Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

25.01.2013

25.01.2013 @ 10:08 i Tanker 4 kommentarer

Rutinene om kvelden og rutinene gjennom hele dagen sliter meg ut. Det er slitsomt å føle at jeg må gjøre ting, men ikke skjønne selv hvorfor jeg må det. Det er bare noe inne i hodet mitt som tilsier at jeg må gjøre det, og det er frustrerende å ikke ha et svar på hvorfor. Men jeg vet at om jeg ikke gjør det, vil jeg falle sammen. Det skremmer meg å tenke på å la være å gjøre det, derfor er det også vanskelig å slutte. 

Det vanskeligste er å prøve og forklare det til noen. Hvordan skal du forklare at du ikke klarer å slappe av om du ikke sitter på partall på kino o.l? De fleste skjønner det ikke og tror kanskje jeg tuller, og i frykt for at noen skal synes jeg er helt splitter pine gal, ler jeg med og later som at det ikke er noe problem, bare en sær vane. Å føle at du må skjule noe sånn for vennene dine, fordi du tror/vet at de ikke kommer til å forstå gjør det enda vanskeligere. Jeg er redd for å bli gjort narr av på grunn av det og at alle vil synes jeg er rar som tenker som jeg gjør. Jeg er klar over at det sikkert er mange som tenker på samme måte som meg, at jeg ikke er alene om det, men likevel skammer jeg meg over det. Jeg skammer meg over det jeg sliter med, og jeg vil ikke snakke om det. Jeg er redd for at om jeg prøver å snakke med noen om det, vil de bare le av meg og jeg vil gå tilbake med å skjule det. 

Dette er en så stor del av livet mitt og det er utrolig slitsomt å måtte skjule noe sånn for alle. Men noen ganger er det bedre å skjule noen sider ved seg selv enn at noen vet alt. 

3 kommentarer

Postet av: Helle

Digger Bloggen din
Dato: 25.01.2013 Tid: 10:25 URL: http://www.cie1.com/7766

Postet av:

Tror alle har feil og rare ting de skammer seg over, det er nesten uungåelig - uansett hvor alvorlig eller ikke det er. Fordi det er "tabu" å snakke om ting som skammer deg, blir det kanskje bare verre, men som du sier, alle tenker slik! Tror det likevel er færre enn du tror som ler eller synes du er latterlig eller gal eller latterlig gal hvis du forklarer dem hvordan du har det <3

- xoxo u should know who
Dato: 25.01.2013 Tid: 10:36 URL:

Postet av: lisebjork

Anonym: Ja, det meste sitter nok bare i hodet, ikke at det egentlig er sånn..

<3
Dato: 25.01.2013 Tid: 16:17 URL: http://lisebjork.blogg.no/

Postet av: slankerelivemedgastricsleeve

hvordan går det med deg?
Dato: 01.06.2013 Tid: 13:24 URL: http://slankerelivemedgastricsleeve.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 19, Nittedal
    Jente på 18 år fra Nittedal. Går påbygg på Bjertnes Vgs.

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits