Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Debatten om Fotballfrue

10.jun.2011 @ 09:13 i Debatt 6 kommentarer

Jeg regner med at de fleste har fått med seg debatten om bikinibildene til Fotballfrue? Noen mener hun er sykelig tynn, mens andre mener hun er sunn og veltrent. Det at det blir så stort oppslag om dette, fatter jeg ikke. Så klart vil hun være stolt av kroppen sin, hun har jo trent lenge for å få den. Man ser jo at hun ikke er syk med tanke på at hun trener, spiser og hun er sjeldent syk. En som hadde vært ordentlig syk, f.eks anoreksi, ville mest sannsynlig ikke klart å holde seg oppe så lenge, trene så mye eller legge ut bilder av at hun i det hele tatt spiser.(Nå vet ikke jeg dette konkret, men vil tro det) 


Bilde Fotballfrue. Kilder her og her.

At hun får mange negative kommentarer på dette, vil jeg selv tro at kommer mye av sjalusi. Det at noen mener at disse bildene kan fremme anoreksi hos unge jenter, får være deres sak, men unge jenter som sitter på nett ser mange verre bilder enn dette uansett hvor du er og hvilke sider du går inn på. Det blir helt feil å stemple Caroline som anoretiker kun ved noen bilder. Hvis de som har kommet med uttalelser om disse bildene hadde tatt seg tid til å lese bloggen hennes, ville de sett at hun oppmuntrer til et sunt kosthold og til trening, og som hennes ektemann Lars-Kristian sier, er vel ikke det noe galt? 

Jeg synes selv det er veldig bra at hun fokuserer på trening og kosthold. Det er langt verre med de som poster at de ikke har spist noen ting, og nærmest oppmuntrer til å sulte seg. Selvfølgelig kan jeg forstå de som sliter med spiseforstyrrelser, at de skriver hva de har spist gjennom hele dagen for å se sine egne resultater, akkurat slik som treningsblogger, men dere ser vel litt hvor den ultimate grensen går dere også?

Hva mener dere? Sykelig tynn eller sunn og veltrent?

6 kommentarer

Postet av: Lisa

helt enig i det du skriver her !

sv: hullet er over lommen så den er hvitt pga det hvite stoffet i lommen ;)
Dato: 10.jun.2011 Tid: 11:16 URL: http://lizpiz.blogg.no

Postet av: msjt

Jeg er veldig enig!
Dato: 10.jun.2011 Tid: 19:25 URL: http://msjt.blogg.no

Postet av: Mildrid

Sant.. skrevet en sak om det på bloggen min også.. Synes huner tynn.. ikke syk, men hun skulle ikke trent så mye:\ Jenter skal være myke og fine, ikke se harde ut, dessuten ser hun oransje ut :\\
Dato: 10.jun.2011 Tid: 22:13 URL: http://milliv.blogg.no

Postet av: lene i california

folk som skal blande seg opp i slike ting .... blææææææææææææhhh jævlig irriterende. Folk må få lov til å se ut som de vil, hun ser tynn ut, ikke syk ut!
Dato: 11.jun.2011 Tid: 00:08 URL: http://leneesj.blogg.no

Postet av: karolinethue

sv: Takk:D
Dato: 11.jun.2011 Tid: 00:35 URL: http://karolinethue.blogg.no

Postet av: Hagen

Min mening er at hun får gjøre som hun vil, synes det er irriterende når så mange absolutt må bry seg og trekker inn anoreksi og andre spiseforstyrrelser, for mye trening osv :P Ikke alle som tror de er det er eksperter...
Dato: 11.jun.2011 Tid: 12:43 URL: http://www.elinhagen.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits