskeferie, men jeg husker helt ærlig ingenting fra det, som er verdt å nevne på høydepunkter.
 • I mai feiret vi 16-års dagen til Olga, var på Romtjern og badet og hadde siste skoledag på Li skole.
 • I juni var jeg på Langøyene og i Frognerparken med jentene, Eclipse festpremiere, Bon Jovi konsert, hadde vitnemålsutdeling på Li og var i konfirmasjonen til Olga.
 • I juli var jeg i Sogndal, hvor jeg er hver sommer. Og jeg ordnet opp en del rot og kluss med en god venn. Finfin sommer!
 • I august var det tur til Frankrike og jeg begynte på Bjertnes vgs.
 • I september var jeg i konfirmasjonen til lillebroren til ekskjæresten.
 • I november var jeg i Krakow og fikk sett et nytt land.
 • Jula kom i desember, og var over like fort som den kom. Så var det nyttårsaften og jeg feiret det nye året inn med gode venner.


Nedturer

 • Kranglet en del med gode venner, og stillheten var der i flere måneder før ting ble bedre.
 • Var ikke det største skolelyset, og fraværet ble høyere og høyere.


Hvordan har det siste året ditt vært?

Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk

14.feb.2011 @ 10:23 i 30 days 0 kommentarer

Jeg regner med at populærmusikk vil si RNB. Selv hører jeg ikke så mye på det, fordi jeg synes de fleste sangene er så utrolig like. Føler at hvis man har hørt en sang, har man hørt av alle den artisten. 

Noen sanger er selvfølgelig bra, som det er i alle sjangre. Men selv hører jeg helst på rock, rock/pop og metall.  
Jeg har ikke så veldig mye å si om det, fordi jeg mener at folk skal få høre på det de selv vil uten at alle andre skal blande seg eller bry seg om det.

Hva synes du om populærmusikk?

Dag 15 - Dine favorittblogger

09.feb.2011 @ 10:25 i 30 days 3 kommentarer

Jeg dropper dag 14, fordi jeg rett og slett ikke husker mitt tidligste minne.

Alt du vet er feilMin absolutte favorittblogger, er Linnea.

Ida Wulff.com
Ida Wulff er også en blogger som jeg synes er utrolig flink.  

Elise er en helt fantastisk blogger!

Hvem er dine favorittbloggere?

Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke

07.feb.2011 @ 14:50 i 30 days 5 kommentarer


Jeg vil ligge på strendene på Hawaii.

Jeg vil shoppe i gatene i New York. 

Jeg vil se Ålesund og gå i mange, fine, små gater.

Jeg vil dra til Trondheim igjen og bare gå i byen.

Hvilke steder vil du dra til?

Dag 12 - Beskriv dagen i punkter

05.feb.2011 @ 18:59 i 30 days 0 kommentarer

Siden denne dagen ikke har vart så alt for lenge, tenkte jeg at jeg heller kunne beskrive gårsdagen i punkter.

 • Stod opp, spiste frokost, fikset meg og dro til skolen.
 • Hadde først norsk, så matte og til slutt gym på skolen.
 • Ventet på skolen etter gymtimen på Fredrik, ble med han en kort tur hjem, før vi dro til meg.
 • Spiste middag. (kjøttboller hvis noen skulle lure)
 • Snakket, så på film og spiste sørlandschips.
 • Ble trøtte, så vi la oss.
  Det var min dag i punkter, hvordan har din vært?

Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene

03.feb.2011 @ 21:10 i 30 days 2 kommentarer

A drop in the ocean - Ron Pope
The kill - 30 seconds to mars
The story - 30 seconds to mars
Basket case - Green day

When you say nothing at all - Ronan Keating


The end's not near - Band of horses
Let me out - Ben's brother
Here without you - 3 doors down
Tears in heaven - Eric Clapton
I'd come for you - Nickelback

Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss

26.jan.2011 @ 20:48 i 30 days 1 kommentar

Min første kjærlighet var min første kjæreste, og mitt første kyss fikk jeg også fra min første kjæreste. Min første, og eneste kjæreste. 

Det er slutt mellom oss nå, men det er ingen sure toner mellom oss.

Jeg er glad min første kjærlighet var en person jeg var og er såppas glad i. Og at jeg fikk mitt første kyss av han, synes jeg er utrolig fint å tenke på.

Husker fremdeles første gang vi kysset, og det var egentlig superteit. Jeg var utrolig nervøs, og skulle bare ta initiativ for å bli ferdig med det, så rett før bussen kom, snur jeg meg mot han(mens han ser en annen vei), og kræsjer på en måte mine lepper mot hans. Og det var vårt første kyss.. Heldigvis gikk det bedre neste gang.

Når fikk du ditt første kyss?

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være

25.jan.2011 @ 20:18 i 30 days 2 kommentarer

Tumblr_lfcmeztsie1qb725jo1_500_large
Jeg håper fremtiden vil være stort sett sånn den er nå. Venner jeg er glad i, god økonomi(nå er jo det mamma og pappa sin økonomi, men uansett..), at jeg har en jobb jeg trives med. Kanskje lærer?

Jeg vet ikke helt hvordan jeg håper fremtiden vil være, egentlig. Vet bare at jeg ønsker å stifte familie, ha eget hus/leilighet, ha en mann/samboer som jeg er glad i og trives med.

Hvordan håper du fremtiden vil være?

Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt

24.jan.2011 @ 22:23 i 30 days 1 kommentar


I sommer.
Hadde ingen spesielle problemer, som jeg kan huske, hadde ingen krangler med gode venner og var i utlandet.

Ikke mer å si om det. Savner sommeren 2010

Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

23.jan.2011 @ 13:46 i 30 days 3 kommentarer

'Løven symboliserer glede og lek, stolthet og generøsitet. Stjernetegnet kombinerer ildens kreativitet, den faste egenskapens utholdenhet og den maskuline pågåenhet, med Solens utstråling og egosentrisitet. Løven elsker oppmerksomhet og vil gjerne være verdensmester. Når en Løve er i sentrum for alles oppmerksomhet, har en Løve det bra.

Løven lever og ånder for oppmerksomhet. Den symboliserer det lekende, generøse, spontane og farsrollen. Stjernetegnet er kreativt, barnlig og oppfinnsomt. Latteren ligger alltid på lur, øynene glitrer og smilet er aldri langt unna. Løven er en solstråle, som blomstrer når alles øyne er rettet mot den.' 

Dette er hentet herfra.


Jeg kan ikke si meg helt enig, altså, jeg synes ikke dette passer min personlighet. Kanskje på noen punkter, men absolutt ikke på alle. 
Jeg er som regel glad og har et godt humør, men oppmerksomhet er ikke noe jeg er så veldig opptatt av. Så klart vil jeg, som alle andre, få oppmerksomhet fra venner og familie, men jeg klarer meg fint uten alle øyne på meg. Det er heller noe jeg misliker.

Hvilket stjernetegn er du?

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv

19.jan.2011 @ 19:04 i 30 days 4 kommentarer


1. Jeg har kun kysset en gutt i hele mitt liv.
2. Jeg har gått på mange forskjellige idretter, som håndball, fotball, dansing, turn osv.
3. Jeg sminker meg kun hvis jeg har tid/gidder.  
4. Jeg er utrolig glad i å prate.
5. Jeg er utrolig utålmodig.
6. Jeg elsker å skrive brev.
7. Jeg skal/prøver å lære meg bassgitar.
8. Utrolig glad i musikk.
9. Gleder meg til å bli voksen, dra ut i verden og oppleve ting på egenhånd(uten mamma og pappa).
10. Jeg er utrolig glad i moren og faren min, de støtter meg uansett.
11. Jeg sender rundt 2000 sms hver måned.(fordi jeg har muligheten til det)
12. Jeg elsker å pynte meg til bursdager osv.
13. Jeg elsker sjokolade!
14. Det som avgjør om en sang er bra eller ei for meg, er teksten og hva de synger om.
15. Jeg elsker oth.
Tumblr_lf7b8e6efh1qeopy0o1_500_large
16. Melk er noe av det beste jeg vet.
17. Jeg gikk på fotball i nesten 10 år, men følte likevel ikke at jeg ble noe bedre.
18. Jeg er utrolig nysgjerrig, og hvis noen sier A, må jeg høre B også.
19. Jeg kunne ønske jeg var flink til å ta bilder.
20. Min absolutte favorittsang er 'How to save a life' av The Fray.
21. Jeg ser alt for mye på TV.
22. Jeg tørr ikke å se på skrekkfilmer.
23. Er på så og si hver eneste hjemmekamp til LSK og kan kalle Åråsen for mitt andre hjem.
24. Jeg er ganske lett å glede, og kan være glad i flere uker senere hvis noen gir meg et kompliment jeg ser at de mener.
25. Jeg skal operere når jeg blir 18, og jeg gleder meg!
26. Jeg samlet på solbriller før, så har godt over 20 par.
27. Yndlingsfilmen min er Pearl Harbor. 
28. Jeg har det så og si alltid rotete på rommet.
29. Jeg bruker konsentrasjonsbriller. Altså, jeg må bruke det når jeg sitter på pc'n, leser osv, for å ikke miste konsentrasjonen.
30. Jeg går Helse- og sosial på Bjertnes VGS.

Har du noen interessante fakta om deg selv?

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner

18.jan.2011 @ 21:32 i 30 days 0 kommentarer

Jeg har en del av livet mitt jeg ikke savner, men jeg vil ikke skrive så mye om det her. 
Eneste jeg kan si er at det er en ting jeg fremdeles angrer på.

Tumblr_lchuh7w6sk1qb0p1vo1_500_large

Hvilken del av livet ditt savner du ikke?

Dag 4 - Ditt syn på religion

17.jan.2011 @ 18:45 i 30 days 2 kommentarer

Da er det dag 4 i denne utfordringen, og da skal jeg skrive litt om mitt syn på religion.
R298j9_large
Egentlig har jeg ikke et spesielt syn på religion, siden jeg selv ikke er religiøs. Jeg synes bare det er dumt at religion gjør så det blir så mye uenigheter og krig rundt om i verden. Man kan så klart være uenig over andre ting enn religion, men hvis en er muslim, og en er kristen, så vil jo de to personene ha veldig forskjellig syn på hva som er rett og galt. Så derfor vil det kanskje bli større uenigheter. 
Tumblr_l89losqg1w1qzwaddo1_500_large
Synes det er fint at de som vil, har noe å tro på, og at de som ikke vet, eller ikke tror på noe, også har muligheten til det. At det ikke er noe tvang(så vidt jeg vet er det ikke det i Norge hvertfall). Det er fint å kunne ha noe å tro på, og føle at man er en del av noe. Men selv vet jeg ikke om jeg skal tro på alt det som står i f.eks Bibelen, fordi for meg høres det helt urealistisk ut. Det er helt sikkert mange fine historier, som kan virke både ekte og sanne, men for meg blir det bare feil. 

Hva mener du om religion?

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

16.jan.2011 @ 15:01 i 30 days 2 kommentarer


Mitt syn på narkotika og alkohol. Narkotika synes jeg ikke det er noe positivt ved i det hele tatt, så det er vel egentlig synet mitt på det. At det bare er negativt og dumt. Jeg kjenner ingen personlig som har drevet med narkotika, så vet jo ikke all verden om hvordan det påvirker, men jeg hører fra flere at narkotika får folk inn i dårlige miljø, og de ødelegger livet sitt med det. 

Hvis man blir avhengig, vil jeg tro at du blir mer og mer desperat på å få tak i dop, og at du etterhvert vil skylde en hel del penger, som kanskje er vanskelig å få tak i. Det er sikkert noen typer for narkotika som er "bedre" enn andre, men hvis du først blir avhengig av noe, vil jeg tro det er lettere å prøve noe sterkere og farligere.

Jeg velger å ta med snus og røyk også innenfor narkotika. Jeg synes det er litt trist at ungdommer på 16-17 år blir avhengige av røyk og snus. Snus er vel forsåvidt ikke like ille som røyk, siden det ikke skader de rundt deg. Det verste jeg vet, er folk som røyker og blåser røyken rett mot meg. Det lukter så forferdelig. Eller hva synes du?
Alkohol synes jeg er greit, så lenge det ikke er overdrevent. Jeg synes det er bra at det er 18-års grense, for det er mange 16-åringer som er idioter når de er edru, og enda verre når de er fulle. Men å drikke litt på en fest, eller for å kosedrikke, ser jeg ingenting galt i. Så lenge man passer på at det ikke blir alt for mye, og man evt blir avhengig.

Hva mener du om narkotika og alkohol?

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

15.jan.2011 @ 18:11 i 30 days 1 kommentar

Om 10 år vil jeg være i en jobb jeg trives i, kanskje gift, hvis jeg har funnet en jeg vil dele livet mitt med. Kanskje gravid, eller allerede ha ett barn. Hvor vil du være om 10 år?

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

14.jan.2011 @ 08:56 i 30 days 1 kommentarJeg er nå singel etter jeg endte ett forhold på litt over ett år. Det er ikke så veldig mye å si om det, akkurat.

Er du i ett forhold?


(Dette skulle egentlig komme i går, så mest sannsynlig kommer dag 2 også i dag.)

Enda en ny utfordring.

12.jan.2011 @ 16:28 i 30 days 4 kommentarer

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Så denne på bloggen til Sofie.

Synes utfordringene er ganske morsomme, og man har noe å blogge om hver dag, hvis inspirasjonen er litt borte.
Den '15 days' utfordringen dabbet litt av, fordi jeg synes de siste ble litt for rare/dumme. Jeg har ingen yndlingsklær, parfyme eller ja. Og mitt siste innkjøp var tyggis, så tenker at det ikke er så intressant!

 

 • lisebjork 17, Nittedal
  Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits