Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Diskusjonstema - Snus

02.aug.2011 @ 22:23 i Debatt 3 kommentarer

I alle aldre finnes det folk som snuser, jenter og gutter, menn og kvinner. Men hva får egentlig noen til å starte med snus? Er det nysgjerrigheten som tar overhånd eller er det at man vil passe inn og være "kul"? Begynner flest når de er unge og såkalt uvitende, eller når man er blitt eldre og egentlig burde vite bedre? Er det mer normalt å snuse på fest enn normalt? Begynner kanskje noen fordi de finner trøst i tobakk?

Selv vet jeg ikke hvorfor folk begynner, når de begynner og hvorfor de fortsetter. Men jeg vil tro de fortsetter fordi de synes det er godt, og hvorfor de startet er vel forskjellig fra person til person. Men hvorfor er det så mange som snuser? Og er det riktig eller galt å snuse? Personlig mener jeg det er opp til en hver person, akkurat som det er med valget om å drikke alkohol, røyke, drive med narkotika og alt annet man kan utsette seg selv for. Men det er en grunn til at det er 18-års grense, nemlig at unge under den alderen ikke skal bruke denne tobakksvaren. I hvertfall ikke ha mulighet til å kjøpe det selv. Det jeg ikke forstår er hvorfor det er 18-års grense, for det er jo like ille om du er 20 som om du er 40. Kanskje er det fordi du har mer dømmekraft når du er 40 enn når du er 20? Eller er det bare fordi det skal se ut som de som bestemmer aldersgrensen, bryr seg om de som evt vil kjøpe varen og ikke bare er ute etter å tjene penger?
1095719-9-1309823107397_large
Snus er ikke bra, og det er ikke pent. Men er det virkelig så galt å snuse?
Hva er din mening om snus? 

3 kommentarer

Postet av: ♔ Lisa ♔

snus er godt å chill rett og slett :3 og jeg foretrekker heller å snuse fremfor å røyke som oftest (:
Dato: 02.aug.2011 Tid: 22:27 URL: http://tullalisa.blogg.no

Postet av: Cathrine Flåtten

du skriver sykt braaa og det får meg virkelig til å tenke på ting. De fleste jenter ser ut som ghetto horer når de snuser, mens andre kler det veldig. Gutter derimot syns jeg kler det SYKT.. og har snust selv - det er egentlig ganske godt.

sv: tusentakk lisee <3
Dato: 02.aug.2011 Tid: 23:19 URL: http://www.cathriiineflaatten.blogg.no

Postet av: Guro Mimosa

Jeg for min del synes snus er en forferdelig skapelse. Jeg har selv prøvd det to ganger, en gang i fylla og en gang edru. Jeg kasta opp begge gangene, og nå tåler jeg ikke lukta en gang. Og det ser jo helt forferdelig ut! Jeg tar meg heller en røyk for å si det sånn!
Dato: 02.aug.2011 Tid: 23:36 URL: http://itwaswritteninblood.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits