Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Nå er det sommer, gitt

22.apr.2011 @ 22:41 i Glede 1 kommentar

Var hos bestemoren og bestefaren min i går til i dag, og bestemor og jeg tok oss en liten tur rundt på Strømmen. Mens vi gikk, fortalte bestemor at det var et sted det var en hel plen dekket med blå blomster. Ja, særlig, tenkte jeg, fullt av blomster i april, du. Den var morsom, du. 

Men joda, noen meter etter hun hadde snakket i vei om disse blomstene, sier hun: Se! Der var de.
Og der var det jaggu meg utrolig mange blomster. Det var jo i en plen foran et hus, så følte meg som den stalkeren som tok bilder av huset dems, men det var jo faktisk blomstene jeg skulle ha bilde av, ikke huset..Fine blomstene.

Var også en tur innom kirkegården for å se på grava til foreldrene og besteforeldrene til bestemor. Altså, det som ville vært mine oldeforeldre og tippoldreforeldre. Trist å se alle gravene som man så at de som lå der, ikke var mer enn 1 år, noen 6 år, og en ville vært like gammel som meg. Vi så også gravene til 4 unggutter som hadde vært i en båtulykke for flere år siden, og han eldste ble 26 år. Gravene stod så pent på rekke, at det var umulig å ikke bli trist, selv om man ikke kjente guttene.

Hva har du gjort i finværet?

1 kommentar

Postet av: leneesj

jeg har også vært på en gravplass i dag........ creepy sammentreff
Dato: 23.apr.2011 Tid: 01:04 URL: http://leneesj.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits