Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Når ble det sånn?

19.apr.2011 @ 23:56 i Tekster og diverse 4 kommentarer

'Det er på tide at du tar en ny test', sa hun mens hun så på meg. Jeg stirret tilbake og var ikke helt sikker på hva hun snakket om. Jeg bare så på hun, smilte og nikket. Tenkte at det ikke var noe farlig, det er jo aldri noe farlig. Det var det heller ikke denne gangen. Jeg skulle ta en såkalt ''retest''. "Sånn, da kan du bare starte", sa hun når hun la heftet på bordet rett foran meg. Jeg tok pennen hun hadde lagt frem, og begynte å se på spørsmålene. Jeg kunne ikke huske at jeg hadde lest disse spørsmålene før. Var det fordi jeg den gang ikke brydde meg, at alt som skjedde da, var glemt? Jeg tenkte ikke mye over det, bare svarte på spørsmålene for å bli ferdig. Det var svaralternativer, jeg krysset bare på om det stemte litt, mye, eller ingenting. Det meste stemte absolutt ikke, og jeg tenkte at det heller aldri hadde stemt i det hele tatt. 
Thing.11967155.l_large
"Da skal jeg bare sammenligne testene, så skal vi se hva dette blir." Får vel bare vente å se da. "Ja.." Det eneste jeg gjorde var å se litt rundt i rommet, det samme rommet som jeg hadde sittet i i flere måneder. Jeg hadde sett alt fra før av, men jeg så igjen, fordi jeg ville ikke bare sitte der og se rart på hun. "Du har gått ned på alle." Hva, jeg har gått ned? Har det i det hele tatt vært de samme spørsmålene? "Se her. Her var du sist gang på 3, nå er du på 0. Det er bra." Ja, det er bra. "Ja, det er bra". Nå klarte jeg ikke lenger holde smilet inne. Jeg smilte fra øre til øre. Dette var nesten ikke til å tro. Jeg så på testresultatene fra denne gangen, og den jeg tok for flere måneder siden. Jeg kunne ikke kjenne igjen jenta som hadde svart på de forrige spørsmålene. Når var det jeg var så langt nede? Når var det jeg hadde i mine tanker at familie og venner ville hatt det bedre uten meg?
Tumblr_ljwzr8fti11qg7h98o1_500_large
Jeg ble så glad. Jeg begynte å gråte. Aldri i mitt liv har jeg vært lykkeligere enn jeg var det minuttet hun fortalte meg, at jeg har gått fra 36 poeng, til å sitte igjen med 12 usle poeng. Jeg hadde håpet at den dagen skulle komme, og den kom. Fortere enn jeg hadde forventet, men den kom. Håp er jo søren meg nøkkelen 

4 kommentarer

Postet av: lene i california

<3<3<3<3 love u!!!
Dato: 20.apr.2011 Tid: 01:29 URL: http://leneesj.blogg.no

Postet av: Cathrine Flåtten

du er sinnsykt flink til å skrive !! digger deg lisemor <3
Dato: 20.apr.2011 Tid: 02:16 URL: http://www.cathriiineflaatten.blogg.no

Postet av: Mildrid

Bra skrevet! :]

Takk for gratulasjon! Ha en strålende dag du og :D
Dato: 20.apr.2011 Tid: 11:32 URL: http://milliv.blogg.no

Postet av: malinkleiven.

flinke Lise <3
Dato: 22.apr.2011 Tid: 21:48 URL: http://malimii.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits