Forsiden Om meg Bilder Måneden har vært bra, fordi Debatt Inspirasjon

Bestevenn

28.des.2010 @ 00:46 i Tekster og diverse 4 kommentarer

Tumblr_ksndbpjub31qa3t3yo1_400_large
Hva legger du i ordet 'bestevenn'? Kan man bare ha en bestevenn? Kan man ha flere? Hva mener du?

Jeg mener at man kan ha flere bestevenner, det kommer opp til hver enkelt. Synes selv det er litt rart om man har 8 venner man kaller for bestevenn f.eks, men om man har 2-3, synes jeg det verken er rart eller feil. Noen vil kanskje si at en bestevenn er den BESTE, og det er ingen over og ingen ved siden av. Der vil nok meningene være delt uansett hvordan man vrir og vender på det. 

Tumblr_ldt15s7wrg1qae0tbo1_500_large
Jeg mener at en bestevenn er en man kan snakke med om alt, uansett hvor flaut, kjipt eller tåpelig det er. Man kan være sammen uten å si noen ting, for det finnes ikke pinlig stillhet. Man kan krangle og diskutere over alle mulige småting, men likevel være de to personene man var før krangelen. 

Tumblr_lbm9si4ebm1qb1dueo1_400_large
Hver gang du snakker med personen blir du glad. Hver gang det har skjedd noe som du vil fortelle, vet du alltid hvem du skal ringe. Personen som kanskje kjenner deg bedre enn du selv gjør. H*n som ser når noe er galt, når du er glad, når du er trist, når du vil fortelle noe. Personen som alltid er der, uansett hva.

Tumblr_l67ljn0iyd1qc291io1_400_large_large
Man kan prate sammen i timevis, om alt og ingenting. Man kan fortelle alt til personen, og personen svarer deg alltid. Man trenger aldri være redd for å høre det man forteller fra noen andre igjen senere. 

Hva mener du er en bestevenn?

4 kommentarer

Postet av: Weronika Ellen Irena

Jeg er litt lei av at man skal ha et kallenavn for hver og en venn man har. Og hvilke krav man har for å oppnå bestevennstadiet. Om man bare tar ting som det faller seg, og har gode venner så blir livet mye enklere.
Dato: 28.des.2010 Tid: 00:52 URL: http://werothehero.blogg.no

Postet av: Weronika Ellen Irena

Ja, det er jo klart. Jeg har jo ei venninne om jeg ser på som den fineste av dem alle. Men det er sånn man merker, ikke som man bestemmer.
Dato: 28.des.2010 Tid: 01:38 URL: http://werothehero.blogg.no

Postet av: Weronika Ellen Irena

Haha, ja. Det kan være vanskelig å få frem det man skal få frem.

Tusen takk, forresten :)
Dato: 28.des.2010 Tid: 01:48 URL: http://werothehero.blogg.no

Postet av: Andrine - dodc

Jeg er helt enig i det du sier, og sånn er det med meg og Erik, Carina, Christian og Sofie, altså 4 stk da, men uansett de betyr masse for meg.

Men liksom er man en "gjeng" så er det lett at hele den gjengen på 8 stk blir bestevenner, selvom jeg ikke er det, bare god venn med fler av dem i gjengen og sammen med en, bestevenn med en. Liksom det spørs hvordan man er sammen å sånn tenker jeg på hvem som blir bestevenner, er du med hele gjengen hver dag blir du jo kanskje likegodt kjent med alle og tørr å gjøre alt si alt forran andre. Men jeg bytter hvertfall ikke ut mine bestevenner.
Dato: 29.des.2010 Tid: 17:57 URL: http://dodc.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • lisebjork 17, Nittedal
    Jente på 17 år, som bor i Nittedal. Går 2.året på Bjertnes VGS - Barn & Ungdom

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits