Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

You are worth everything to me

26.apr.2011 @ 22:56 i Glede 4 kommentarer

Siden jeg er så glad i å virkelig overraske folk, så håper jeg du leser dette før jeg røper meg. For det er litt typisk meg... Lene her ♥

Ville bare fortelle Lise hvor mye hun betyr for meg, og hvor fantastisk hun egentlig er. Hun er faktisk så bra at hun ikke engang ser det selv. Lise er den eneste vennen jeg kan fortelle ALT til, uten å føle meg teit eller dum i det hele tatt. Hun er en som alltid er her for å høre på problemene mine, uansett hvor små de er, eller hvor teit jeg måtte føle meg på grunn av dem..

Hvis det er én venninne jeg liker å finne på noe med når ting er dårlig, så må det virkelig være denne jenta! Jeg klarer aldri å holde smilet eller latteren tilbake når jeg tilbringer tid med henne. Det kommer alltid fram en eller annen gang i løpet av dagen, uansett. Og det er nettopp det som er så bra med Lise, hun gjør deg så utrolig glad uten at hun vet hvor mye det betyr!

Lise får meg alltid til å føle meg bra, og jeg trenger aldri å være noen andre enn meg selv med henne. Dette skoleåret er første gang på nesten 10 år vi har gått på forskjellige skoler, og jeg må si det har vært litt rart å ikke ha en så rar jente å møte i nesten hvert eneste friminutt.. Men det å gå på forskjellige skoler her hjemme i Norge, kommer ikke til å være NOEN ting i forhold til hva det blir til neste år når jeg drar til USA. Jeg kommer til å savne å ha denne jenta å ringe til uansett når på døgnet det måtte være, og alle de gode rådene hun har på lager, og alle de støttende tingene hun har å si.

Hvis du noen gang skulle lure på hvor mye du betyr for vennene dine, tenk på det. For jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler det sånn, for du er virkelig en bra venn som er verdt å ta vare på i dårlige, enda dårlige, og ENDA dårlige tider, like mye som du er verdt å ta vare på i alle de gode tidene. ♥ I love you..

4 kommentarer

Postet av: leneesj

oi, for et fint innlegg!! venninna di må være virkelig herlig :D
Dato: 27.apr.2011 Tid: 09:26 URL: http://leneesj.blogg.no

Postet av: CAROLINE

olala! klump i halsen...dere er fine!
Dato: 27.apr.2011 Tid: 13:01 URL: http://www.caroru.blogg.no

Postet av: Cathrine Flåtten

åå så koselig innlegg ! :-D

sv: åå, tusentakk for fin kommentar Lise. Betyr veldig mye for meg det du skrev, du aner ikke. Og jeg er enig i det du sier ang straffen - den var ikke bra nok ! glad i deg Lise mor <3
Dato: 27.apr.2011 Tid: 20:42 URL: http://www.cathriiineflaatten.blogg.no

Postet av: MARTE HENRIKSEN BOLLUM

ååååhhh så herlig! love it :)

sv; Åååhh ja ass. Når ulven føler seg truet, så så klart angriper den! Akkurat som mennesker gjør selv. Jeg kjenner jeg blir så oppgitt av alt sammen. uff.
Dato: 27.apr.2011 Tid: 22:40 URL: http://strikkeskjerf.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits