Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Dramajenter

30.aug.2011 @ 20:39 i Debatt 3 kommentarer

Hva er det med oss jenter? Vi skal alltid baksnakke, bitchblikke, dømme og kommentere. Jeg tror ingen jenter(og gutter for så vidt) kan si at de aldri i sitt liv har baksnakket noen. Noen gjør det vel mindre og mindre med årene og vi lærer oss at det ikke kommer noe godt ut av det uansett. Men vi jenter er så flinke til å kommentere hverandre og dømme folk før vi kjenner de. Hvis vi ser noen som går forbi oss med en litt annerledes stil enn de fleste, er det veldig mange av oss som må kommentere det til venninnene våre. Hvorfor gjør vi egentlig dette? Er det fordi vi er sjalu, eller fordi vi ikke har noe annet å prate om?
Noen ganger synes jeg det virker litt sånn. Nesten som om vi baksnakker eller kommenterer andre fordi vi ikke vet hva vi skal snakke om. Forhåpentligvis er det en annen forklaring på hvorfor vi gjør det, men tanken har streifet meg flere ganger.

Noe annet vi jenter er så flinke til, er at vi absolutt ikke skal fortelle venninner eller kjæreste at vi er sur på h*n/de. Det virker som om vi vil at den andre parten skal lese tankene våre og bare forstå at vi er sure. Men slik fungerer det ikke, hvis vi vil ha noe gjort og ordnet opp, må vi snakke med personen vi har et problem med. Jeg gjør det selv, jeg blir sur på noen, men forteller det ikke til personen. Da kan jeg gå flere dager og irritere meg over det, når jeg egentlig bare kan fortelle vedkommende at noe personen har gjort har irritert meg. Jeg prøver å bli flinkere, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste.

Hvis jeg får vite at noen er sure på meg, for ofte får man jo gjerne høre det fra noen andre venninner enn selve jenta som er sur på deg, men de velger å ikke fortelle meg det, blir jeg egentlig ganske irritert og skuffa. Hvis vedkommende prøver å legge skylden over på meg når jeg ikke har visst hva som har vært galt, eller at noe faktisk har vært galt. Hvorfor er vi ikke bare ærlige med en gang? Det burde jo ikke være et problem å fortelle slike ting til våre egne venninner, eller?

P.S: Nå mener jeg ikke at alle jenter er slik som jeg har skrevet, men mange jenter er det!
Tumblr_lqgc6axcet1qf9bmro1_500_large
//weheartit.com

Hva mener du om jenter som baksnakker og ikke forteller om de er sur på deg/noen? 

3 kommentarer

Postet av: Mildrid

Vært igjennom det der. Heldigvis er folk mer voksne 2 og 3 vgs. Jeg går 3, men 2 om igjen på Barn og ungdom. Ikke så mye sånt der, men når jeg gikk 1 vgs, bl jeg mobba, klaska til, over et år... dumme, tragiske jenter med lite å gjøre.De hadde absolutt ingen grunn til å mobbe meg, tror det var sjalusi
Dato: 30.aug.2011 Tid: 23:51 URL: http://milliv.blogg.no

Postet av: Jorun

Er ikke noe flink til det selv. Syntes det er vanskelig å gå å snakke med en man er sur på, føler meg slem på en måte. Er veldig vanskelig. Har opplevd det et par ganger. Skulle ønske jeg var flinkere..

Man burde bli flinkere til det, og lære seg det, men ikke alltid lett :/

Kjempe fin blogg Lise ! :)
Dato: 31.aug.2011 Tid: 20:21 URL:

Postet av: lisebjork

Jorun: Ja, jeg er veldig enig. Synes selv det er litt vanskelig, men prøver å skjerpe meg. :-)

Tusen takk, Jorun! :)
Dato: 31.aug.2011 Tid: 22:34 URL: http://lisebjork.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits