Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Jeg er en stolt løve

27.apr.2011 @ 22:43 i Glede 0 kommentarer

Du er selvbevisst, og ønsker å være den som andre ser opp til. Anerkjennelse betyr mye for deg. Du er overstrømmende, varm og sjenerøs. Antagelig er du også representativ og det naturlige midtpunkt, noe som kan gjøre deg til den naturlige lederen. Helhetsperspektivet ditt understreker lederegenskapene. Du liker absolutt ikke å måtte stå i bakgrunnen. Antagelig har du et dramatisk talent og er kreativ. Imidlertid er du høyst sannsynlig forfengelig, og kan være svak for smiger. Vær klar over at Løver av og til kan bli for skrytete, eller for selvhevdende, slik at andre føler seg overkjørt.
17004948_lu3tkopa_c_large
Du er optimistisk med masser av selvtillit og en ekspansiv holdning til livet. Du vil hele tiden videre, men det er viktig at du holder forventningene på et slikt nivå at de står i forhold til mulighetene. Man kommer langt med optimisme, men for å realisere seg selv er det også nødvendig med disiplin og erfaring. En filosofisk forankring kan bote på den indre rastløsheten du føler.

Du er svært følsom og har ofte en følelse av at mennesker ikke liker deg. For å føle deg trygg, må du bestandig ha en nært forhold til andre mennesker - uten kjærlighet er du en meget ensom person. Dette har du en tendens til å kompensere for ved å fokusere for sterkt på luksus, mat og kroppslig nytelse. Av og til kan nære slektninger blande seg i dine private forhold til mennesker - spesielt ditt forhold til ektepartner.
Tumblr_lk4rpptqej1qidzqoo1_500_large
Rent følelsesmessig er du en vanskelig person. Noen ganger er du kald, fjern og ustabil - andre ganger er du verdens mest omsorgsfulle person, og disse to sidene kan veksle i løpet av kort tid. Det du trenger å bli klar over med deg selv er at du har behov for frihet og uavhengighet på den ene siden, og omsorg og trygghet på den andre siden. Hvis du greier å kombinere disse to behovene, blir du et langt mer stabilt menneske, du kan til og med involvere deg følelsesmessig med andre uten å miste din uavhengighet.

Virkeligheten er ikke lyserød --- du kan lett bli forvirret av hva som er virkelighet og hva som er fantasi. Dette er en utfordring for deg å bli klar over. Du må ikke ta alt innover deg, du er sårbar nok fra før av. I perioder hvor du ikke har det så følelsesmessig godt, har du en trang til å trekke deg tilbake fra verden og kun leve i dine egne fantasier og drømmer. Ikke glem verden på utsiden.
Tumblr_lk1bh75sae1qgy32yo1_500_large
Du er av en følelsesmessige ustabil natur, noe som gir seg utslag i tendensen til å herske over familiemedlemmer og venner. Du må innse at andre har sitt eget liv og sin egen frihet - du selv setter jo så stor pris på den. Hvis du lærer deg til å la andre gjøre hva de vil uten at du skal kontrollere det, ville også din tendens til sjalusi forsvinne. Det ligger en utfordring for deg i det å balansere dine følelser, du trenger ikke å være enten veldig glad eller veldig trist.

Du er eksentrisk og er mange ganger inkonsekvent i dine uttalelser og meninger. Ingen kan få deg til å skifte mening, selv om du selv kan skifte mening flere ganger om dagen. Din uttrykksmåte er ofte taktløs og du har en tendens til å sjokkere og lage skandale i sosiale sammenhenger. Ikke vær så rask til å si dine meninger, tenk før du snakker. Du bør huske på at andre mennesker har et like personlig forhold til sine holdninger og ideer som du selv har, og bør derfor unngå å virke for dominerende.
Tumblr_lk3zh6a2kx1qagxy1o1_500_large
Du kan ha høye tanker om andre. Du kan bygge opp en idealisme rundt forskjellige personer - inntil det viser seg at personene ikke var slik som du hadde forestilt deg ? da rakner også store deler av deg sammen. Du har vanskeligheter med å skjelne mellom virkelighet og fantasi, løgn og sannhet. Du må tvinge deg selv til å holde deg til virkelighet og sannhet. Greier du dette, vil du få frem din inspirasjon og dine visjoner - og bruke dem på et kreativt plan.

Din fremtoning er rolig, kjærlig og stabil - men helt umotivert kan du fare opp og være brysk, (uten at det er noen grunn til det). Du er ikke spesielt diskusjonslysten, men tviholder på dine meninger og kan reagere med sinne hvis noen er uenig med deg. Selv om du selv er en mistenksom person og holder tilbake mye av ditt indre, er du en person som andre betror seg til, dette gjelder på alle plan, blant venner, på arbeidsplassen, helt tilfeldige mennesker osv.
Tumblr_liuo6nzodb1qez89to1_500_large
I forhold til andre vet du ikke bestandig når du bør være aggressiv og når du bør gi etter. Det kan gi deg problemer med å samarbeide med andre. Sannsynligvis kommer du relativt lett i kontakt med det annet kjønn, men forholdet er preget av en rekke motstridende følelser. Kanskje ønsker du bare vennskap når den andre vil ha kjærlighet, og omvendt. Kjærlighet og sex trenger ikke være et enten/eller, det kan være både og. Unngå å såre andres følelser ved for brå og brysk opptreden, men brenn heller ikke inne med aggresjonen din.

Du er original og kommer lett i forbindelse med originale venner. Følelsene tennes raskt, men kan også raskt forsvinne igjen. Kjærlighetsforhold oppstår raskt og kan være utradisjonelle. Du trenger en partner som kan gi deg frihet i et forhold for at du ikke skal føle deg fanget. Vennskap kan oppstå plutselig og forsvinne like plutselig. Lær deg å tenke deg om to ganger før du følger impulsene dine, så unngår du en del situasjoner du senere kanskje vil angre på.
Tumblr_lixru5l3mp1qc5cc5o1_500_large
Du er romantisk, følsom og drømmende, men ustabil. For deg er det viktig å få et realistisk syn på tilværelsen, og ikke ty til virkelighetsflukt. Du kan se virkeligheten i et rosenrødt skjær når du er forelsket, og kan for eksempel komme sammen med folk som ikke er slik du tror de er. Du er idealistisk, og har sympati for dem som lider, og kan lett bli følelsesmessig såret. Fornuften bør anvendes både når det gjelder pengeplasseringer og ved valg av partner. Latskap kan være et problem.

Du vet hva du prater om når du først sier noe - det vet du selv. Selv om du allerede har opparbeidet deg et solid intellekt, nøyer du deg ikke med det - du vil videre, lære mer og vise at du kan det.

Du liker godt å være for deg selv og er følsom overfor omverdenen. Kjærlighetslivet og dine innerste følelser betror du ikke til andre uten videre, og har kanskje hemmelige kjærlighetsforhold. Du har medfølelse og omsorg for dem som ikke har det bra, og er selv lett å såre. Vær forsiktig med rusmidler
Tumblr_ljnzaiqjqf1qdrry2o1_500_large
Du er kompetent til enhver oppgave som krever oppmerksomhet overfor detaljer. Din holdning overfor andre kan skape problemer med dine kolleger eller dine ansatte, for du kan ikke forvente, at andre kan arbeide like hardt eller oppfatte detaljer like hurtig som deg. Har du denne holdning, så bør den endres. Din tendens til bekymringer og til og opplagre vrede kan være skadelig for helsen og bli årsak til depresjoner og hypokondri. Pass også på at du ikke overanstrenger deg.

Du er svært selvstendig, noe du til å begynne med viser ovenfor familien. Antakelig liker du ikke byråkrati og administrasjon, men krever spontanitet. Du er original og tåler ikke innskrenkninger i friheten din. 

Bilder fra weheart it, inspirasjon herfra.
Og jeg må bare si, løver er et av de vakrese dyrene på denne jord.
Vil du lese ditt horoskop? Se her 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits