Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Er du redd for døden?

14.nov.2011 @ 21:36 i Tekster og diverse 3 kommentarer

En ting jeg ofte tenker på er døden. Hvor fort den kan komme, uten at du får noe forvarsel. Plutselig kan du se døden i øynene uten at man egentlig tenker over det. Alle som omkom under Utøya fikk ingen forvarsel. Alt de fikk var et skudd og redsel. Men er døden kun redsel? Kan døden være befriende, godt eller kanskje til og med det man ønsker? At man ønsker man ikke lenger var til? Vi har vel alle våre dager hvor vi kunne ønske vi ikke hadde eksistert, at ting ville vært lettere, men som regel går de dagene over før vi vet ordet av det. Noen sitter med de tankene hver dag i flere år og føler aldri at ting går fremover. Er døden befriende for dem? Er døden det de ønsker av alt annet? 
6344532895_a0d8e9d770_z_large
Andre som har et godt liv, gode mennesker rundt seg, føler bra med seg selv, har det de trenger av penger, mat og materalistiske ting, vil de være mer redd for døden enn en som har det vondt? Vil jenta med flest venner og best selvtillitt være mer redd for døden enn gutten som blir slått av faren hver gang han kommer hjem? Jeg tror alle er redd for døden, om vi innrømmer det eller ei. Alle har nok en følelse av redsel for å ikke lenger være på planeten. Noen er kanskje redd for å forlate venner og familie, andre for at de ikke vet hvem som faktisk vil bry seg, noen vil til og med kanskje være redd for at ingen skal huske dem senere i livet.  

Er du redd for døden?
Ser du på døden som befriende eller noe du helst vil unngå og tenke på? 

3 kommentarer

Postet av: Mildrid

Jeg er kristen, troende. Så tror ikke vi bare forsvinner etter døden. Vi mennesker er ment til noe mer.. Er kun kroppen som dør, sjelen går videre. Jeg tror på Helvete og himmelen. Om jeg lever et liv i synd og elendighet, dreper, juger, snakker stygt, er egoistisk osv, blir jeg ikke lykkelig, heller ikke glad, og er redd for døden, fordi jeg er redd for å komme til Helvete og ikke se folk igjen. Jeg vil til himmelen..være god og leve lykkelig med resten av folka som havner der. :) Rettferdig ofc.

Mange brutale og grusomme måter å dø på.. Utøya er det verste. Der var det nok redselen som var verst. De fleste døde jo momentant, men mange blødde også ihjel :(
Dato: 14.nov.2011 Tid: 21:40 URL: http://Milliv.blogg.no

Postet av: Lena Crispin

Jeg er ikke redd døden. Trodde jeg ihvertfall, helt til du sa at alle er litt redd for døden om man innrømmer det eller ei. Jeg er en av de som ikke vil innrømme det.

Jeg ser på døden som befriende egentlig, derfor er jeg ikke redd.
Dato: 14.nov.2011 Tid: 23:01 URL: http://crispin.blogg.no

Postet av: mylife

Jeg er ikke redd for døden =) Det jeg er redd for en hvordan mine nærmeste hadde taklet det om jeg døde, annet enn det har jeg ikke mange tanker om døden egentlig.
Dato: 14.nov.2011 Tid: 23:05 URL: http://www.ichmich.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits