Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Hva lever vi for?

24.feb.2011 @ 01:07 i Tekster og diverse 0 kommentarer

164129_185956548087476_147120311971100_740723_3430840_n_large
Hva er det som gjør at vi vil stå opp om morningen? Det er jo forskjellig fra person til person, men hvis du tenker over det, hva er det som gjør at du står opp morningen og ikke blir liggende i senga? Noen vil si venner, noen vil si familie, mens andre sier kanskje musikk eller fotball. Det er helt opptil hver enkelt og hva som gjør en person glad. 

Tumblr_lgui2di4cu1qdov4so1_500_large
Alle har vi dager hvor vi helst vil legge oss under dyna og bare bli liggende, aldri komme tilbake. Men slike dager kommer man seg over, og tenker at man bare hadde en dårlig dag. Men hvis disse dagene kommer opptil flere ganger i uka, og du har absolutt ingen livsglede. Du kan ikke sette ord på ting du er glad for, du gleder deg ikke til noe, ingenting du ser frem til, hva lever du for da? Lever du kun for å ikke utsette dine nære og kjære for sorg? Overlever du din egen sorg, for å glede andre? Det er nok ingen som har et klart svar på det, dessverre.

Når du ikke lenger har noe å stå opp til, det eneste du tenker er at du må stå opp fordi da er du "normal". Du vil ikke bli sett på som syk, så du står opp. Spiser kanskje frokost, fikser deg litt før du går til skole/jobb, er på skolen/jobben, drar så hjem. Spiser kanskje middag, og så gjør du hva? Sitter og ser på en firkantet boks? Om det er tv eller data, eller andre ting. Men du gjør ingenting som er givende eller spesielt, og hver dag er helt lik. Er det da man skal begynne å tenke på hva man egentlig lever for? 
Love-love-17477894-320-480_large
Og hva om det å ha noen nære og gode venner, rett og slett ikke er godt nok? Har du 2-3 gode og nære venner, som er dine aller nærmeste, har du det nok bra. Så lenge man har hvertfall en god venn, vil jeg tro man kan klare det meste. Men hva om det faktisk ikke er nok. Hva om man trenger en følelse av å mestre noe, en følelse av at noen ser på deg, på en måte som han/hun ikke ser på noen andre, kun deg. Eller følelsen av at du våkner opp og smiler, uten at du egentlig vet av hva.


Jeg føler selv at jeg hadde mer å "stå opp til" før, enn jeg har nå. Ja, jeg har gode venner som jeg gjerne vil være med så mye som mulig, om ikke hele tiden. Men jeg tror og mener at jeg var en mer glad og lykkelig person for rundt et år tilbake. Jeg var lykkeligere, og jeg smilte generelt mer enn jeg gjør nå. 

Hva lever du for?

Bildene er fra weheartit.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits