Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Hva er et forhold uten tillit?

13.sep.2011 @ 23:15 i Debatt 0 kommentarer

Hvordan skulle et forhold fungert uten tillit? Hvis du konstant er redd for at kjæresten din skal gjøre noe med en annen jente/gutt, og du føler at du aldri kan slappe av når dere ikke er sammen. Det kan jo være du ikke stoler på venner heller, så kanskje du hele tiden er redd for at vennene dine skal si dine innerste hemmeligheter eller si ting om deg som ingen andre vet? Kanskje har man problemer med å stole på folk, og da vil jo et forhold kanskje bli enda verre. Men uansett hva årsaken er, er tillit noe av det viktigste i alle slags forhold. Du vil jo ikke ha en venn du ikke kan stole på, og som bare sier ting du forteller videre til den nesten h*n ser? Og man vil heller ikke ha en kjæreste man ikke kan stole på.

Hvis man ser i tilfellet med en kjæreste, så er det mange som sier "en gang utro - alltid utro", men stemmer det egentlig? Kanskje det stemmer i noen tilfeller og noen personer er sånn, mens andre vil kanskje lære av sine feil? Selv synes jeg utroskap er uakseptabelt uansett årsak, og det finnes ingen unnskyldning, men at en person på si 16 år skal bli dømt som en som er utro til h*n er 30 synes jeg blir for dumt. De fleste av oss vokser av oss dumme ting vi har gjort senere, og alle har gjort noe man angrer på, så hvorfor skal utroskap være noe annerledes enn andre ting man kan ha gjort?

Hvis man skal ha et godt forhold, uansett hvem det er med, må man lære seg å stole på personen, og hvis man gjentatte ganger finner ut at personen ikke er til å stole på, da er jo faktisk ikke vedkommende verdt å holde på? Eller hva mener dere? 
Tumblr_lrfm3j623u1qe52v7o1_500_large
314859_190635604343132_117740311632662_468156_1771151438_n_large
//weheartit.com

Hva er deres meninger om tillit i forhold? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits