Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Hvem er jeg?

18.mar.2011 @ 18:31 i Tekster og diverse 3 kommentarer

Tumblr_lcvefkdozn1qc6yb1o1_500_large
Jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger. Før kunne jeg se i speilet , tenke på fremtiden, se en jente som var glad og gledet seg til en hel del. Nå er den jenta borte. Kanskje ikke borte. Men på ferie. Hun har vært på ferie litt for lenge nå. Jeg savner hun. Jeg savner å glede meg til ting. Jeg savner å kjenne mitt eget speilbilde. Før kunne jeg si: Det er meg. Med brunt hår og brune øyne. Et litt kjevt smil, men et smil. Nå kan jeg ikke si det. Jeg ser meg i speilet og tenker: Hvem er det der!? Det er slitsomt å ikke kjenne seg selv på denne måten. Før visste jeg alltid hva jeg stod for, hvilke meninger jeg hadde, og jeg sa de. Jeg sa de rett ut. Uansett. Samme hvem det var til. Jeg sa min egen mening, mine egne ord. Nå gjør jeg ikke det. Jeg er heller stille. Da sier jeg hvertfall ikke noe galt. 

Før tenkte jeg: Når jeg blr 20 skal jeg se om jeg får flyttet til en fin leilighet, med samboer, så klart. Nå vil jeg ikke tenke så langt frem, fordi jeg gruer meg. Jeg er blitt redd for min egen fremtid. Noe jeg aldri var før. Jeg gledet meg til fremtiden før, nå gruer jeg meg. Noe har forandret seg. Jeg vet ikke hva, men noe. Det skal ikke være sånn at alt jeg har ment og stått for tidligere, skal være likegyldig nå. Det er bare feil. Jeg vil ha følelsen av at jeg kjenner meg selv igjen. Jeg savner det.

3 kommentarer

Postet av: camilla

veldig bra skrevet ! :) Du har bare forandret deg , tar ikke lang tid før du "kjenner deg selv" igjen ! lykke til
Dato: 18.mar.2011 Tid: 18:46 URL: http://millapillah.wordpress.com/

Postet av: CAROLINE

kjenner til den, men det ordner seg alltid!! trust me :):) si fra hvis du vil prate en dag, så kan vi ta en kjøretur :D TUT TUT!
Dato: 19.mar.2011 Tid: 00:41 URL: http://www.caroru.blogg.no

Postet av: malinkleiven.

Du er Lise Bjørk, og du er fantastisk <3

Det er sånn det er iblant, vennen. At man ikke klarer å kjenne seg igjen, at man ikke klarer å se frem til noe. Man føler seg på et vis stuck i en annen sin kropp, eventuelt i en livløs kropp. Man bare flyter, på livet. Følger strømmen det drar deg i, uten å verken vite eller bry deg om hvor det ender. Men du, kjære. Det går over. Det er en fase, en slags hump du møter på på veien til noe bedre. Og det vil bli bedre. Jeg lover.
Dato: 19.mar.2011 Tid: 11:16 URL: http://malimii.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits