Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Jeg sitter fast

03.apr.2011 @ 20:38 i Tekster og diverse 4 kommentarer

Jeg prøver å slutte. Familie og venner gjemmer redskaper. De lar meg ikke ha det selv. Nesten ett år er gåttt, men jeg føler at jeg sitter fast. Hele tiden sier jeg til meg selv at jeg skal slutte. Det er ikke verdt det, sier jeg. Nei, selvfølgelig er det ikke verdt det prøver jeg å si. Men hver gang går jeg tilbake til å gjøre det samme. Kunne jeg ikke heller vært avhengig av frukt. Det hadde vært noe. Vært avhengig av frukt. Bare frukt. Ikke andre ting som skader og merkes. Jeg vil slutte. Eller vil jeg? Jeg tror jeg vil. Jo, selvfølgelig vil jeg. Selvfølgelig vil jeg slutte. Men jeg klarer ikke. Er jeg svak fordi jeg ikke klarer? Tenker flere på samme måte som meg? At de vil slutte, men på en måte ikke? Kanskje jeg bare er redd for å ikke klare det. At jeg sier til meg selv at jeg ikke vil, fordi jeg ikke tror jeg klarer. At jeg er redd for å mislykkes? Det kan være. Kanskje jeg er redd for å ikke vite hva jeg skal gjøre. Eller kanskje jeg bare ganske enkelt er redd.
Tumblr_liya2enjed1qgzwweo1_500_large 

4 kommentarer

Postet av: Camilla Hauge - kommenterer tilbake!

hjelp...
Dato: 03.apr.2011 Tid: 20:44 URL: http://ctee.blogg.no

Postet av: CAROLINE

jeg håper det er godteri du snakker om, og ikke noe kutting?!?!?!?!
Dato: 03.apr.2011 Tid: 20:45 URL: http://www.caroru.blogg.no

Postet av: Martine

Jeg har for å være helt ærlig ikke peiling på hva du snakker om, (hva du er avhengig av), men uansett hva så blir det litt som røyking. Eller godteri. Når du først er avhengig er det vanskelig å komme ut av det igjen - de første par dagene / ukene er verst, men så går det over. Har ingenting med å være svak å gjøre, for du kan om du vil.

sv; antar det. :) det er bare søppeltv, det er faktisk det. Tror mange ungdom ser på det fordi at "alle andre gjør det", men i dunno
Dato: 03.apr.2011 Tid: 20:52 URL: http://FrkMartinee.blogg.no

Postet av: lene i california

du kan, <3
Dato: 03.apr.2011 Tid: 22:37 URL: http://leneesj.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits