Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Hva er din mening om homofile og homofober?

09.jul.2011 @ 11:48 i Debatt 4 kommentarer

Jeg synes jeg alltid hører om noen som misliker homofile for diverse grunner. Noen misliker de fordi de mener det er feil, andre fordi de synes det er kvalmt. Selv har jeg ingenting i mot i homofile, men mer i mot homofober. Hvis du spør noen som er i mot homofile, er det mange som svarer at Gud skapte Eva og Adam og ikke Adam og Erik eller Eva og Andrea. Men er det riktig å "hate" noen pga deres legning kun fordi man har forstått Bibelen på en annen måte? 

Jeg vet egentlig veldig lite om hva som står i Bibelen osv, men akkurat det at mange religiøse har noe i mot homofile er jeg nærmest 100% sikker på. Men står det ikke også i Bibelen at man skal elske alle uansett og lignende? Vel, da blir det feil å mislike noen fordi de liker samme kjønn og ikke motsatt kjønn.
Version-f31c4f60c902ab09da3da6285550925e_large
Andre vil kanskje svare at det er feil med homofile, kun fordi de ikke liker tanken på det. At de synes det er ekkelt eller unormalt. Når noen synes det er ekkelt og unormalt, er det jo egentlig ikke så rart at mange som er homofile ikke tør å komme ut om det. Jeg synes det er ganske trist at noen ikke vil komme "ut av skapet" fordi noen dømmer. Spesielt i ungdomstiden dømmer folk så utrolig mye, uansett hva det er. Da er det ikke særlig lett å være seg selv, uavhengig av legningen sin.

Hva mener du om homofile? Og homofober?

(Kanskje tidenes mest rotete innlegg...)Version-f31c4f60c902ab09da3da6285550925e_large 

 

4 kommentarer

Postet av: lene i california

Jeg er ENIG! Skjønner ikke hvorfor noen må blande seg opp i andres forhold, det er jo faktisk ingen som har bedt dem ta del i det! Hvis andre er homofile, la dem, det er så langt fra andres problem som det går an å bli..
Dato: 09.jul.2011 Tid: 14:38 URL: http://leneesj.blogg.no

Postet av: Hanne

Helt enig!:) Mange kristne mener at homomfile har valgt å være slik de er og at de ikke er født slik. Det er jo helt feil. Man bestemmer ikke hvem man elsker :)
Dato: 09.jul.2011 Tid: 14:49 URL: http://hanneintheus.blogg.no

Postet av: malinkleiven.

Jeg misliker bibelen pga dens uttalelser om homofili. Alt det står er at det er en "styggdom", og det står ingenting om hvorfor. Selvom jeg ikke tror på det som står i bibelen ang. Gud og Jesus og sånt, har jeg alltid blitt fascinert av den, og jeg har alltid likt det som står der. For den har mange gode poeng, selv for de ikke-religiøse. Men som sagt, dette var før jeg så hva den skrev om homofili.

Jeg selv forstår ikke hvilken grunn folk har til å hate mennesker pga deres legning. Om de syns det er feil, eller ekkelt eller lignende, så greit nok, - men det gir dem ingen grunn til å mislike personen. Jeg hater pelsbruk, og syns det er kvalmt. Likevel ditcher jeg da ikke vennene mine, eller baksnakker dem om de velger å bruke det. Noen mennesker er bare alt for trangsynte.
Dato: 09.jul.2011 Tid: 16:32 URL: http://malimii.blogg.no

Postet av: Synne ♥

Enig med kommentarene over her ! :)
Dato: 10.jul.2011 Tid: 12:41 URL: http://sksv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits