Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

100 sanger som kan redde dagen din?

Har du noen gang kranglet med en venninne, moren din eller noen andre du står nær? Eller kanskje du bare har en skikkelig dårlig dag og aller helst vil ligge under dyna og aldri komme ut fra rommet igjen? Vi har alle sånne dager, enten vi vil eller ei, og man kommer seg gjennom de på forskjellige måter. Personlig foretrekker jeg å høre på musikk eller se en god film. I det siste har jeg også begynt å trene en del for å få mer positiv energi. 

Men uansett, til poenget med dette innlegget. Jeg tenkte å lage en slags "livreddende spilleliste" som jeg har sett en del karakterer gjør i TV-serier og filmer. Men siden de sangene som hjelper på mitt humør ikke nødvendigvis hjelper på ditt, trenger jeg litt hjelp av forskjellige folk. Jeg skal prøve å samle sammen 100 sanger fra forskjellige mennesker(til sammen, altså) og sette alle sammen til en spilleliste. Dermed vil det bli noe for alle, mange forskjellige sjangre og forhåpentligvis mye glede.

Jeg tenkte på dette på veien hjem fra Gøteborg i stad, og tenkte at mine bidrag, ville blitt en sang fra Kate Voegele, en fra All Time Low og en fra Nomy.

 


Hold your head up high - Nomy

 


Break your little heart - All Time Low

 


Can't break a broken heart - Kate Voegele

Hva tenker du om dette "prosjektet"?
Hvilke sanger får deg i godt humør uansett?
 

2 kommentarer

Postet av: Hanne

Kim Wide - Kids in America hørte jeg første gang da jeg så filmen, "Clueeless". Den får meg til å tenke på det positive ved å reise på utveksling til USA og ikke det negative. Får meg alltid i godt humør :D

Veldig god ide forressten!!
Dato: 22.jul.2011 Tid: 00:08 URL: http://hanneintheus.blogg.no

Postet av:

god ide :)

it is what it is - Lifehouse
Dato: 22.jul.2011 Tid: 21:35 URL:

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits