Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Unnskyldninger

27.06.2012 @ 20:46 i Tanker 2 kommentarer

Regner med at det er flere enn meg som hater unnskyldninger? Både de man lager for seg selv, og de man lager og får høre av andre. Unnskyldninger som "har litt vondt i hodet i dag, så da tar jeg treningen i morgen". Eller unnskyldningene du får av en venn, "jeg kan ikke finne på noe i dag fordi jeg skal til familien". Unnskyldningene er mange, men hva er egentlig vitsen med det. Kan man ikke bare si det som det er? Har man ikke lyst til å trene, har man ikke lyst. Har ikke vennen din lyst til å finne på noe, er det vel bedre å få sannheten om det? Som regel kjenner man vennene sine godt nok til å vite når det er sant, og når det kun er en dårlig unnskyldning, så er det ikke da bedre å få sannheten med en gang istedetfor å være usikker?

Selv blir jeg utrolig usikker når jeg vet personen kun kommer med en unnskydning. Jeg blir usikker på hvor godt vennskapet egentlig er, om det kommer til å skje igjen, kanskje er det noe som har skjedd som vedkommende ikke vil si, og alle mulige tanker man kan ha om det. Men jeg hater det. Eller, hater er et veldig sterkt ord, så jeg får heller si at jeg misliker det. Om det skjer en gang, er det jo greit, men når det skjer gjentatte ganger føler man seg virkelig ikke ønsket av den personen. Selv synes jeg det er den verste følelsen som finnes, å ikke føle seg ønsket av en man selv ønsker så mye. Som venn, kjæreste eller hva det måtte være. Det er rett og slett jævlig. Hvilken følelse synes du er den verste?


2 kommentarer

Postet av: STINELIDA

haaaaaaaaaater unnskyldninger,selvom jeg er sykt flink till å bruke de selv.

men jeg pleier som regel å si det rett ut som det er till venner hvis jeg bare ikke er keen den dagen, eller rett å slett ikke orker.
Dato: 28.06.2012 Tid: 01:19 URL: http://filthyfreedom.blogg.no

Postet av: lisebjork

STINELIDA: haha, er jo ganske lett å bruke unnskyldninger uansett, dessverre..
Det er bra du gjør det! Skaper så mange mindre diskusjoner og usikkerhet!
Dato: 28.06.2012 Tid: 10:51 URL: http://lisebjork.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits