Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Sannheten

26.apr.2011 @ 16:15 i Tekster og diverse 2 kommentarer

Jeg går rundt og smiler. Jeg ler og jeg smiler. Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg føler. Jeg vet ikke hvor følelsene mine er. De er kanskje gjemt bort, jeg vet ikke. Det jeg vet, er at de ikke er her hos meg, der de skulle vært. Jeg vil ikke virke lei meg, for da får man ofte spørsmål om hva som er galt, om det går bra og alle slike spørsmål. Da blir alt bare verre. Om du må gjenta ting som har skjedd, når du selv ikke er klar, er det vanskelig at noen skal spørre spørsmål. Jeg har blitt flink til å klistre på et smil midt i fjeset hver dag. Sannheten er at jeg egentlig vil bli hjemme fra skolen, være hjemme om ettermiddagen, sitte på rommet mitt og se i taket. Jeg vil ikke gjøre noen ting. Jeg overbeviser meg selv om at jeg er glad, at alt er bra nå, og at alt kommer til å bli helt supert.
Tumblr_lhvpaeqvpm1qfw86ao1_500_large

Men det er ikke sånn det er. Sannheten er at jeg er lei, jeg er lei av alt. Jeg føler jeg har et slags tilbakefall, men et tilbakefall på hva? Et tilbakefall på å være lei meg? Jeg vet ikke. Alt jeg vet er at jeg ikke lenger vet hvor mye og lenger jeg orker. Tanken om å ikke eksistere frister mer enn tanken om å komme meg videre og leve et fullt og lykkelig liv.

2 kommentarer

Postet av: CAROLINE

<3<3<3 im here for u bro!
Dato: 26.apr.2011 Tid: 18:58 URL: http://www.caroru.blogg.no

Postet av: malinkleiven.

jenta mi. Liker ikke å lese.

Husk at de aller aller fleste har den følelsen en gang i livet. Hatt selv hatt perioder på flere uker der det eneste jeg tenker på er hvor mye det å forsvinne frister. Heldigvis er jeg så og si over det. Tilbakefall kommer, dager jeg ikke orker noenting kommer, kanskje oftere enn det burde, men likevel. Det jeg prøver å fortelle er at det blir bedre, selvom det kan ta tid. Du vil bli lei, drittlei, og såklart er det vanskelig, men den dagen du kan si at du er over det, den dagen du kan stå frem å si at, på tross av alt som har skjedd, er du lykkelig. Er ikke den dagen verdt det? Jeg vet det er vanskelig å glede seg til ting når man føler sånn, men prøv å løft blikket litt fremover. For jeg vet du er sterk nok til å komme deg igjennom dette. Og en dag vil du bli lykkelig. Lykken vil være overalt, helt ut til fingertuppene, og du vil ikke klare å gjøre annet enn å smile. Et ekte smil. Den tiden vil komme, du må bare holde ut litt til. Og dersom det noengang blir litt for vanskelig, er jeg her, alltid <3 husk det. :)
Dato: 28.apr.2011 Tid: 12:45 URL: http://malimii.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits